Scrisoare-manifest către politicieni

Domnilor politicieni, deși numai „domni” nu sunteți, dacă ar exista o justiție pământeană care să ne facă dreptate, nouă, OBIDITULUI ȘI SĂRĂCITULUI popor român, cred că nu v-ar ajunge anii pe care îi mai aveți de trăit, ca să dați socoteală pentru toate fărădelegile pe care le-ați săvârșit cu rea credință împotriva intereselor țării și ale cetățenilor pe care pretindeți că-i reprezentați.

În aproape trei decenii în care ați guvernat România, voi toți, nu ați făcut decât să folosiți  aceleași metode neprincipiale în activitatea voastră de conducere. V-ați folosit de propaganda demagogică transmisă prin intermediulul presei audio-vizuale, și scrise, ucigașii adevărului, ca să ne manipulați orbește până în punctul în care nu mai putem distinge adevărul de minciună și realitatea de ficțiune. Ne-ați păcălit cu iluzia democrației și a libertății ca să vă puteți  desfășura nestingheriți cu îndeletnicirile voastre  condamnabile care au condus la situația dezastruoasă în care ne aflăm în prezent.

Ați reușit să distrugeți în 27 de ani, nu doar pârghiile economico-financiare prin vânzarea și înstrăinarea avutului național, dar ați reușit să ucideți și sentimentul de mândrie națională al românilor, ați oprimat adevărata spiritualitate, moralitatea și unitatea românilor care au ajuns cel mai dezbinat popor. Demagogi, corupți, mafioți, trădători, anti-români cum sunteți, pentru că aceste EPITETE INJURIOASE vi se potrivesc cel mai bine, pentru că vă reprezintă… vă certați pentru puterea de a conduce statul după canoanele grupurilor de interese oculte  care v-au propulsat în funcții, fiindcă doar atât vă interesează!

Așa zisa „CLASĂ POLITICĂ” o denumire prea nobilă pentru a fi  considerată o ELITĂ, nu reprezintă  decât un grup organizat de  mafioți care au devalizat țara  creeându-i prejudicii mai mari decât au existat în cele două războaie mondiale. Ne țineți discursuri despre „statul de drept”, o aberație puerilă, fiindcă voi ați organizat structural societatea astfel încât să se încalce legile justiției și ale constituției. Ne vorbiți despre democrație, când de fapt ați promovat capitalismul sălbatec mână în mână cu reminisciențele comunismului. DEMOCRAȚIE înseamnă PUTEREA ÎN MÂNA POPORULUI… domnilor călăi, iar puterea a fost dintotdeauna în mâinile voastre și ați folosit-o doar în interesul vostru meschin și împotriva cetățenilor în fața cărora ați jurat strâmb că le veți îndeplini cu responsabilitate promisiunile făcute.

V-ați angajat lătrăi televizioniști care să promoveze cultul deșănțat al politicianismului care minte că respectă principiile democrației și ale libertății, când de fapt voi propuneți și abrogați legi care încalcă flagrant legile Constituției, care stipulează dreptul la libertatea conștiinței și pe cel al liberei exprimări.

Vă considerați politicieni de clasă, dar în fapt sunteți niște „MIZERII POLITICE”, indiferent că proveniți din haznaua PSD, PNL, PDL, PMP, UDMR, ALDE, USR, PC, PP și alți traseiști și tehnocrați, TOȚI SUNTEȚI LA FEL!

Ați reușit să împărțiți românii în două tabere adverse în urma disensiunilor voastre și diversiunilor maietuos orchestrate, astfel ca să puteți creea premizele înlătutări ultimei baricade care vă stă în cale: UNITATEA STATALĂ.

Vă este greu să țineți frâiele unui stat încă unitar, nu? De aceea prin perfidia și josnicia care vă caracterizează, abuzați de încrederea prostimii, ca să vă duceți la bun sfârșit sarcina care va fost atribuită de stăpânii din umbră… aceea de a distruge definitiv ROMÂNIA. După ce ați început cu lichidarea tuturor sectoarelor economice productive, prin metoda privatizărilor păguboase reglementate de OUG, v-ați focusat pe distrugerea băncilor cu capital  exclusiv românesc, apoi rând pe rând ați falimentat domeniul sănătății, al educației, ați legiferat vânzarea în masă a terenurilor agricole și forestiere, toate acestea pentru  ca să le asigurați stăpânilor, complici ai  voștrii, controlul total asupra societății…. ei stăpânii companiilor străine care ne exploatează resursele, care ne parțin de drept, apoi multinaționalele care au acaparat piața internă de comerț și servicii în defavoarea producătorilor români autohtoni. Ați creeat arhetipuri psihologice, menite să-i facă pe oameni să reacționeze la impulsuri  electromagnetice, telepatice (arme psihotronice) atunci când doriți ca acești obidiți, transformați într-o turmă teleghidată să reacționeze conform cerințelor voastre mârșave.

VĂ AVERTIZEZ că stăpânirea voastră este doar VREMELNICĂ, dar  într-o zi, acești frați ai mei de nea se vor trezi cu ADEVĂRAT și vă vor întoarce înmiit infamiile cu care ne-ați „blagoslovit” de-a rândul celor 27 de ani. Va fi o replică cu efect de bumerang a toate nenorocirile și mizeriile aruncate asupra noastră, care vă vor îneca și vă vor trage la fund…

4 răspunsuri la “Scrisoare-manifest către politicieni”

 1. ionel spune:

  Excelenta analiza,asa cum ne-a obisnuit deja, dra.Andreea spune lucrurilor pe nume,nu lasa loc de interpretari.Felicitari.

 2. Magda spune:

  @Marcel Gavriă,

  Subscriu…

 3. Maricel Gavrila spune:

  Exceptional mesaj. Felicitari ! Dar haideti sa ne organizam Andeea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*