De la revoluția „corporatiștilor” la cea națională!

Nu știu dacă multă lume a sesizat transformarea protestelor începute pe 1 februarie 2017, odată cu adptarea pe furiș și-n miez de noapte de către Guvernul Grindeanu a OUG nr. 13 privind grațierea și amnistia. Putem spune că în primele opt sau nouă zile protestele s-au încadrat ideologiei globaliste și „progresiste” a stângii neo-marxiste, care controlează piața media și ong-urile transfrontaliere plătite din România. „Tinerii liberi și frumoși”, împinși de la spate de aparatul de propagandă a servicilor secrete controlate de binom via președinție (comandantul suprem) ce nu dorea să piardă puterea, au ieșit în stradă, culmea paradoxului social nu pentru libertate, ci pentru întărirea măsurilor de forță, adică să intre cât mai mulți români la pușcărie sacrificați pe altarul luptei împotriva corupției, în numele zeiței virgine a Justiției, în vederea făuririi societății utopice ce-l pot face invidios pe Platon, Campanella sau Morus cu utopiile lor politice privind societățile perfecte, mult îndrăgite și promovate de iacobini sau bolșevici. Nu neg în maniera lui Ion Rațiu dreptul lor democratic de a protesta.

La aceste mitinguri au fost mânați corporatiștii, noua clasă proletară, de către managerii de multinaționale, nu pentru drepturile celor săraci, ci ca băncile și firmele străine să aibă cât mai multe favoruri și scutiri de impozite. Ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei și în marile orașe a fost un fel de Sorbonna 1968 pe dos, în care tineretul milita pentru pușcării, întărirea aparatului polițienesc și dragoste nețărmurită pentru DNA, la pachet cu interesele economice ale ambasadelor străine. În zece zile ”tinerii liberi și frumoși”, tot respectul pentru dreptul lor de a protesta, au transformat imaginea României în presa internațională, în cea a unei țări a anarhiei, haosului și neguvernabilă pe linia frontului hibrid, unde marile puteri se joacă cu creionul pe hartă, iar Germania ne vrea un sub-land federal condus de un gauleiter fără charismă ce salută ca un robot. Vrea Germania să ne conducă direct prin trimiști că noi dăm impresia că nu suntem, în stare să asigurăm pacea socială în țară? Totuși odată cu avertismentul Comisiei parlamentare de control a SRI că multinaționalele vor fi cercetate dacă s-au implicat în proteste, ca la ordin corporatiștii s-au retras în birourile de cazarmă ale sediilor firmelor străine, ca pe vremuri muncitorii de pe platformele industriale, care aplaudau sau ieșeau în stradă la comandă. Teama de a plăti impozite ca bieții capitaliști aborigeni români și frica de a nu mai putea externaliza profiturile în Panama Papers i-a făcut pe managerii de multinaționale să plece din stradă. Treptat s-a subțiat numărul protestatarilor globaliști, atei, neo-marxiști și progresiști de stânga, care vor o ”țară ca afară” în sensul propriu de a dispărea România așa cum o știm, suverană și conservatoare.

Între timp tot mai mult se întărește elementul românesc din cadrul acestor proteste. La început au apărut nuclee sporadice de tineri patrioți care promovează mesaje pro viață, pentru familia tradițională și pentru transformarea protestelor într-o mișcare împotriva întregii clasei politice, în sensul cunoscut: „Aceeași mizerie!” La Cluj-Napoca s-au evidențiat în fruntea protestatarilor tineri cu bannere în care se milita împotriva avortului și pentru familia tradițională. Ei au fost aplaudați de protestatari și mesajul lor preluat treptat. La București grupul „nusuntemmanipulați” condus de activistul civic Mihai Tociu, care a pus placa cu Budapesta pe Arcul de Triumf deja se impune în piață, nu fără contestări. El face un apel împotriva manipulărilor. Tineri cu un banner naționalist au fost agresați verbal acum câteva zile de ceilalți participanți la miting și scoși de jandarmi din adunarea neautorizată ce se desfășoară în fața sediului Guvernului. E dovada că unii au dreptul de a protesta neautorizat împotriva Guvernului și pentru interesele binomului sau multinaționalelor. Alți români care nu vor ca România să devină o colonie sunt înlăturați cu forța.

Tinerii cu bannerul naționalist fac parte din grupul de pe Facebook – „nusuntemmanipulați”. Iată ce scrie un membru al grupului pe rețeaua de socializare, activistul civic Mihai Tociu: „Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei în data de 8.02.2017, deoarece au fost deranjați de mesaj. Se poate observa cum, sub aparența unui protest liber și spontan împotriva corupției, există o rețea de indivizi care deține controlul total asupra mesajelor și sloganelor. Se pot recunoaște activiști USR, PNL, PDL și apropiați ai Monicăi Macovei. Imensa majoritate a participanților sinceri au impresia că toți ceilalți aflați la protest sunt ca ei și urmează mimetic, cu naivitate și euforic, comenzile primite. Au convingerea că salvează România…” Nici un „progresist” din sistem nu a ieșit în stradă pentru că se taie pădurile sau se vinde terenul agricol la străini. Nu primesc ordinul pe unitate cei peste 250 mii de informatori de opinie? Naționaliștii au devenit persuasivi în a-și prezenta ideile. 50 000 mii de clujeni au montat o scenă în Piața Unirii de pe care au rostit o serie de revendicări în aceste zile ale „revoluției din februarie”. Unul dintre cei care au vorbit la microfon a spus că românii nu trebuie să permită vreunui partid să confiște protestele sau să le politizeze, nici măcar președintelui Klaus Iohannis, ”care se face că a uitat de cele trei milioane de semnături pentru familia tradițională”.

Mai mult, în cea de-a XI-a zi de când mii de clujeni protestează fără oprire împotriva Guvernului Grindeanu care a aprobat în miezul nopții ordonanța care modifică Codul Penal, naționalistul Petru Borodi s-a adresat acestora de pe scena amenajată în Piața Unirii. Momentul a fost unul istoric, mai ales că Petru Borodi este fostul lider al „Golaniei” din Cluj-Napoca, din 1990, când a creat în jurul statuii lui Matei Corvin zona liberă de comunism împotriva lui Ion Iliescu și a apropiaților lui, care acaparaseră puterea. Borodi a fost și reținut pentru acțiunea de demolare a „monumentelor” sovietice din Cluj și a condus grupări legionare ardelene anti-comuniste, alături de răposatul Costel Condurache. Tot Borodi a vorbit Comisiei parlamentare pentru Roșia Montana, într-o mișcare care a blocat proiectul RMGC. El le-a spus clujenilor că la vârsta de peste 70 de ani continuă să iasă în stradă împotriva corupției și a neocomuniștilor care încă dețin puterea. Acesta consideră că lupta străzii împotriva bolșevicilor trebuie să fie continuată mai ales din cauza crimelor săvârșite de aceștia împotriva elitei intelectuale românești, în dreptul deținuților politici care au murit departe de casă, în lagăre precum cel de la Periprava. Clujenii au început să cânte seară de seară Imnul Național, însoțind cântecul de luminile telefoanelor mobile.

Chiar și imensul covor Tricolor din luminile roșu, galben și albastru din fața Guvernului trebuie să-l interpretăm ca o „naționalizare” a protestelor și eliminare a discursului globalist, transnațional și stângist promovat de către ambasadele străine și multinaționale, care ne vor o colonie de tip central-african. USR care a încercat să confiște protestele este tot mai mult înlăturat de către protestatari, care văd în Nicușor Dan un „penal”, de când parchetul a început urmărirea sa penală pentru finanțarea ilegală a campaniei electorale. Destui clujeni se arată dezgustați de modul în care USR, partidul lui Nicușor Dan, monopolizează scena protestelor de la Cluj-Napoca împotriva Guvernului Grindeanu. Câțiva i-au transmis chiar în Piața Unirii unui lider USR amendat de CNCD, că s-au săturat să-l audă tot pe el la microfon. Răspunsul lui a fost sec: orice protest nu poate rezista fără un MC. Nu întâmplător Partidul Noua Dreaptă, o voce a naționalismului politic de factură eminesciană cere implicarea tinerilor în proteste pentru eradicarea corupției și restaurarea unei societăți juste, drepte și creștine.

Organizația românească consideră că „tineretul român, într-o proporţie semnificativă, s-a identificat la alegerile din decembrie cu mesajele anti-sistem şi anti-coruptie ale partidului USR iar decăderea sa în timp record şi dezamăgirile mari ale susţinătorilor săi oneşti ar putea afecta protestele din marile oraşe ale României. În opinia noastră, lupta anti-corupţie din stradă, care este vitală pentru naţiunea română, nu trebuie să se încheie fără nici un rezultat din princina dezamăgirii provocate de liderii USR, ci trebuie să continue. Avem o convigere care suntem convinşi că este impărtăşită de mulţi dintre actualii şi foştii simpatizanţi şi votanţi ai USR: corupţia în politica românească este, a fost, şi va mai fi cea mai mare problemă pe care o are ţara noastră iar lupta împotriva acestei boli canceroase trebuie dusă mai departe cu cea mai mare fermitate! Dacă în Parlamentul României nu există un partid curat, onest şi credibil, această luptă trebuie dusă din afara Parlamentului, în stradă, până la urmatoarele alegeri. Partidul Noua Dreaptă doreşte să activeze în continuare pentru o Românie curată, morală şi prosperă, fără corupţi. Singurele condiţii pe care le punem sunt cât se poate de rezonabile: să iubească Romania şi să nu aibă o poziţie ostilă faţă de Credinţa Creştină”.  Lumea se împarte acum între trei poli geopolitici: SUA și Rusia, puteri conservatoare pe de o parte și Germania ca centru a globalismului pe de altă parte.

Treptat protestele din februarie se transformă, de la „revoluția multinaționalelor”, globalistă, stângistă și transnațională, la una cu puternice și distincte conotații românești și conservatoare, în cea mai bună tradiție națională, asta într-un context geopolitic în care Europa se schimbă după Brexit și venirea lui Trump la președinția Americii. Tinerii români conștientizează că trebuie să se implice pentru o nouă ordine conservatoare în Europa centrală și de est, în care miturile anarhice ale stângii progresiste, atee sunt treptat demantelate de inteligență, credință și dialogul cu marile puteri care promovează dialogul și valorile tradiționale. În curând se va vorbi de marile proteste ca de o afirmare a suveranității, credinței și identității românești în marile orașe ale României, o țară de frontieră în care războiul hibrid se stinge doar prin democrație reală și pacea adusă de frăția de cruce a bătrânului continent așa cum îl visa generalul De Gaulle.

3 răspunsuri la “De la revoluția „corporatiștilor” la cea națională!”

 1. Maricel Gavrila spune:

  Mie mi se pare ca nu !Care ar fi „minciunile si aberatiile”?

  • Gabriel spune:

   O minciuna ar fi „La aceste mitinguri au fost mânați corporatiștii, noua clasă proletară, de către managerii de multinaționale” o alta minciuna ar „Treptat s-a subțiat numărul protestatarilor globaliști, atei, neo-marxiști și progresiști de stânga, care vor o ”țară ca afară” în sensul propriu de a dispărea România așa cum o știm, suverană și conservatoare.-conform unui sondaj facut in piata in ziua celui mai mare protest-68% din participanti s-au declarat de dreapta.

 2. Gabriel spune:

  numai minciuni si aberatii in articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*