Mirunette Language Competition te trimite într-o tabără în UK!

Mirunette International Education a lansat pe 1 februarie 2017 concursul național de limba engleză Mirunette Language Competition, ediția a V-a, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și inclus în Calendarul Activităților Educative al Ministerului Educației. Marile premii oferite de Mirunette sunt 2 tabere educaționale de limba engleză în Anglia, în campusurile unor prestigioase școli și universități la nivel mondial!

Concursul se adresează tuturor elevilor cu vârste între zece și 17 ani care sunt creativi, încrezători și pasionați de cultura britanică. Participarea este gratuită și se face online, astfel încât se pot înscrie elevi din întreaga țară.

Profesorii de limba engleză care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs vor putea participa gratuit ca însoțitori de grup într-o tabară de vară internațională.

Prima etapă a concursului Mirunette Language Competition se desfășoară între 1 februarie și 31 martie 2017 și constă în completarea unui formular de înscriere online. Vă puteți înscrie la concurs aici!

A II-a etapă, între 8 Aprilie și 8 Mai 2017, include rezolvarea unui test de limba engleză și realizarea unui video creativ pe o temă dată. A III-a etapă a concursului constă în intervievarea finaliștilor (20 de finaliști la categoria de vârstă 10-13 ani și alți 20 de finaliști la categoria de vârstă 14-17 ani) de către Comisia de Evaluare. Marii câștigători vor fi anunțați în data de 1 Iunie 2017 în cadrul Festivității de premiere ce va avea loc la Clubul Țăranului.

Toți cei 40 de finaliști ai concursului vor câștiga numeroase premii: examene Cambridge oferite de partenerul nostru educațional British Council, cărți de la Editura Humanitas și Libraria Engleză Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Club Austria din Bușteni și Hotel Royal din Poiana Brașov, trolere, rucsacuri și genti de umăr de la eBagaje.ro, vouchere pentru atelier și vizită de la Orașelulcunoașterii.ro și multe alte surprize.

Concursul Mirunette Language Competition este un îndemn către toți tinerii talentati și ambițiosi de a-și valorifica potențialul și de a face un prim pas către descoperirea unei culturi bogate în mediul internațional creat de o tabară în Anglia!

Mirunette International Education este cea mai renumită și de încredere agenție de turism educațional din România. În fiecare an, peste 600 de elevi se inscriu în taberele internaționale Mirunette care sunt concepute astfel încât să îmbunătățească nivelul de limbă straină dar și abilitățile sociale, spiritul critic și încrederea în forțele proprii. Pentru mai multe detalii, accesați www.mirunette.ro/tabere-de-vară! (Crina Stoian)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*