Surpriza naționalistă! PRU, aproape de pragul electoral pentru intrarea în parlament

Se pare că strategia politică a PRU schimbată în vară de către președintele Bogdan Diaconu și secretarul general Horațiu Șerb a dat roade, după alegerile locale. PRU s-a folosit de un instrumentum inedit pentru atragerea de noi electori și a putea accede în parlament, folosindu-se de popularitatea lui Victor Ponta (care după 11 decembrie va fi o chestiune închisă pentru naționaliști), televiziunea RTV și imperiozitatea lui Sebi Ghiță, care a developat tenebrele „cucuvelei mov”. Sigur că „oastea de strânsură” de la PSD nu e naționalistă, ci oportunistă, dar se pare că instrumentarul inedit în schema electorală a adus atenția românilor către PRU și posibilitatea intrării unui partid nationalist, bazat pe ideologia iorghistă și „georgistă” a naționalismului democrat, în Parlamentul României pe 11 decembrie.

Deși în vară au fost discuții pentru o altă coloratura a partidului nationalist nu s-a ajuns la un consens a unei federații de grupări patriotice, Bogdan Diaconu și Horațiu Șerb au fost împinși de considerente ale succesului electoral să atace campania cu altă stratagemă electorală. Se pare că la naționaliștii români orgoliile de șefie încă primează (ar fi frumos ca Marian Munteanu să ne ofere și el un răspuns în această chestiune!), un lucru care a blocat apariția în țara noastră a unei federații naționaliste, lucru care în țările din jur s-a întâmplat de mult. Mai mult, România după 1990 a fost controlată de jos în sus de un sistem fără precedent al securității neo-bolșevice (măgureniste) și al infiltrării fundațiilor soroșiste la toate nivelurile care au dus la transformarea țării noastre într-o colonie condusă din afara țării, în special de la Bruxelles și din cabinetele politicienilor democrați din SUA. În România orice funcție de conducere din sistemul administrației centrale sau de serviciu secret nu se poate obține dacă nu ești racolat de „noua securitate” și nu ai în CV cel puțin o bursă sau un curs finanțat de o fundație de tip „soroșist”, fapt anticonstituțional. Însăși președintele Iohannis este un „bursier” al unor astfel de fundații transnaționale, care conduc prin „slugi” și interpuși România.

De aceea, în cele trei săptămâni electorale rămase va fi tot mai dificil pentru PRU să își facă auzită vocea pentru că „noua securitate” transnațională care conduce România ca pe o moșie africană de tip Congo-ului belgian are grijă ca prin softul AEP și presa mainstream controlată să se susțină partidul sistemului neo-marxist USR, cea mai finanțată organizație de către multinaționale, pentru a câștiga alegerile și să conducă țara în beneficiul funcționarilor plătiți de Bruxelles? Totuși, dincolo de aceste piedici puse la cale de „noua securitate”, fundațiile transnaționale și multinaționale, cred că PRU are mari șanse să intre în parlament pe 11 decembrie, dar nu pentru a se salva politic câțiva lideri, ci pentru a se creea un proiect de regenerare morală și demografică a societății și de propășire a economiei românești pentru ca peste patru ani România să fie condusă din nou de patrioți români. „Trebuie să ne luăm românii țara înapoi”, pentru că poporul nostru are multe de făcut: autostrăzi, trenuri de mare viteză, porturi și aeroporturi moderne, educație națională, redarea demnității familiei și bisericii și o reformă morală pentru schimbarea la față a României.

Zilele trecute, după o vizită la CNSAS și Constanța Ianolide, m-am întâlnit cu un prieten la București, veteran al mișcării patriotice, care îmi spunea că după 11 decembrie trebuie să se întâlnească toți cei implicați de peste 20 de ani în mișcarea civică românească pentru că în România e „nevoie de un singur partid nationalist, unde toate merele trebuie puse într-un singur coș”. Poate după 11 decembrie, România ar trebui să intre în rândul țărilor europene și să aibă în parlament și la guvernare un partid româneasc care să cuprindă pe toți cei care vor binele țării de la PRU, Alianța Națională, fostul PRM și membrii naționaliști din PSD sau PNL, precum și din societatea civilă. Ar fi partidul pe care l-au visat pentru români Nicolae Iorga, Octavian Goga, Gheorghe Brătianu, Bădia Ogoranu sau Iuliu Maniu.

Lasă un răspuns