Candidata oligarhiei globaliste, doamna Clinton…

Am urmărit, în ultimul an, pe canalele de televiziune românești o întreagă pleiadă de formatori de opinie și analiști, politicieni, profesori universitari care făceau apologia candidaturii doamnei Clinton și a importanței pentru România a victoriei acestei doamne în alegerile prezidențiale din Statele Unite. Cine este doamna Clinton, pe cine reprezintă această doamnă? Ne putem face o idee studiind lista donatorilor pentru campania electorală și, a contribuțiilor la PAC – Political Action Committee (rezultate în urma procesului Citizen United)-, care o susțin pe doamna Clinton. Astfel, aflăm că la  bugetul de campanie electorală de un miliard de dolari au contribuit 19 miliardari americani și numeroase corporații din domeniul bancar Wall Street, Hollywood, corporații din diferite domenii de la complexul militar industrial până la companii farmaceutice.

După informațiile publicate de The Jewish Telegraph Agency, reluate de Haarez rezultă că primii cinci donatori, persoană fizică, sunt miliardari pro-sioniști: Donald Sussman, hedge fund manager (JB Pritzer), media  mogul Haim Șaban, care este și susținătorul doamnei Merkel, Soroș, finanțatorul a 50-60 de organizații ONG, în toată lumea, care implementează politica NWO, Daniel Abraham, fondatorul SlimFast și Katzenberg – organizator, la Hollywood, de strângere fonduri pentru campaniile lui Obama.

Mogulii din Hollywood sunt organizați în grupuri de lobby, cum este MPAA, Motion Picture Association of America, în principal reprezentată de 20 Century Fox (Rupert Murdoch), Warner Brothers (Time Warner), Disney, Universal (Comcast), Sony Pictures și Paramont Pictures, grupuri cu acționari majoritari evrei sioniști care au donat masiv pentru campania doamnei Clinton. MPAA fiind un consorțiu care încearcă să impună prin lobby tratatul Trans Pacific Partnership, TPP, conceput să asigure dominația corporațiilor multinationale asupra națiunilor semnatare, expresie a globalismului oligarhiei. Bineînțeles că acest grup MPAA face parte din coaliția mai largă a corporațiilor trans-naționale numită U.S. Business Coalition for TPP din care fac parte: băncile Goldman Sachs, Citigrup, JP Morgan, companii ca Dow Chemical, Pfizer, GlaxoSmithKline, Boeing și Viacom, coaliție care a cheltuit, numai în 2014, 658 de miliarde de dolari pentru elaborarea și promovarea TPP. Corporatiști precum Jose Villareal și Howard Bergman au devenit membrii în echipa de campanie a doamnei Clinton, participând la elaborarea platformei și, respectiv, operațiunile financiare ale campaniei. Astfel, se explica oscilațiile candidatei Clinton între calificativul „golden standard” și opoziție față de TPP.

O altă susținătoare înfocată a doamnei Clinton este familia Rothschild. Datorită dezvăluirilor  WikiLeaks aflăm că doamna  Lynn Forester, de Rothschild a organizat la Palatul Kensington o stângere de fonduri pentru campania doamnei Clinton, participanții plătind 100 000 de dolari tacâmul. Din e-mailurile publicate de Wikileaks rezultă că doamna Clinton a fost aleasă de guvernul mondial din umbră, NWO, cu mulți ani în urmă, să devină președinele SUA.

Din cele aratate mai sus, putem trage concluzia, fără urmă de îndoială că doamna Clinton este candidata celor 0,001 la sută, a oligarhiei bancar corporatiste, NWO care urmărește instalarea guvernului mondial și dictatura oligarhiei. Incontestabil este că, doamna Clinton este doar o marionetă a oligarhiei, adevăratele sale convingeri și intenții au fost deconspirate odată cu publicarea cuvântărilor ținute de ea pentru bancheri, trei discursuri pentru care a primit 675 000 de dolari. Astfel, aflăm că doamna Clinton împărtășește visul globaliștilor, citez:  „My dream is a hemispheric open common market, with trade and open borders”. Despre reglementarea bancară Dodd Frank, legiferată ca răspuns la criza financiară din 2008, în zeflemea, doamna Clinton a afirmat că, din motive politice, a trebuit să se facă ceva: „Members of the Congress , can’t sit idly by and do nothing”. Pe de altă parte, a afirmat că: „Speaking about financial regulations, the people know industry better than anybody are the people who work in the industry”. Cu alte cuvinte, domnilor lupi-bancheri poftiți paznici la stâna legislativă!

Întrebată despre China, doamna Clinton a amenințat: „We’are going to ring China with missile defense. We are going to put more of our fleet in the area”. Despre Siria, recunoaște că ISIS este finanțat de Arabia Saudită, Emirate și Qatar și că, în esență, este un proxy war, în care, în opinia sa, americanii trebuie să acționeze cât mai acoperit sau mascat posibil. De asemenea, recunoaște că instituirea „no fly zone” înseamnă bombardarea apărării anti-aeriane siriene, situată în zone populate dar, necesară pentru protecția piloților americani, ceea ce,  s-ar solda cu multe victime în rândul populației civile. Doamna Clinton a recunoscut că materialele publicate de WikiLeaks despre raportele ambasadorilor americani asupra demnitarilor straini, dar mai ales, dezvăluirile lui Snowden au afectat serios diplomația americană și sunt o amenințare „to us” la adresa planurilor NWO al bancherilor globaliști.

În cei 30 de ani de când doamna Clinton se află în politică, ea a fost acuzată de nenumarate fapte de corupție și chiar crime, dar justiția americană  a protejat-o, situând familia Clinton mai presus de lege. Voi aminti cateva dintre acuzațiile care i se aduc marionetei oligarhiei americane, doamna Clinton.

Încă din perioada, în care, Bill Clinton a fost guvernatorul statului Arkansas a existat scandalul Whitewater, o escrocherie de realestate unde partenerii familiei Clinton, din afacere, au intrat în pușcărie sau, să amintim, invesiția „miraculoasă” a doamnei Clinton în bursa de materii prime, comodities. În anii 90, familia Clinton a transformat DNC, Democratic National Committy într-un vehicol de acumulare de fonduri care să eludeze legile electorale așa cum s-a aratat în raportul Comisiei Thompson. Legăturile cu omul de afaceri Riady, donator important în campania din 1992, s-au concretizat cu numirea unui apropiat al acestuia la Departamentul de Comerț, domnul Huang. Scandalul a fost aplanat prin mituirea unuia din Departamentul de Justitie, Weber Hubbell. O altă, legatură dubioasă a fost Wang Jun, șef al Poly Technologies, o companie chinezească care a văndut arme chinezești în SUA. Tot acest domn a facilitat lansarea unui satelit Loral, fabricat de Intelsat 708, cu racheta „Chinese Long March 3B”  care s-a prăbușit după lansare. CEO Loral, Bernard Schwartz a fost de asemenea un important contribuitor la campania Clinton. Raportul Comisiei Cox a Congresului a constatat raportul, cel puțin discutabil, dintre Schwartz și Clinton.

Domnul Raidy a profitat indirect de acțiunea unilaterală a administrației Clinton care a declarat monument natural 1,7 milioane de acrii de pămant din sudul statului Utah, scoțând un zăcămant de cărbuni valorând circa un trilion de dolari.

De fapt, legăturile doamnei Clinton cu companiile multinaționale dateză din anii 80’ când doamna Clinton a prestat „legal work” pentru aceasta companie, în perioada în care Lafarge US facilita exportul de arme către Saddam Hussein (American Spectator). Mai mult, în 1990,  Hitlery este numită în Board of Directors iar, în 1992, când compania a fost amendată cu 1,8 miliarde de dolari de către EPA, administrația Clinton a redus amenda la șase sute de mii de dolari. Această companie a fost investigată de Le Monde, în 2015, cu ocazia fuzionării cu compania elvețiana Holcim, când au aparut dovezi că Lafarge a colaborat cu ISIS pentru menținerea producției de ciment din Jalabiya, precum și acuzația de achiziționare de petrol de la teroriștii din ISIS. Bineînteles că, în această perioadă,  domnul Olsen, CEO al Lafarge a făcut donații substanțiale Fundației Clinton.

Apropo, cum vede guvernul Cioloș asocierea domnului Borc cu compania Lafarge ?

O altă multinațională, banca Goldman Sachs, a avut strânse legături cu doamna Clinton. Astfel, în 2008 banca a beneficiat de un ajutor de zece miliarde de dolari și a „scăpat” de 100 de miliarde „toxic assets”. De asemenea, din împrumutul de 180 miliarde către AIG, 18 miliarde au revenit bancii Goldman Sachs, ceea ce a permis un bonus pentru salariații Goldman Sachs de 16 miliarde. Bineînțeles, în contra partidă, banca a contribuit substanțial la Fundația Clinton și cu  675 000  de dolari personal, pentru discursurile doamnei Clinton, în cadru restrâns cu bancherii.

În 1994, Clinton a promulgat „ The Violent Crime Control and Law Enforcement Act”, care a făcut ca milioane de cetățeni americani să fie arestați și condamnați pentru posesia de cantități mici de droguri, SUA devenind țara cu cei mai mulți cetățeni încarcerați dintre toate națiunile industrializate. Doamna Clinton chiar s-a exprimat despre tinerii negri ca fiind „super-predators without conscience and empathy”,  iar acum, ii roagă să o voteze!

Tot din perioada anilor 90, datează și decizia administrației Clinton de a interveni în forță în Waco Texas la complexul unde se baricadaseră 75 de personae din cultul Davidienilor. Intervenția s-a soldat cu moartea membrilor cultului, dintre care erau 21 de copii. Se pare că, doamna Clinton a jucat un rol determinant în luarea deciziei de intervenție, șeful DOJ, doamna Reno și-a păstrat funcția deoarece cunoștea adevărul, iar domnul Foster a murit în condiții dubioase, dosarul WACO fiind sustras din biroul acestuia. De altfel, morțile subite neexplicate continuă și astăzi, în tabăra celor care se opun doamnei Clinton. Ultimele victime, bărbați tineri, au fost un domn de la DNC, sursa e-mailur-ilor din interiorul DNC, care, au dovedit sabotarea campaniei lui Sanders și, un avocat care a dat în judecată DNC pentru măsluirea voturilor în defavoarea campaniei lui Sanders.

Perioada anilor 90, sub președenția Clinton, a fost marcată de scandaluri și acte de corupție. Războiul din Balcani s-a incheiat cu bombardamentele sălbatice ale NATO asupra Serbiei, unde, pentru prima oară în Europa au fost folosite cluster bombs la Niș si Djakovitza.

În 2011, atacul orchestrat de doamna Clinton asupra Libiei, afacerea Benghazi, portul prin care depozitele de arme capturate de la Gaddafi au fost trimise în Siria pentru înarmarea jihadiștilor, care au distrus Siria. WikiLeaks a dezvăluit legătura dintre Peter Kadzik, cu functie înaltă la Departamentul de Justiție  și șeful campaniei electorale a doamnei Clinton. Domnul Podesta a luat legatura cu domnul Kadzik după audierile din Congres în cazul Bengazi. Băiatul domnului Kadzik a fost angajat de campania doamnei Clinton, iar domnul Kadzik a susținut nominalizarea actualului sef al DOJ, doamna Loreta Lynch. Această doamnă încearca astăzi să blocheze ancheta FBI asupra Fundatiei Clinton și să mușamalizeze scandalul e-mailurilor de pe serverul, ilegal constituit, al doamnei Clinton la State Department.

Tot prin intermediul dezvăluirilor WikiLeaks aflăm  despre actele de corupție și mânăriile cu bani din Fundația Clinton. Fluxul de bani între Fundația Clinton, firma Teneo Consulting și afacerile pariculare ale familiei Clinton. 84 din cele 165 de  persoane care au avut acces la doamna Clinton, la State Departament, au contribuit cu sume substanțiale la fondurile Fundației Clinton. În afară de cele amintite, examinate de Comisia Thomson și Cox din anii 90, aflăm că doamna Clinton, din pozitia de Secretary of the State Department a favorizat achiziționarea a 20 la sută din rezerva americană de uraniu de către o firmă rusească, Rosatom. Bine înțeles tot după o contribuție substanțială la Fundație.

Așa numita strategie „pay for play” a soților Clinton constă în îmbogățirea lor prin intermediul mânăriilor financiare din fundație, prin mecanismul accesului străinilor la politica exernă americană a doamnei Clinton din poziția acesteia de șef la State Department. Exemplificare controversată din WikiLeaks este cazul suveranului marocan care a donat 28 milioane de dolari pentru ca minele marocane de fosfați sa obtină avantaje pe piață asupra competitorului american. Cea mai gravă acuzație din strategia pay for play  reiese din e-maillurile WikiLeaks  conform cărora, Fundația Clinton primea contribuții de milioane de dolari de la oficialități din Arabia Saudită și Emirate, pentru favorizarea vânzării de armament american acestor state deși, doamna Clinton era perfect conștientă că aceste arme ajungeau la ISIS, prelulngind războiul din Siria și tragedia  poporului sirian și  criza refugiaților din Europa.

Acuzația gravă de „gross negligence“, deoarece doamna Clinton a condus State Department folosind un server particular, punând astfel în pericol comunicațiile secrete ale diplomației americane, constituie un act penal prevăzut de codurile americane. Astfel de fapte se pedepsesc cu închisoare și suspendarea unor drepturi civile, inclusiv dreptul de a fi ales și a avea acces la documente secrete. Codul se aplică indiferent dacă eroarea a fost sau nu intenționată. Faptul că, în iulie, domnul Comey, șeful FBI a exonerat-o pe doamna Clinton de responsabilitate penală, a fost o încălcare gravă a legii, numeroși experți în drept acuzând corupția din FBI.

Un general american cu patru stele a fost acuzat și pedepsit pentru o faptă minoră, în comparație cu acuzațiile împotriva doamnei Clinton. De asemenea, generalul Petraeus, eroul din Irak, a fost pedepsit pentru niște informații biografice. Mai mult, doamna Martha Stewart, o miliardară foarte cunoscută, a facut pușcărie pentru „inside trading”, în timp ce ginerele doamnei Clinton, hedge fund manager uns de GoldmanSachs, nici măcar nu a fost anchetat!

Societatea americana este profund dezgustată deoarece principiul fundamental într-o democrație „nimeni nu este mai presus de lege” este călcat în picioare în cazul familiei Clinton. Plutocrația americană își protejază politicienii corupți, dar fideli oligarhilor bancar corporatiști.

Fapte precum înregimentarea în campania acoperită a 65 de jurnaliști de prestigiu americani de partea doamnei Clinton nu mai miră pe nimeni, faptul că, în dezbateri, doamna Clinton a primit, în avans, întrebările sau, că a folosit un prompter ilegal în pupitru  în timpul confruntării cu Trump, nici nu mai contează. Toate cele șase companii de presa americane o favorizează pe față pe doamna Clinton, mai puțin Fox. CNN este numită, din cauza propagandei deșanțate pro Clinton, „Clinton News Network!

Și totuși, faptul că FBI-ul a redeschis ancheta despre e-mailurile de pe serverul ilegal al doamnei Clinton, în ultimele zile ale campaniei electorale, este un semn că cetățeni americani din serviciile de informații și FBI nu sunt de acord cu impunerea, prin corupție și crimă, a reprezentantei oligarhiei, doamna Clinton. Sub amenințarea publicării unor e-mailuri compromițătoare pentru ordinea și statul de drept, directorul FBI a redeschis ancheta, cu toată opoziția sefei Departamentului de Justitie doamna Lynch, asupra căreia planează suspiciunea de colaborare cu campania doamnei Clinton, datorită întâlnirii de 45 de minute, ne-oficială cu fostul Președinte Clinton.

Miza alegerilor din SUA este foarte mare și de o importanță deosebită pentru România. Președenția doamnei Clinton înseamnă perpetuarea controlului oligarhiei asupra Americii, cu impunerea de tratate tip TTIP, TTP, TISA care să asigure supremația corporațiilor multinationale asupra națiunilor, proliferarea capitalului prădător din mâna dinastiilor bancare, continuarea războaielor pentru înrobirea cu ajutorul datoriilor de război și reconstrucție a națiunilor. Lovituri de stat și războaie civile coordonate de ONG și servicii străine ca în cazul Ucrainei și Siriei se vor multiplica. România se află într-o zonă de confruntare și există un mare pericol de război, administrația americană sub Obama a concentrat forțe militare aproape de granițele Federației Ruse.

Contrar opiniei experților și formatorilor de opinie din mass-media românească, sunt ferm convins că  nu este, în niciun caz, în interesul României victoria doamnei Clinton în alegerile din SUA!

P.S.:

Președintele Romaniei, guvernul  și, în ultimă instanță, Parlamentul României se fac vinovați de trădarea intereselor poporului român și de încălcarea gravă a Constituției  dacă, aprobă și semnează acordul comercial CETA. Acesta constituie o poartă pentru companiile multinaționale de a dicta termenii economici și politici de intrare pe piața românească. Roșia Montană, frackingul, economia, în general, dominația străină în mass-media, cultura și educația vor deveni domenii în care Parlamentul și Guvernul Romaniei vor fi surclasate de tribunale de arbitraj corporatiste străine total independente de voința cetățenilor români.

Un răspuns la “Candidata oligarhiei globaliste, doamna Clinton…”

  1. Ted spune:

    Felicitari autorului Sorin Muncaciu pentru acest articol bine documentat, menit sa puna in lumina adevarul despre campania electorala din USA, si sa deschida ochii alegatorilor romani pentru apropiatele alegeri parlamentare din 11 decembrie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*