Eu sunt un „fanatic religios”! Iohannis, un președinte din regimul „ateo-tehnocrat”…

Declarația recentă a lui Klaus Iohannis a fost o palmă în direct pe obrazul a trei milioane de români, care au semnat petiția inițiată de Coaliția pentru Familie privind schimbarea Constituției în vederea susținerii familiei tradiționale formate din bărbat și femeie, dar și pentru restul de 20 de milioane de creștini din țara noastră. Klaus Iohannis a jignit fără să clipească majoritatea covârșitoare creștină a poporului român, considerându-l „fanatic religios”. Președintele nu a jignit doar pe cei trei milioane de români semnatari ai petiției Coaliției pentru Familie, care nu sunt toți ortodocși. Se știe că petiția a fost semnată și de membrii celorlalte culte religioase: romano-catolice, lutherane și neo-protestante. Familia creștină în sens tradițional este susținută de toți cei ce cred în valorile biblice, indierent de confesiune. Acțiunea Coaliției pentru Familia tradițională a strâns un consens general indiferent de cultele și confesiunile religioase, deci e greșit cum o parte a presei susține că doar BOR a fost inițiatoarea proiectului de schimbare a Constituției. De altfel, BOR a răspuns elegant oferind, pe lângă o explicație pertinentă, o lecție de morală, demnitate și democrație președintelui Klaus Iohannis, spunând că de fapt acesta s-a referit la un ultimatum transmis chiar de Biserica lutherană din care acesta spune că face parte. Pentru BOR contează cele trei milioane de semnături ale cetățenilor români, dar pentru cetățeanul Klaus Iohannis, provozoriu și trecător președinte al României, și cu ajutorul ambasadelor străine și Bruxellului, nu înseamnă nimic. De partea cui este spiritul democratic? Avem o Biserică care respectă voința a trei milioane de români creștini, de diferite etnii și confesiuni și un președinte care nu dă doi bani pe cererea a milioane de cetățeni, ci doar pe indicațiile primite de la ambasadele străine și Comisia Europeană?

Klaus Iohannis vorbește de „toleranță”, dar el nu tolerează voința scrisă a trei milioane de cetățeni români care au semnat o petiție consituțională în spriritul legilor și valorilor democratice. Klaus Iohannis se dovedește tolerant doar cu lobby-ul unei minorități selective ca LGTB impuse cu forcepsul din afara țării. Restul voinței, a zecilor de milioane de români creștini, care cred în valorile biblice ale familiei creștine, nu mai sunt tolerate. Doar discriminarea pozitivă a unei minorități mai contează în fața majorității. Eu știam de la Aristotel la părinții fondatori ai SUA că în democrație majoritatea contează. Nimic mai fals pentru Klaus Iohannis și compania de zgomote de la Bruxelles. De fapt, Klaus Iohannis în această chestiune, se poartă ca un neo-marxist ateu. Numai în comunism cu fațeta sa cea mai întunecată, leninistă și bolșevică, minoritatea se impune cu forța față de majoritate. Deci, Klaus Iohannis și regimul tehnocrat de factură bruxelleză aplică în România ideologia marxist-leninistă privind familia tradiționlă și societatea creștină în general, adică o minoritate selectivă și agresivă își impune cu forța voința și interesul în dauna majorității creștine, cu ajutorul și la presiunea unor forțe străine mai puternice. În anii 1950 o minoritate sectaristă impunea comunismul cu ajutorul extern al URSS, iar azi regimul neo-marxismului ”tehnocrat” impune discriminatroriu voința unei infime părți a populației. Din punct de vedere ideologic regimul Iohannis/Cioloș bazat pe discriminarea pozitivă se aseamănă la indigo cu regimul bolșevic Ana Pauker/ Gheorghiu Dej.

Prin declarația sa brutală împotriva majorității populației creștine a României, Klaus Iohannis a dovedit că nu este nici măcar lutheran, ci un ateu, care în regimul comunist putea fi un zelos activist județean de partid care să lupte pentru promovarea ideologiei marxist – leniniste și împotriva culturii religioase a poporului român. Această declarație anti-creștină a lui Klaus Iohannis care acuză un popor întreg de „fanatism religios” are totuși și o parte bună: i-a trezit din reveria „mântuirii prin străini” pe ultimii mohicani și creștini români. Acum foarte tardiv își pun cenușă în cap site-urile și analiștii creștini români care fără pic de luciditate se călcau în fața urnelor de vot să-l ștampileze pe salvatorul ”neamț” al neamului românesc în noiembrie 2014.

Îndemnurile lucide ale foarte puținilor jurnaliști patrioți români erau contracarate cu mânie proletară. Apelurile mele de atunci la rațiune și pentru păstrarea valorilor creștine și naționale se risipeau ca „Ieremia în pustie”, prin vacarmul adulatorilor ortodocși a unui „lutheran”, care de fapt se comporta și credea ca un apartcik ateu. Pentru orbirea noastră din noiembrie 2014 plătim un popor întreg de creștini acum. Și eu am semnat petiția Coaliției pentru Familie, alături de cele trei milioane de români și m-am simțit ca toți creștinii români jignit pentru că am fost făcut „fanatic religios”. Pentru un ateu ca și Klaus Iohannis, care și-a rezolvat șase case, două prin acte false, pentru a nu a le umple cu nici măcar un copil (măcar putea fi și un copil înfiat), a fi căsătorit și a avea prunci sau a merge la biserică este „fanatism religios”.

Klaus Iohannis nu vrea să știe, datorită educației atee asumată prin ideologia marxist-leninsită că familia tradițională și biblică este singura care procreează, care naște prunci și dă un sens vieții și umanității, altfel am dispărea ca și Sodoma sau Gomora din Vechiul Testament. Dacă a sta într-un apartament comunist, a fi căsătorit și a crește trei prunci, iar duminica să mergi la biserică, așa cum fac majoritatea creștinilor români, înseamnă ”fanatism religios”, atunci da, mă consider un „fanatic religios”, alături de cei 20 de milioane de creștini din țara noastră. Consider că românii pot întoarce creștinește obrazul celălat la jignirea adusă de Klaus Iohannis, votând de acum încolo doar candidați români care sunt creștini practicanți cu frică de Dumnezeu, ca să-i reprezinte în parlament, guvern sau la președinție, iar corifeii bolșevismului regimului „ateo-tehnocrat” să fie retrimiși la posturile inițiale la Bruxelles, colț cu Molenbek, sau la casa părintească din landul Bavaria. Viața este familia tradițională, restul sunt legături sterpe fără posibilitatea nașterii de prunci. Famila creștină este dreptul suprem la viață. În România familia trebuie să rămână așa cum o știm din moși strămoși și neamul acesta nu va pieri: bunici, părinți – mama și tata, copii și nepoți. Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*