Români, să stopăm continuarea calvarului celor 27 de ani de sărăcie, batjocură și umilință!

Ei sunt puțini, noi suntem mulți și  dezbinați! Ei ne CONTROLEAZĂ prin metode perfide de manipulare, însă noi, cei mulți, reprezentăm ADEVĂRATA PUTERE! Ei se tem de forța conștiinței noastre colective și de accea au acționat pe toate căile ingenioase ca să ne mențină într-o continuă stare de latență.

Ignoranța, lehamitea, dezinteresul, individualismul și lipsa unității poporului român este  rezultatul  unui proces laborios de distrugere a stării de normalitate a factorului uman și  a celui social. Ceea ce se petrece de aproape trei decenii în România, întrece orice limită a abjecției umane, fiindcă Ei au creat un sistem care funcționează pe baza celor mai neortodoxe norme și regulamente. Ei ne-au indus  sentimentul de teamă și nesiguranță pentru a nu mai putea  raționa și reacționa împotriva abuzurilor și nedreptăților. Ei au transformat normalitatea în anormalitate și  adevărul în minciună. Ei au pervertit umanismul confiscându-ne cele mai elementare drepturi. În România,  cetățeanul de drept este sclavul sistemului politico-social. Drepturile cetățenești prevăzute de Constituție ne-au fost încălcate. Autoritățile publice lucrează în detrimentul cetățeanului, favorizând corupția și clientelismul. Sub ochii noștri se petrec cele mai mari nelegiuiri din istoria modernă… și noi rămânem  tot nepăsători!? Am devenit un eșantion uman experimental în ipostaza de cobai. Este o stare de lucruri extrem de nefirească și  știm prea bine că am trăit 27 de ani în sărăcie, umilință, hoție, confiscarea  drepturilor cetățenești, batjocură și sfidare fățișă. Cu atât ne-am ales  în urma guvernării odioasei și lacome  clase politice.

În fond, ce reprezintă și cine sunt ei? Un grup infracțional bine structurat și organizat,  pentru care trădarea și jaful din avuția statului și din  buzunarul cetățeanului reprezintă o regulă de bază pentru a-și  putea păstra neatinse privilegiile. Mijloacele lor de operare sunt eficiente. Cum…? Conștienți de capacitatea de influență a propagandei, au făcut tot posibilul să câștige  mass-media de partea lor. Zi și noaptea lacheii lor, „televiziștii” au grijă să  mențină viu interesul  românilor în ceea ce îi privește.  Strategiile lor perfide știu cum să atingă coarda sensibilă a cetățeanului care NU MAI ESTE CAPABIL  să privescă realitatea dincolo de televizor. Cei influențabili și iraționali  nu cunosc, din ignoranță sau inconștiență, faptul că  OPOZIȚIA ȘI PUTEREA reprezintă tentaculele aceleeași caracatițe ucigașe! Toate partidele politice descind din același nucleu incipient: PCR-FSN. În România nu există OPOZIȚIE reală! Puterea și Opoziția merg mână în mână atunci când un factor perturbant intervine și le amenință pozițiile. Păpușarii care conduc lumea sprijină ambele tabere în funcție de gradul de obediență.

Politicianul slugarnic și trădător este propulsat în ierarhia puterii cu o condiție: punerea în aplicare a celor mai odioase strategii dăunătoare doar celor pe care pretind că-i reprezintă,  ȚARA ȘI POPORUL! De ce ne calcă străinii în picioare? Fiindcă avem conducători slugarnici!? Peste măsură de slugarnici! În  alte țări foste comuniste, șefii de stat și de guvern au  început să se ralieze intereselor poporului. Și-au dat seama că nici UE, nici NATO, nici FMI sau vreo altă organizație  internațională care există și funcționează doar pe spatele națiunilor sărăcite și exploatate la maxim, nu  le poate  asigura un  viitor favorabil țării  lor. Numai noi, românii, avem pe cap blestemul de a ne lăsa conduși de către  niște mizerii umane care  nu mai contenesc cu actele de înaltă trădare petrecute sub ochii noștri ignoranți. Grupurile etnice s-au obrăznicit peste măsură. Cer drepturi și li se acordă drepturi peste prevederile constituționale. De ce reprezentanții maghiarilor sfidează românitatea dincolo de limite? Să ne amintim de un fost președinte care ne-a urat să trăim bine, fără niciun impediment… și a permis ca unii etnici maghiari să dețină funcții importante în stat.

Pe unul dintre ei  l-a numit ministru al culturii, un altul a fost mandatat cu funcția de ministru al sănătății, iar un  alt maghiar înverșunat împotriva României, Lazlo Tokeș, a fost decorat cu cea mai înaltă distincție românească  de onoare. Cu asemenea acte de trădare, etnicii au câștigat teren și se manifestă agresiv. Țiganii  au devenit și ei  protejații sistemului, deoarece, fiind etnicii minoritari cei mai numeroși, votul lor contează pentru nemernicii de politicieni. Țiganii interlopi stăpânesc marele orașe din România. Amenință,  terorizează, lovesc, jefuiesc…Tu, ca cetățean cinstit,  muncitor și plătitor de taxe, n-ai voie să ripostezi… că vei fi pasibil de  amendă pe motiv de discriminare. Pentru ei educația este gratuită, nu plătesc impozite, sunt asistați social, ong-urile le acordă sprijin și ei ne răsplătesc cu sporul de natalitate și cu amenințarea direct.MOARTE ROMÂNILOR! În istoria modernă și contemporană, românii au trăit două evenimente de mare impact: UNIREA din 1918 și MAREA DEZBINARE care durează de peste un sfert de veac.

De la MARIAN MUNTEANU până în prezent n-a mai existat vreun alt  lider adevărat  al străzii, care să reprezinte interesele cetățenești dintr-o inițiativă sinceră și fără interese oportuniste. Schimbarea unui regim politic, a unui sistem neperformant și dăunător societății se poate efectua prin   oponența fățișă, vehementă și rezistența  extremă pe baricade. Marian Munteanu a rămas unic în istoria post-decembristă, fiindcă niciun alt lider nu s-a mai ridicat la nivelul său, urmându-i exemplul. Reorganizarea societății civile  sănătoase și curate de la începuturi preîntâmpină opoziție, blamare, denigrare, demobilizare și acțiuni de sabotaj puse la cale de către aceiași infami dușmani ai  națiunii române. Ne plângem de ticăloșiile celor care ne conduc destinele, dar, fiecare într-un fel propriu, de neperceput, ineficient. Este ceea ce se cheamă „civism” prin inițiative izolate, care nu străbat dincolo de un auditoriu  restrâns. Totul pare că va  converge spre aceeași direcție dezastruoasă. Lipsa unei reacții  de impact major din partea maselor nu face decât să faciliteze acest nefericit deznodământ. Ne-am focalizat interesul pe propria supraviețuire în condițiile unui trai de subzistență. Retorica lor manipulatoare, încărcată de cinism și patetism, subjugă mințile slabe care cedează la prima formulă demagogică, chiar dacă aceasta este reiterată la nesfârșit.  Scopul lor este să ne blocheze la nivelul cel mai de jos al societății, acolo unde nu vom  putem avea puterea necesară să ne răzvrătim, făcându-ne opaci la cunoașterea adevărată a realității.

Paradoxal, noi reprezentăm majoritatea, iar ei  sunt doar un grup restrâns al celor care ne-au acaparat și înglobat într-un sistem abil uzitând  mecanismele perfide ale manipulării și dezbinării. Conștiința noastră colectivă a devenit inertă, dar ea  există și dacă este  activată  poate acționa ca o forță uriașă, de necontrolat. Conștiința umană colectivă nu este o fabulație SF; este o energie puternică, comună oamenilor călăuziți de aceleași principii. Lor le-a reușit performanța de a ne domina fără să ne opunem, fiindcă ne-au dezbinat mai întâi. Iar acolo unde există dezbinare, lipsește solidaritatea și unitatea, exact ceea ce ar trebui să constituie premizele unei asocieri constructive, de  front comun. Astfel s-a ajuns ca un număr mic de privilegiați să ne decidă soarta. Puterea noastră, a majorității, a devenit o  unealtă confiscată în  mâinile lor, pe care o folosesc în interesul lor și  doar în detrimentul  nostru. Există atâtea grupuri și grupulețe de patrioți și naționaliști care adoptă poziția de separatism în prejudiciul  unei asocieri comune în vederea formării unei organizații puternice, imbatabile, incoruptibile și dedicată luptei pentru schimbarea în bine a societății. Din păcate, orgoliul, dorința de a ajunge fiecare lider sau diferențele de opinie,  declanșează conflicte ireconciliabile. Dacă Ei, penalii și trădătorii,  au ajuns la performanța de a  jefui și distruge în două decenii și jumătate tot ceea ce noi, românii, am construit în comunistă, gândiți-vă ce vor moșteni copiii noștri, dacă viitorul lor este compromis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*