Imposibilul… posibil

Am simțit din glasul ei cât este de epuizată. După o întreagă zi, în care a trebuit să dea totul la locul său de muncă, – aşa e în străinătate, nu?- am auzit vocea ei stinsă, aproape, sfâşiată, în telefon. M-a sunat să mă liniştească. Să-mi spună că totul va fi bine!…, tocmai ea, care n-a avut parte de răspunsuri elocvente mai de la nimeni… Nici măcar atunci, când i-au luat copiii oamenii aceia fără suflet, distrugând-o pe viață, omorându-i sufletul…

Mama aceasta este dispusă să mai lucreze nu ştiu câte ore, după calvarul zilnic… Pentru mine!… Pentru mine, da, care am devenit mare politician peste noapte şi am nevoie de semnături de la oameni, liste de susținători, pentru a candida la nişte alegeri parlamentare! Care alegeri, sunt organizate tot după cum a alunecat calapodul, unul împunge cu sula, iar celălalt bate numai în retragere… După atâta minciună şi atâția saci cu bani, găsiți de DNA, chiar şi prin maşini care tocmai ieşiseră la plimbare pentru a-şi încălzi motorul diesel!, precum cea a domnului Blaga (700 000 de euro au fost găsiți în portbagajul maşinii sale!!!), e normal ca înavuțiții noştri politicieni să recurgă la alte metode, din ce în ce mai perverse, acum… Aşa că, făcătura aceasta de Lege electorală (?!), care exclude din capul locului INDEPENDENȚII, mai face un lucru acum… Îi pune pe candidații partidelor NOI în imposibilitatea, aproape, de a candida! Cum să aduni MII de semnături atât de repede, dacă vrei să rămâi curat, dacă nu aparții de nicio Mafie, dacă nu vrei să ai de-a face cu încrengăturile care subjugă acest popor?!

Este aproape imposibil! Dar, ŞTIȚI DE CE ESTE APROAPE IMPOSIBIL? DIN CAUZA NOASTRĂ, OAMENILOR! Ne-aşteptam cumva ca tagma jefuitorilor să renunțe de bună-voie la propriile privilegii? Ne-aşteptam cumva ca hoții să renunțe să mai fure?! Nu! Oamenii aceştia sunt în stare să plătească sume nelimite, ca să rămână la putere, în continuare… Uitați-vă, de aceea, nu numai la ei! Uitați-vă, în primul rând, la NOI!, şi constatați că am ajuns nu numai săraci şi frustrați, dar şi nişte unelte perfecte! Am devenit Victimele care le fac jocul Călăilor! Suntem atât de dezbinați şi învrăjbiți şi-atât de departe unul de altul, suntem, am ajuns să fim exact aşa cum le convine celor care ne manipulează din laboratoare! De ce să ne-mpărțim în nu ştiu câte secte dubioase, de ce să ne urâm pentru că aparținem altui partid şi gândim puțin altfel? De ce să fie atât de greu să îți dai semnătura ta pentru ca un om dintr-un alt partid să candideze?! De ce să refuzi să-i dai numai această posibilitate unui om, să intre în arenă şi să lupte în mod onest, nu să-l votezi neapărat, după aceea! Să-l laşi numai să candideze! Să-i oferi, practic, Țării Tale mai multe alegeri! Să nu te faci părtaş prin refuzul tău la un păcat cât o crimă, la un atentat împotriva Țării Tale. Pentru că, înlăturând din start, oamenii incomozi pentru Sistem – din orice partid ar face parte ei!- nu facem altceva decât să ne punem singuri bețe în roate, să ajungem în ipostaza de a alege mai târziu răul cel mai mic dintre două rele! Aşa cum am făcut până acum. … Este de admirat mama de care vorbeam mai înainte, care, trecând peste suferința ei, încearcă să ajute alți oameni… Şi, vede mai departe… Dar, de câte ori nu am văzut nepăsare, indiferență, platitudine, ură, de la mulți alții?! Care „nu se amestecă”, „nu se bagă” sau „nu se identifică!”, dar, apoi, îşi plâng de milă?!

Oameni buni, un atentat împotriva noilor partide este, de fapt, un atentat la Țară! Pentru a primeni clasa politică, pentru a face o Schimbare Reală!, uniți-vă şi semnați pentru candidaturile TUTUROR oamenilor NOI, iar apoi măsurați-i, cântăriți-i, alegeți-i pe cei mai buni! Să fie o competiție adevărată între partide şi Oameni Noi, de dragul Țării, nu târguieli lamentabile între penali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*