Expoziţia Internaţională de Mobilă BIFE-SIM, 14-18 septembrie 2016, Bucureşti, Romexpo.

Compania de Mobilă Românească «SIMEX» vă invită la Expoziţia Internaţională de Mobilă BIFE-SIM, care va avea loc în perioada 14-18 septembrie 2016, Bucureşti, Romexpo.

Născut în cea mai prolifică zona a mobilei din România – SIMEX un brand internaţional consacrat, cu sediul central în „oraşul mobilei” Şimleu Silvaniei (SĂLAJ), care a devenit un loc însemnat pe harta naţională şi internaţională a industriei de mobilă.

Mobila SIMEX împodobeşte interioare de la Kremlin, Sankt Petersburg, Palatul Prezidenţial din Turkmenistan, Palatul Parlamentului din România, Castelul Peleş şi diferite castele şi instituţii celebre din Europa şi Asia. Mobila Românească deţine o imagine foarte bună pe piaţa internaţională a mobilei, noi, românii, am putea face din Mobila Românească pe plan internaţional exact ceea ce au făcut nemţii din maşina Mercedes.

Mobila Românească are toate meritele să ajungă un brand internaţional cunoscut din Australia până la Londra. În momentul de faţă, Mobila Românească este singura care este ecologică sută la sută, produsă tradiţional şi care oferă CALITATE şi PREŢ mult mai mic ca, de exemplu, mobila italiană care de mult nu mai este ecologică din cauza că aceasta utilizeazează materiale şi tehnologii neconvenţionale care afectează sănătatea cumpărătorului. Mobila italiană este frumoasă numai în fotografie, în relitate este dezastru…

Mobila Românească are un miros de lemn natural specific plăcut, pe când mobila italiană are miros de chimicale, care indică faptul că aceasta nu este produsă sută la sută din lemn. Ce poate fi mai plăcut ca după o zi de muncă şi stres profesional să ajungi acasă în dormitor mobilat cu Mobila Românească care miroase a lemn pur, natural?! Nu este nevoie de experţi pentru a face diferenţa dintre Mobila Roamanească şi cea italiană sau alţi producători care utilizează materiale şi tehnologii similare cu italienii. Aici este nevoie doar de cele trei simţuri umane care nu mint niciodată: miros-văz-tactil.

România reprezintă o forţă uriaşă în sfera industriei lemnului însă, din păcate, nu beneficiază de promovarea şi susţinerea corectă a factorilor de decizie. Industria românescă de mobilă (încă) reprezintă pentru România o carte de vizită serioasă pe plan internaţional. Acest lucru se datorează managerilor români şi investitorilor autohtoni care cred în România. Încă mai avem în ţară resurse umane şi industriale de care trebuie să avem grijă mare să nu le pierdem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*