Sfârtecarea României și deplina neghiobie a tăcerii

Nici nu a dat bine „uncle Sam” semnalul, că stârpiturile tehnocratice s-au și executat! În România, toate vinovățiile devin „,mega” și toate reușitele, victoriile, contribuțiile noastre sunt minimalizate. Sunt scrise cu litere tot mai mici, până vor deveni simple zgârieturi pe pietrele monumentelor invadate de bălării.

Am tăcut și, iată, acum trebuie să ne asumăm deplina neghiobie. România trebuie stoarsă, iar cea mai simplă metodă este aceea de a-i lua bogățiile în numele plății pe care trebuie să o facă pentru vinovății care nu îi aparțin. Sau, cel puțin, nu aparțin generațiilor contemporane unor hidoșenii ale istoriei, dar ne aparțin nouă, generațiile care am tăcut și tăcem în fața acuzelor pe care le primim pe nedrept.

În clipa în care unchiul Sam ne-a dictat prin Departamentul de stat al burtosului Hot-Dog asumarea unei reponsabilități depline pentru holocaust, iar am tăcut. Am tăcut acolo unde poate ar mai conta: în piețele publice, în revoltele pe care ar trebui să le urnim pentru a ne urni din indiferența față de schimbarea abuzivă a istoriei.

Numărul victimelor holocaustului altora, ce ne sunt azvârlite peste paginile de istorie, dar mai ales în balanța a noi și noi despăgubiri, crește exponențial. Și cum altfel când guvernanții, aceste lepre ce suferă de decadența patriotică și națională a apărării înaintașilor, ca memorie și drept al Adevărului Istoric, dar și a protejării generațiilor ce vin, și care vor deveni bune de plată pentru huzurul veneticilor, au acceptat fără crâcnire asumarea unei aberații pentru care ar trebui judecați pentru Înaltă Trădare: deplina asumare a holocaustului!

Acum am ajuns la aproape un sfert de milion de victime de care suntem făcuți vinovați! Și suntem atât de neghiobi în acceptarea oricărui rahat istoric că mașinăriile lor nici nu se mai deranjează să producă celebrele falsuri. Să falsifice, treaba la care se pricep cel mai bine.

Vinovați, așadar, de uciderea a 350 000 de evrei! Iar „baza de impozitare” (da!, este cinic, dar asta reprezintă deplina asumare a holocaustului, o extindere a bazei de jumulire prin aducerea în culpa noastră a morții a sute de mii de evrei) se tot extinde, avansând prin minciună și trădări spre ordinul milioanelor. Poate chiar spre cifra totală a crimei altora… Căci mai nou suntem făcuți vinovați nu doar de un holocaust al evreilor români, ci și de uciderea evreilor ucrainieni, mâine-poimâine, poate și a celor bulgari, polonezi etc.

Mai rămâne doar ca, în această rescriere a istoriei, să aflăm că noi am construit și lagărele de exterminare! Într-o deplină asumare de către noi a holocaustului pentru deplina deculpabilizare a unei puteri care stă la masă cu aceia care strigă acum și fac calcule de îmbogățire pe seama morților…

O megavinovăție care va fi consolidată prin megamuzeul monstruozități care ne împresoară istoria. Un megamuzeu al holocaustului. Asumat, cum altfel?!, de către Guvernul tehnocrato-tradător prin HG. Să rămână consemnată prin literă de lege minciuna vinovăției noastre, apostilată de acum pe conștința fiecărui român de azi și de mâine…

Și, din nou, doar românii „neadevărați” vor protesta față de construirea acestei megahidoșenii. Aceiași care s-au ridicat și impotriva megamoscheii, altă inserție menită a deromâniza și deznaționaliza filele noastre de istorie, creând alte popoare și istorii, nu „conlocuitoare”, ci înlocuitoare. Iar români adevărați vor fi pe deplin considerați doar aceia care vor continua să protesteze, nu împotriva megatemplelor de schilodire a istoriei, ci împotriva Catedralei Neamului. Poate de aceea s-au și tăiat din fondurile acesteia, nu?! Să ajungă și de templu, și de megamuzee!

Și ce ne spune un jidan (da, ăsta jidan, nu evreu, din comisia care a numărat cenușa din care să-și clădească ei noul imperiu financiar!), Raul Hilberg, care ne atacă într-un raport de al lor: „nici o țară, în afara Germaniei, nu s-a implicat în masacrarea evreilor la o asemenea scară.” Precum România! Probabil, după asumarea deplină a vinovăției de către guvernanții trădării, și dezvinovățirea iudeo-europenistă a Germaniei, vom rămâne singurii vinovați în rapoartele acestor venetici. Iar în deplina complicitate a noilor puteri aliate (!), vom fi trași la răspundere și de către Germania pentru produsele și materiale cu care am fost obligați să hrănim mașinăria lor de război, iar datoria istorică pe care o au nemții față de noi ne va fi imputată nouă ca asumare deplină.

Așa, toate părțile (de fapt, una și aceeași, iudeică!) vor fi pe deplin satisfăcute prin sfârtecarea fără nici un foc de armă a resurselor unei țări mici, dar mici nu prin forța ei, ci prin vremelnicii ei conducători. Cei pe deplini trădători…

One Response to Sfârtecarea României și deplina neghiobie a tăcerii

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *