El este starostele tîlharilor care au jefuit România!

Una cîte una, lighioanele din Cartelul Mafiei Româneşti, care controlează şi fură de peste un sfert de veac banii Ţării, sînt prinse în undiţa reglărilor de conturi. Doar e an electoral şi … care pe care! Un lucru este cert: toate funcţiile din sistemul de stat şi politic, atît de corupt şi depravat, sînt ocupate cu şpăgi uriaşe şi trafic de influenţă, spre beneficiul ocupanţilor şi al partidelor din care provin. Nu scapă de acul undiţei nici motociclistul Tăriceanu, omul cu cinci soacre, cel care a adunat în ALDE toţi penalii scăpaţi de votul Parlamentului! Tăriceanu s-a jucat cu focul de s-a ars şi clientul de conjunctură, Bogdan Olteanu, care în urma efortului depus în slujba mafiei de stat şi politice, fusese recompensat cu fotoliul de la BNR. Se ştie că Bogdan Olteanu – intelectual făcut pe repede înainte – a renunţat la studiile universitare de automatică din cauza politicii, dar, în timp,  s-a mai perindat cu taxă pe la  cîteva cursuri  cu termen redus: filosofie, drept şi finanţe, unde a învăţat atît de strălucit, la fel cum sînt eu popă. Arestarea viceguvernatorului Bogdan Olteanu este o palmă grea pe obrazul BNR, dar şi un semn că acolo colcăie mafia! Vă rog, nu e nimeni să o consoleze pe Alina Gorghiu, aşa de apropiată, în începuturile de poveste, cu Olteanu! Nimeni nu vrea să-i şteargă lacrimile de bucurie! Fotoliul de la BNR al fostului iubit e gol, iar actualul soţ al Alinei îşi face visuri cincinale. Cum va merge ea neconsolată în instanţă pentru declaraţii cu privire la combinaţia de interese financiare şi de orgolii politice, finanţată prin spolierea statului? Ce mai contează, acum e şansa lui Iohannis să îngroape ALDE, să aducă PNL la guvernare şi să aibă Guvernul său.

Ziarul Obiectiv scrie că „Alina Gorghiu a avut o viaţă amoroasă tumultoasă, oscilînd între liberalul Mihai Voicu, fost ministru delegat pentru relaţia cu Parlamentul, şi viceguvernatorul BNR, Bogdan Oltean. Mai întîi s-a iubit cu pnl-istul Mihai Voicu, apoi cu Bogdan Olteanu. Ulterior a revenit la prima dragoste din PNL. În 2009, Bogdan Olteanu, însurat şi cu doi copii, a divorţat, iar gurile rele spun că Alina Gorghiu ar fi fost cauza despărţirii. Deşi a negat tot timpul relaţia cu Oltean, paparazzii au surprins-o, la scurt timp după ce Bogdan Olteanu a divorţat, întrînd în casa acestuia şi ieşind altfel îmbrăcată sau chiar rămînînd peste noapte.  Idila n-a durat mult, Alina s-a întors la prima iubire, liberalul Mihai Voicu, iar Bogdan Olteanu a mai acordat o şansă relaţiei cu fosta soţie. Alina Gorghiu e măritată acum cu Lucian Isar (care-l critică dîrz pe Isărescu, adică ciobul rîde de oala spartă) şi se bucură de sprijinul preşedintelui Iohannis, care a propulsat-o în fruntea PNL.” Ia, uite cine vorbeşte despre Mugurel! Lucian Isar salivează cumva după fotoliul lui Olteanu? Vai, ce fripturişti!

Nu doar Alinuţa trebuie consolată, ci şi matusalemicul trilateral multilateral doctor în ştiinţe economice, Academician Mugur Isărescu, cu nimic mai „academician” decît Elena Ceauşescu. Implicat în împovărarea financiară a României, cunoscut din cămătăria  legalizată cu băncile comerciale, Isărescu ne duce din nou cu preşul, cum a făcut în peste un sfert de veac de dictatură bancară! Mai este cazul să amintesc de  aurul României expediat în străinătate „pentru mai multă siguranţă?” Controversatul şi tot mai contestatul Guvernator a anunţat prin vocea lui Dan Suciu, purtător cu vorba al BNR, că s-a pensionat. Nu cumva ieşirea teoretică la pensie din 2014 este legată ombilical de ceea ce Vântu mai are de dezvăluit? Ieşirea sa la pensie e o ţeapă pe faţă, un os de molfăit în gura presei. Isărescu e bine-merci tot la BNR, cu un picior înăuntru şi cu unul în afară, gata de fugă la primul fluier, în cazul unor noi dezvăluiri! Trebuie văzut dacă „logofătul” ia şi pensie şi salariu şi la cît se ridică suma! „Logofete brînză-n cui, lapte acru-n călimări, chiu şi vai prin buzunarele” românilor, cum să te dai matale dus la pensie, ispravnice, cînd ai mai cîştigat în Parlament un nou mandat la BNR cu două luni înainte de a deveni pensionar? Ce sfidare, cîtă impertinenţă la cei ce l-au votat! Pe 1 august 2016 a împlinit 67 de ani, iar poporul român îi urează în cor „La mulţi ani!”. Doamne fereşte!, nu la BNR, ci la beciul domnesc, dacă i se dovedesc „ingineriile financiare”.

Parlamentarii ăştia, cărora le scîrţiie mintea de îi latră cîinii pe stradă, au dat votul cu ochii închişi unui dictator financiar, care, în mod legal, era deja pensionar, iar el, de voie bună şi noroc chior, şi-a tras cinic limuzine de lux superdotate! Mugur Isărescu a ieşit la pensie doar cu titlu informativ! Inteligenţa sa făcătoare de sclavi financiari e tot la BNR, chiar foarte activ pe latura achiziţiilor de lux. Va pleca de la BNR doar cu picioarele înainte! N-are nimeni curajul să-i arate uşa, că ar avea de-a face cu vicontele Etienne Davignon- Bilderberg. Dacă nu era de-al lor, de-al duşmanilor ţării, nu era numit, imediat după lovitura de stat, guvernator al Băncii Naţionale – mare staroste peste tîlharii care au prădat România, de la uneltele cîmpului pînă la patrimoniul naţional. Potrivit fostului ministru Lucian Isar, Mugur Isărescu primeşte de 40 de mii de euro pe lună, sumă cosmică pentru un salariat roman, bani proveniţi din pensie, salariu, bonusuri de performanţă şi participări la şedinţe. Să fie la concurenţă cu Mircea Dinescu,  căruia Stelian Tănase i-a oferit acelaşi salariu la TVR, pentru două ore de scălămbăială pe săptămînă! Ce lux şi ce risipă la hoţii aceştia, într-o Românie extrem de săracă, unde  salariul mediu este de 350 euro! Auziţi, pretenţie! Isărescu e plătit ca să participe la şedinţe! Cum să nu,  crama de la Drăgăşani şi celelalte afaceri personale înghit bani cu nemiluita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*