Și totuși: 1 – 84…

Acesta este scorul, scor de maidan, înregistrat la Nisa, pe 14 iulie! De la EI a murit un singur combatant, de la NOI au pierit 84. Proporția este copleșitoare! Nici în bătălia de la Bataclan nu ne-au caftit așa de rău!… A fost 130 la 7, adică 123 de morți ca diferență de scor, ne-au bătut rău și atunci, dar totuși, le-am băgat și NOI mortul în casă de șapte ori!… Dacă împărțim 123 la șapte, avem la 17,5714 victime din echipa NOASTRĂ, una victimă din partea LOR, fără a mai pune la socoteală și răniții, care sunt numai de-ai NOȘTRI, așa că scorul este în fapt și mai mare! Tot în favoarea LOR! Mereu în favoarea LOR!

Până acum,  din câteva zeci de confruntări, niciodată n-am scos măcar un meci egal!… Iar de multe ori ne-au bătut la zero! Zero morți EI, zeci de morți și răniți NOI! Când, bunăoară, au pus bombe bine disimulate în bagajele unui avion…

La Nisa însă noi n-am marcat decât un gol, un singur adversar a fost făcut KO, după ce acel combatant inamic a ucis 84 dintre NOI! Dintre ai NOȘTRI !… Dacă continuăm așa…

La ultima confruntare, de la Munchen, e drept, am scos un rezultat ceva mai bun: la unul de-al LOR, NOI am pierdut numai nouă dintre ai NOȘTRI! Semn bun?

Toată lumea este de acord că suntem în plin război! Război între NOI și EI! Nu este clar cine sunt EI, dar este clar cine suntem NOI. Și mai este clar că dacă războiul continuă cu aceleași pierderi, disproporționat de mici pentru adversari, mai devreme sau mai târziu NOI vom dispărea ca actori pe scena istoriei, NOI vom fi prea puțini ca să mai contăm, NOI cei câți suntem, deocamdată, creștinii „albi”, arieni, indo-europeni, caucazieni… NOI suntem ținta acestui război în care adversarul NOSTRU nu are nume, nu are echipament, uniforma sau stindardul după care să-i recunoști!

Războiul acesta a început de mult, dar s-a purtat prin subteranele nevăzute, necunoscute, ale istoriei. La vederea cronicarilor, a martorilor, acest război a ieșit la lumina zilei pe 14 iulie 1789. În Franța, la Paris! În cartierul Bastilia. Atunci s-a produs Big Bangul terorist care a dus la moartea a zeci de mii de reacționari creștini: aristocrați și clerici francezi, țărani, târgoveți, toți catolici!

După ce au scăpat de rege, revoluționarii din Hexagon și-au pus un împărat, gloriosul împărat Napoleon, ale cărui războaie i-au costat pe ai NOȘTRI, creștinii francezi și europeni, alte sute de mii de victime, dintre tinerii cei mai bravi, mai naivi, mai generoși!

După un secol de relativă normalitate – „la belle epoque”!, revoluționarii bolșevici, adică congenerii teroriștilor de azi, vor face victime însutit și înmiit mai multe: zeci de milioane de oameni nevinovați! Toți sau aproape toți creștini pravoslavnici, cum se mira Soljenițân în celebra sa carte, făcând bilanțul sovietic al meciului dintre NOI și EI!…

Au urmat apoi cele două războaie mondiale… Nici azi nu se știe de la ce au pornit și cum de s-a întins vâlvătaia pe întreaga planetă! Dar s-a întins!… Scorul, din nou, zeci de milioane de-ai NOȘTRI victime, aflați în ambele tabere consemnate oficial de istoricii imbecili ca părți beligerante, aflate în conflict! Deh! Imparțiali și principiali ca tot creștinul!… Conflictul era altul, năucilor! Între NOI și EI!

Rezultatul spre care tindem inexorabil dacă o mai lălăim mult cu drepturile omului în acest meci al Omului împotriva Fiarei, va fi vidul demografic din Europa și năvala „firească”, conformă legilor fizicii, năvala afro-asiatică asupra vechiului continent, de mii de ani ținta puhoaielor barbare! Aceasta va fi însă ultima LOR năvală, ultima invazie! Căci va fi totală și definitivă!

Dacă va mai fi una, va fi peste Ocean, dar NOI n-o vom mai resimți de aici din Europa, căci NOI nu vom mai exista!

Lasă un răspuns