„Trezeşte-te Gheorghe! Trezeşte-te Ioane!”

Decembriada 1989 a însemnat pentru România o „victorie” a la Pirus, iar ceea ce a urmat a fost-este declinul şi prăbuşirea unei ţări suverane, cu o economie peste media planetară, fără datorii externe (o stare de excepţie), cu imense creanţe externe de recuperat şi cu o forţă militară ce impunea – dacă nu respect -, cel puţin prudenţă din partea unor adversari zonali. De atunci şi până astăzi, ofensiva Occidentului „eliberator” şi a aliaţilor săi nu a contenit. În 1989 ni s-a dat brânci să „vrem” „democraţie”! Care democraţie? În concepţia „bilderbergilor” planetari, „democraţia” este valabilă doar pentru „căţei” nu şi pentru „dulăi”! Cui prodest? Românilor? Nu! În niciun caz!

Ni s-a dat brânci să „vrem” „privatizare” şi s-a ales praful din „mormanul de fier vechi” slobozit prin gura ne-românului Petre Roman. Cui prodest? Românilor? Nu! Ni s-a dat brânci să „vrem” participarea la războaiele din Irak. Cui prodest? Românilor? Nu! Ni s-a dat brânci să „vrem” în U.E. Cui prodest? Românilor? Nu! Ni s-a dat brânci să „vrem” ca în războaiele de agresiune împotriva Iugoslaviei să oferim spaţiul nostru aerian pentru N.A.T.O., gest pe care Ungaria, deşi membră a alianţei, l-a refuzat. Cui prodest? Românilor? Nu! Ni s-a dat brânci să „vrem” tratat româno-ucrainean anti-românesc. Cui prodest? Românilor? Nu! Ni s-a dat brânci să „vrem” vînzarea către străini a pământului românesc, transformând România în tarabă. Cui prodest? Românilor? Nu! Ni s-a dat brânci să „vrem” în N.A.T.O. Cui prodest? Românilor? Nu! Ni s-a dat brânci să „vrem” „migranţi”. Cui prodest? Românilor? Nu! Ni s-a dat brânci să „vrem” „federalizare”. Cui prodest? Românilor? Nu! Ni s-a dat brânci să „vrem” baze militare străine pe teritoriul naţional (pe cheltuiala bugetului, adică a contribuabilului român). Cui prodest? Românilor? Nu! Ni s-a dat brânci să „vrem” sicrie zburătoare la mâna a treia pentru piloţii experți ai forţelor aeriene române. Cui prodest? Românilor? Nu! Ni s-a dat brânci să „vrem” transformarea teritoriului naţional în ţintă fixă şi poligon de trageri pentru rachetele „marelui frate de la Răsărit”.

Într-un interviu acordat publicaţiei „Spiegel” consilierul Kremlinului pentru politică externă, Serghei Karaganov atenţiona serios N.A.T.O.: „[…] stabilitatea strategică este în schimbare. Este mult mai rău decât acum 30-40 de ani […] staţionarea de armament N.A.T.O. în unele ţări europene nu le ajută […] noi interpretăm asta ca pe o provocare. Într-o situaţie de criză, vom distruge tocmai aceste arme. Rusia nu va mai lupta niciodată pe propriul teritoriu. […] Rusia se va folosi de argumentul protecţiei lor, inclusiv prin forţă militară, pentru a-şi apăra interesele. […] Alianţa va fi pedepsită dacă va încerca să încalce suveranitatea unei puteri nucleare precum Rusia. […] În caz de criză, vom distruge armamentul amplasat de N.A.T.O. pe flancul estic”.

Ni s-a dat sau nu brânci să „vrem”, se poate discuta, dar „piloţii orbi” ai României postdecembriste – cu certitudine – au fost incompetenţi, corupţi, laşi sau trădători de Ţară! Cui prodest? Românilor? Nu! Categoric!

În urmă cu câţiva ani, ieşea de sub tipar cartea prestigioasei jurnaliste Maria Diana Popescu – „Daţi-mi ţara înapoi!” N-a fost să fie din nou a noastră! În schimb, după ce câştigătorul Facebook-ului s-a urcat pe tronul României, a fost lansată cu mult tam-tam, lozinca mincinoasă şi imbecilă promovată de însuşi „Capo di tutti capi” din România: „Ne-am luat ţara înapoi”! Poate el, nu noi, românii! De fapt, Ţara, ajunsă în ghearele conglomeratului înstelat cu sprijinul scursurilor naţionale, a fost călcată în picioare, i s-a confiscat demnitatea şi i-au fost jefuite bogăţiile. Prin Iudele căţărate pe fotolii înalte, hoardele agresive ale Occidentului au cumpărat pământul Ţării, i-au gonit tinerii şi, cu drogul numit „televiziune”, au sărăcit şi tembelizat populaţia. Bine spunea academicianul Florin Constantiniu: „Clasa politică postdecembristă este cea mai incompetentă, cea mai lacomă şi cea mai arogantă din istoria României […] A jefuit cum nici huliţii fanarioţi n-au făcut-o […]”. Vântul eliberării din lagărul concentraţionar numit U.E., mai criminal decât Gulagul sovietic, bate prin Europa anului 2016: Polonia, Ungaria, Cehia, chiar şi Austria vor să-şi recâştige independenţa. Germania a plătit scump politica autodistrugătoare a nevederii periculoaselor diferenţe de civilizaţii susţinută de Frau Merkel. Urmarea: proprii cetăţeni agresaţi de vandalismul migratorilor acceptaţi cu braţele deschise. Referindu-se la agresiunile sexuale din noaptea de Anul Nou din Germania, Karaganov a afirmat: „dacă s-ar fi întâmplat aşa ceva în Rusia, autorii ar fi fost ucişi”. Nu trebuie să mire pe nimeni că doctrinele naţionale au revenit în actualitate. Deţinătorii tastelor puterii dâmboviţene, fie că n-au priceput nimic din Brexit, fie, şantajabili fiind, trompetează cu sârg ce le-au dictat Junkerii alcoolici, Schulţii parşivi, Merkelii duplicitari & Co. Bruxelles-ul fierbe. Franţa este în plin cutremur naţional, ziua de 14 iulie 2016 fiind mai mult decât un multiplu simbol al jalnicei decăderi postnapoleoniene, ipostază în care, poate, doar „Légion Étrangère” să-i mai poată obloji rănile.

Deloc dificil de estimat, statutul statului român în anul de graţie 2016 este cel de slugă. Ţara este o colonie sub ocupaţie economică şi militară. Întreb nedumerit: care au fost-sunt „avantajele” României ca membră a U.E şi N.A.T.O.? Avantaj, „Ei”! Cotizanţi, „Noi”! Dacă în urmă cu 48 de ani, Nicolae Ceauşescu a opus rezistenţă în faţa U.R.S.S. şi a invadării Cehoslovaciei de către armatele Tratatului de la Varşovia (mai puţin a României), astăzi, vremelnicul și nevrednicul de amintire, actual şef al statului, aproape nebăgat în seamă la întâlnirea N.A.T.O. de la Varşovia, s-a întors fudul, nevoie mare, fălindu-se cu poza sa lângă Obama şi cu eticheta de slugă lipită pe frunte. N-ar fi nicio catastrofă dacă eticheta s-ar referi doar la persoana sa, pentru că ar oglindi pe deplin adevărul. Din nefericire pentru poporul român – ce-a mai rămas din el -, eticheta se identifică printr-un număr tatuat pe fruntea Ţării, mai ceva ca la Auschwitz. Pentru că „nu-i destul de rău ca să fie bine”!

Pentru a mai salva ce se mai poate, ca unică şi imediată soluţie împotriva desfiinţării totale a României ca stat naţional, şi împotriva agresiunii „migraţiei” dirijate, este ROexitul imediat, cu toate urmările sale restrictive. Până atunci: este imperios necesară reactualizarea tratatelor internaţionale, practicarea unei politici diplomatice – de către oameni pregătiţi pentru acest scop, nu de oportunişti incompetenţi şi conjuncturali – în folosul statului român, fără a pune înainte interesele „comunitare” sau globaliste; este imperios necesară renaşterea economiei româneşti şi renegocierea înţelegerilor economice nocive şi frauduloase; este imperios necesară readucerea aurului „expatriat” de matusalemul de la B.N.R. (inclusiv înlocuirea acestuia cu un specialist-patriot) şi revigorarea mineritului, a agriculturii şi a industriei româneşti; este imperios necesară naţionalizarea bunurilor companiilor transnaţionale de pe teritoriul românesc, obţinute fraudulos; este imperios necesară reorganizarea apărării naţionale prin refacerea, reorganizarea şi dotarea conform cerinţelor moderne a Armatei Române şi eliminarea bazelor militare străine de pe teritoriul Ţării.

Să nu uităm că nu doar „Occidentul” – care ne-a pus pielea în proţap de atâtea ori – există pe planeta Terra. Mai sunt încă state libere, independente şi puternice cu care putem conlucra cu avantaje reciproce economice şi militare. Da, toate aceste necesități imperioase trebuie urgentate, deşi par a se situa în apropierea graniţei imposibilului. Un ROexit, ar găsi o Românie golită de tot esențialul Ei, care nu mai e al Ei, nu mai e al nostru: sursele de energie – petrol, gaze, industria energetică -, nu mai sunt ale noastre, nu mai avem industrie românească, nu mai avem bănci naționale, nu mai avem aproape nimic românesc, sănătos și curat. Nici măcar produsele agricole. Suntem fiii ploii, din păcate. Şi, totuşi, se poate! Tragem un semnal de alarmă roşie în acest sens, exprimându-ne imensa durere că România a ajuns o simplă denumire pe harta Europei! Îndemnul interzisului Radu Gyr: „Trezeşte-te Gheorghe! Trezeşte-te Ioane!” este actual. Altfel va fi prea târziu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*