Fabricanţii de dosare politice…

Ce se întâmplă cu procurorii „politici” din DNA şi cu ofiţerii SRI care planifică arestări la comandă? Care-i organul care-i pedepseşte pe aceşti indivizi, plătiţi regeşte de noi pentru a se ocupa de cu totul alte activităţi, şi care să-i pedepsească exemplar pe toţi fabricanţii de dosare spre a umili şi a nenoroci oameni, români? Hoţii din PNL şi PDL sunt relaxaţi. Ei au furat sute de milioane de euro, cum spunea protejată ambasadelor vestice din fruntea DNA, dar nimeni nu îndrăzneşte să-i ancheteze. Blejnar e un boem, Blaga e copreşedinte de partid, Falcă e în continuare primar, Boc, la fel, este şi vrea să fie iar primar. Se agaţă de Chiliman, de Negoiţă care nu mai au treaba nici cu PNL, nici cu PDL. Cine ordonă aceste măsuri?

Parcă ne aflăm în prima parte a secolului trecut. Mai întâi, liberalii şi ţărăniştii i-au arestat pe comunişti, pentru că făceau o altfel de politică. Apoi, ajunşi la putere, comuniştii i-au înfundat în puşcării pe toţi cei care participaseră, mai mult sau mai puţin, la trimiterea lor după gratii. Să fie o ciclicitate în măcinarea noastră? Eu sunt optimis şi cred că vinovaţii pentru tot circul acesta de prost gust, realizat de DNA şi SRI la comandă cuiva, vor suporta consecinţe pe măsură. Adică, regizorii şi scenariştii acestor spectacole, menite a alimenta prostimea cu „sânge”, subvenţionaţi din interior sau din exterior, trebuie să dea socoteală în faţă unei justiţii independente cu adevărat. Aceşti procurori DNA şi ofiţeri SRI, prin actele lor, acţionează deschis pentru defavorizarea unui grup politic şi favorizarea altui grup politic.

Este posibil că românii să se trezească din sedativele administrate periodic de DNA şi SRI şi din hipnoza prelungită şi să înţeleagă că anumite structuri acţionează doar aparent împotriva corupţiei şi a celor care au jefuit ţara în ultimul sfert de veac, să observe cu alţi ochi spectacolele ieftine prin care capitalul autohton este trimis în faliment, în timp ce toţi bişniţarii străini, cu ifose de mari investitori, jecmănesc fără frică avuţia naţională, la adăpostul şi protecţia ambasadelor străine, ale serviciilor noastre de securitate naţională, ale procurorilor, ale politicienilor de rang înalt.

Mă întreb cum de nu s-au sesizat apriga DNA şi vigilentul SRI atunci când ni s-au furat pădurile, terenurile agricole, unităţile economice sau când s-au devalizat băncile? Mă tem de ceea ce e mai rău. Unii oameni, aflaţi de ceva vreme în fruntea unor structuri de putere reală, acţionează în sensul opus, solicitat de Interesul Naţional. Distrugerea, cu premeditare, a economiei, favorizarea capitalului străin şi îngroparea sistematică a celui românesc, având consecinţe catastrofale pentru întreg poporul, dezbinarea şi divizarea populaţiei pentru a putea fi controlată, crearea stării de nesiguranţă pentru ca o importantă parte din forţa de muncă să creeze profit altor state, fabricarea de dosare politice şi arestarea selectivă a unor presupuşi vinovaţi – toate acestea constituie acţiuni care subminează un stat, o naţiune şi nicidecum nu contribuie la dezvoltarea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*