Fumurile liberale din capul junelui Paleolog!

Junele Paleologu, fiul tatălui său și atât, a intervenit prompt împotriva candidaturii lui Marian Munteanu, căruia nu-i găsește nicio afinitate cu valorile liberale. Am mai multe întrebări pentru acest Paleolog scăpătat și neîmplinit. O să mă rezum la prima întrebare, care este cu privire la colegul său de PNL și de Parlament: dar ce are comun Petre Roman cu valorile liberale? Petre Roman, care nu poate fi judecat decât după faptele sale de prim ministru, precum și după cele anterioare, din anii care au premers lovitura de palat din decembrie 1989, are vreo tangență cu lumea liberală din care se revendică Paleologu?!

Ai protestat cu vreun gest, cu vreo vorbă, măi, Paleologule, atunci când Petre Roman, asasinul economic al României și al câtorva sute de români dintre cei mai faini, s-a înscris în PNL și l-ați făcut parlamentar fără nicio greață?! Mi-e lehamite să mai fac inventarul crimelor de care se face vinovat Petre Roman, le cunoști și dumneata măcar în parte, iar din discuțiile cu onorabilul dumitale tată cred că nu a lipsit acest subiect: cât rău au făcut, neamului românesc, Valter și Petre Roman, tatăl și fiul!… Și cu toate astea nu te-ai simțit lezat la pedigree când te-ai trezit coleg de partid cu Petre Roman! Nu ți-a venit să vomiți?! Să-i arăți ușa?! Nu! După câte știu, nu ți s-a părut nefiresc și nelalocul său ca Petre Roman să defileze alături de dumneata și ceilalți PNLiști!…

Păi după ce ați acceptat să fiți coleg cu Petre Roman, nu mai aveți cu ce obraz să faceți opoziție la prezența lui Marian Munteanu în PNL! Fane Spoitoru de ar fi vrut să vă devină coleg nu aveați motive cu care să-l refuzați după ce v-ați înhăitat cu Petre Roman! Ar trebui, dimpotrivă, să vă fie clar că prezența lui Marian Munteanu vă mai spală din păcate, din „imagine”, după ce ați avut ani de zile un președinte ca Crin Antonescu. Suferă comparație Petre Roman sau Crin Antonescu cu omul și liderul politic Marian Munteanu?!… Nici nu mai pierd vremea prezentând argumente pentru stupoarea mea de a vedea cine din PNL îl contestă pe Marian Munteanu!

Uită-te puțin în oglindă, tinere Paleolog! Și nu uita că pedigree-ul dumitale liberal este infirmat de fapte și împrejurări jenante. Ieșirea dumitale intempestivă împotriva unuia dintre puținii oameni politici puternici și nepătați ne obligă să ne aducem aminte de lucruri tare neplăcute pentru pedigree-ul dumitale. Lasă-l dracului de pedigree, nu-ți dai seama că te faci de rîs invocându-l?! Chiar nu știi ce conține acest pedigree liberal al familiei Paleologu?

Hai, taci ca să tăcem! Nu ne face nicio plăcere să-i tragem de mânecă pe indivizii care bat câmpii! Ce de fumuri în capul tău, bă, băiete!… Trezește-te la realitate! Știu, nu este ușor să te cheme Paleologu! Totul este să afli la timp cum ai ajuns să porți un asemenea nume!

Un răspuns la “Fumurile liberale din capul junelui Paleolog!”

  1. naica spune:

    Da,nu e usor sa porti numele Paleologu,dar-mi-te sa-i faci cinste ! In ACEST caz este cam mare palaria !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*