VICTORIE! Ezekiel se întoarce acasă!

Decizia Instanței norvegiene prin care anulează hotărârea Barnevernet de a-l lua pe micuțul Ezekiel în custodie, este una lăudabilă, apreciată de milioane de oameni din lumea întreagă. Ea face cinste Norvegiei si demonstrează că țara aceasta poate să depăsească momentele dificile din drumul său.

Rapiditatea cu care Barnevernet a pus în aplicare hotărârea Instanței Judecătoresti – fără a mai face recurs!- este, de asemenea, lăudabilă! Glasul rațiunii a învins!

Desigur, cea mai corectă decizie a sistemului Barnevernet ar fi retragerea imediată din toate acțiunile intentate în Justiție, renunțarea la tentația de a justifica niste greseli evidente si înapoierea tuturor copiilor preluați abuziv, Acasă!

Omul care are tăria morală să recunoască atunci când greseste, nu este o fire slabă, ci, dimpotrivă! Este un om foarte puternic! Acelasi lucru este valabil si în cazul unei instituții precum Barnevernet care, reclădindu-se pe noi fundamente, mai umane!, poate contribui pozitiv în integrarea copiilor si familiilor lor în societate.

Asteptăm, de aceea, reîntoarcerea tuturor copiilor în familiile lor.

Bun venit acasă, Ezechil! Asteptăm să vedem că frații si surorile tale (toți românii preluați abuziv) te urmează… Pe 16 aprilie, asteptarea noastră nu trebuie să fie la fel de lungă cât o noapte scandinavă.

Cerul este plin de miracole…

3 Responses to VICTORIE! Ezekiel se întoarce acasă!

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *