VICTORIE! Ezekiel se întoarce acasă!

Decizia Instanței norvegiene prin care anulează hotărârea Barnevernet de a-l lua pe micuțul Ezekiel în custodie, este una lăudabilă, apreciată de milioane de oameni din lumea întreagă. Ea face cinste Norvegiei si demonstrează că țara aceasta poate să depăsească momentele dificile din drumul său.

Rapiditatea cu care Barnevernet a pus în aplicare hotărârea Instanței Judecătoresti – fără a mai face recurs!- este, de asemenea, lăudabilă! Glasul rațiunii a învins!

Desigur, cea mai corectă decizie a sistemului Barnevernet ar fi retragerea imediată din toate acțiunile intentate în Justiție, renunțarea la tentația de a justifica niste greseli evidente si înapoierea tuturor copiilor preluați abuziv, Acasă!

Omul care are tăria morală să recunoască atunci când greseste, nu este o fire slabă, ci, dimpotrivă! Este un om foarte puternic! Acelasi lucru este valabil si în cazul unei instituții precum Barnevernet care, reclădindu-se pe noi fundamente, mai umane!, poate contribui pozitiv în integrarea copiilor si familiilor lor în societate.

Asteptăm, de aceea, reîntoarcerea tuturor copiilor în familiile lor.

Bun venit acasă, Ezechil! Asteptăm să vedem că frații si surorile tale (toți românii preluați abuziv) te urmează… Pe 16 aprilie, asteptarea noastră nu trebuie să fie la fel de lungă cât o noapte scandinavă.

Cerul este plin de miracole…

2 răspunsuri la “VICTORIE! Ezekiel se întoarce acasă!”

  1. romeotarhon spune:

    VICTORIE! Ezekiel se întoarce acasă!

    Militantul român GEORGE ALEXANDER, cel care, după 20 de ani de activitate în Norvegia, ca manager de unități preșcolare de copii, și-a sacrificat cariera și a fost îndepărtat din sistem și din țară de către autoritățile țării din cauza faptului că a îndrăznit să protesteze și să tracă de mânecă BERNEVERNET-ul (instituția pentru protecția copilului) pentru abuzul de a smulge copilașii din sânul familiilor NAN și BODNARIU, are toate motivele să jubileze și să considere drept un mare succes în fața justiției norvegiene și a opiniei publice internațională, hotărârea ca unul dintre copiii familiei Bodnariu să se fie redat familiei. În articolul de mai jos aflăm exact această reacție a militantului român care a decis să trăiască în România și să ducă de aici mai departe lupta pentru valorile morale românești: copiii, unitatea de familie și unitatea de neam.
    Data: 6 aprilie 2016

    https://www.ziarulnatiunea.ro/2016/04/06/victorieezekiel-se-intoarce-acasa/

  2. Ezechil,asta e nume copiat de pocaiti,crestini dupa evanghelie cica,lingusitori de profesie,copiat din istoria mult imbogatita,adica fantezista a israelitilor,care -unii dintre ei,s-au imprastiat prin lume cu evangheliile dupa ei,facand prapad pe unde au trecut,prapad sufletesc si trupesc.Soarta lui Isus a fost schimbata si din misionarul divin a ajuns fiul zeului celor cu evangheliile in mina si lumea,din pacate,asa il cunoaste pe invatatorul lumii,cel ce a venit printre oameni spre a le arta cale cea adevarata A VIETII,PE CARE NU O CUNOSTEAU DECAT CATIVA SACERDOTI TRACO-GETO-DACI.El din pacate a fost oprit,inaltat la cer sau refugiat politic asa cum se spune astazi,si dupa trei zile,sau sute de ani,a aparut un Isus virtual care spune ce vor aia cu evangheliile in miIni cu mici exceptii.Isus cel adevarat este cel ce a purtat cu el suferintele a milioane de oameni oropsiti de catre blestemata aristrocatie ascunsa a lumii.Isus a fost recreat in fiecare secol de catre spiritele superioare omenesti,ajungand intradevar IMPARATUL LUMII.Se pare ca in zilele noastre,epoca noastra,se va rezolva misterele vietii si ale mortii umane,ea Umanitatea va fi aseza pe locul ei pentru care a fost creata de Dumnezeu spre organizarea si popularea Universului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*