Alina Mungiu ne pregătește o colonie penitenciară!

Alina Mungiu nu face tabără aparte atunci când asmute serviciile secrete împotriva protestatarilor pentru redarea copiilor familiei Bodnariu, ci se înscrie în tabăra conspiraționiștilor pentru care orice critică împotriva abuzurilor trebuie sancționată, pedepsită cât mai aspru și interzisă.

Ești împotriva diktatelor de la Bruxelles? Ești dușman al poporului. Nu vrei imigranți musulmani? Musai te manevrează cercurile oculte. Te opui tratatului transatlantic TTIP sau cedării de suveranitate a României? Deja intri în liga marilor inamici ai omenirii, undeva între criminali de război și teroriști.

Partidul România Unită s-a confruntat în nenumărate rânduri cu marii apărători ai libertății de genul doamnei Alina Mungiu care nu mai știu cum să le închidă gura celor care gândesc diferit. Recent, PRU a fost amenințat cu desființarea de către trei ONG-uri din aceeași zonă sponsorizată de Soros sau cu fonduri norvegiene ca și organismele dirijate de Alina Mungiu. Aceasta este libertatea pe care o apără marii reprezentanți ai societății civile care iau bani pentru a suprima de fapt libertatea de exprimare și orice alternativă la dictatura neoliberală.

Alina Mungiu și ONG-urile din zona respectivă sunt urmași demni ai Securității, numai că nu se mai află în solda Internaționalei Comuniste, ci în cea a Internaționalei Capitaliste. Care nu suportă opinii diferite, nici gândirea cu mintea proprie, ci care dorește ca toți cetățenii să se încadreze frumos la ideile comune oficiale. Cine nu se supune intră pe mâna tribunalelor poporului conduse vitejește de Alina Mungiu și SAR, Active Watch și alte asemenea instanțe pe care nu le-a ales sau numit nimeni, ci și-au arogat singure dreptul la adevărul absolut.

Așa am ajuns ca în România oamenii să se teamă să vorbească public despre ceea ce îi doare de teama Inchiziției „societății civile”. Care te declară imediat nefrecventabil, extremist, putinist sau pericol public numai pentru că atragi atenția că poporul român nu mai vrea să fie colonie sau masă de manevră pentru comisarii europeni. Dar Alina Mungiu nu se mulțumește cu România colonie, ea este un fan al lui Kafka și ne propune o colonie penitenciară, așa că invită serviciile secrete să atace orice protest, așa cum cele trei ONG-uri sorosiste, Romani Criss, MCA Romania și Active Watch au sesizat CSAT și Parchetul General asupra pericolului reprezentat de Partidul România Unită.

Dacă Alina Mungiu și trupa ei ar avea câștig de cauză în România nu am mai avea voie nici să gândim altfel decât politically correct. Altfel ne-ar lua mascații pe sus pentru că am negat ideologia oficială. Această luptă reprezintă mai mult decât dreptul copiilor de a fi lângă familiile lor, decât dreptul la libera exprimare sau decât dreptul la proteste împotriva abuzurilor de orice fel. Este în joc dreptul fundamental la libertate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*