Comisari ideologici de extremă primejdioasă!

Umblă vorba pe la urechi înalte că, un prim fluier al lui Cioloş ar trage pe linie moartă cîteva vagoane cu imaginea şifonată. La numai două luni de la investire, Cioloş va aplică cu „responsabilitate” un upercut ameţitor mai multor miniştri din noua adunătură, dar şi unor vechi consilieri ai Guvernului Ponta. N-are, însă, curaj, să se atingă de mister Gitenstein, ex-ambasadorul S.U.A., cu treburi secrete pe la noi, nici de generalul american Wesley Clark, care a condus în 1999 campania NATO de bombardare şi distrugere a Iugoslaviei, în prezent, culmea!, consilier onorific pe probleme de „siguranţă naţională”.

Un războinic fanatic, magnat în afacerile cu gaze de şist, consilier la siguranţa noastră naţională! Un lup paznic la miei, impus de America! E îngrijorător de mare disperarea americană, dacă au ajuns să impună într-o ţară NATO un oficial al lor! Probabil, SUA au vrut să se asigure că falsa democraţie din România nu afectează interesele militare meschine ale NATO în ţara noastră. Ei, da, în Guvernul Cioloş, e, deocamdată, o luptă de alfabetizare a marionetelor paraşutate de Bruxelles şi de anumite grupuri politice! La fel ca şi Klaus Iohannis, Julien Ciloş vrea un guvern al său, numai cu piese de mobilier după model bruxellist. Dacă analizăm programul, putem lesne înţelege că noua gardă de la Palat vine doar cu nişte promisiuni şi cosmetizări. Iată un prim exemplu de gravitate fermă: ieftinirea de 13 procente a energiei electrice anunţată cu surle şi trîmbiţe de Victor Grigorescu, Ministrul Energiei, este realmente falsă. De la 1 ianuarie, preţul energiei electrice livrate populaţiei, s-a micşorat doar cu 3,5 – 3,7 la sută, în funcţie de furnizor.

Ţineţi-vă bine, în 2016 ne vom distra mult, vom avea parte de fanfară, de mici la grătar şi de  multe miracole din partea Guvernului Cioloş şi a Uniunii! Sceleraţii UE şi-au pierdut de tot minţile, deşi s-au lovit cu capul de pragul de sus şi de jos al atacurilor teroriste, violurilor şi violenţei. Oficialii noştri, chemaţi periodic în faţa miliţienilor europeni şi planetari oferă dări de seamă şi preluări de sarcini, fără să le pese de siguranţa şi sărăcia românilor! Românii nu-s decît nişte evidenţe de care se folosesc crupierii. Alţi profitori, cu alte măşti fioroase, au fost grupaţi în jurul unui os de ros,  au depus jurăminte cu mîna pe Biblie şi s-au angajat solemn şi fals, ca ăia din Congresul american, apoi, cu neruşinare, potrivit obiceiului moştenit, ies ţanţoşi în faţa presei şi sporovăiesc într-un limbaj ipocrit cît de bine ne va fi nouă cu ei în viitor! Şi povestea se tot repetă de un sfert de veac! Acum au venit tehnocraţii lui Söröş şi au scos limba latina din şcoli. Au redus numărul orelor de limba română şi de istorie! Au inventat tot felul de burse şi stadii de pregătire în afară pentru agitatorii aleşi pe sprînceană, obligaţi apoi să manipuleze mass-media, ca să ne ţină nouă lecţii despre cum nu trebuie să mai fii creştin, nici mîndru de patriotism sau de identitatea de neam. Ce treabă ar avea conducătorii noştri cu identitatea de neam, cînd acţiunile lor se dezic de interesul naţional? Cînd ei împing la extreme mult-trîmbiţatul multiculturalism! Tehnocraţii lui Söröş vor instaura, la fel ca în Norvegia, o dictatură ateo-păgînă! Copiii noştri vor fi instruiţi ca să se distanţeze de părinţi, să opteze încă de la grădiniţă pentru libertăţi nepotrivite, pentru identitatea sexuală indicată de Bruxelles şi să devină atei. Presa mizeră, aservită intereselor străine neamului românesc, continuă cu violenţă şi cu susţinere guvernamentală, propaganda împotriva familiei tradiţionale, împotriva Creştinismului şi a Bisericii noastre milenare, în favoarea homosexualităţii.

Tehnocraţii lui Söröş au în plan să închidă termocentralele de cărbune şi minele. Minerii din Valea Jiului se pregătesc de grevă! Ca să vedeţi cît tupeu au membrii acestui guvern, Ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, a semnat împreună cu Elisabetta Capannelli, manager de ţară, Memorandumul de înţelegere între Guvern şi Banca Mondială, prin care se continuă acordarea de servicii de asistenţă tehnică instituţiilor publice româneşti pînă în anul 2023 (după cum informează MEDIAFAX). Acest memorandum de înţelegere şi servicii de asitenţă cuprinde nişte ţepe pe faţă, constînd în presiuni ale Băncii Mondiale cu privire la privatizarea şi concesionarea altor resurse naţionale şi utilităţi, numărul unu fiind domeniul energiei electrice. Iată cum, un guvern alăptat de Bruxelles, care abia scînceşte inconştient în faşă, leagă fedeleş România de mîini şi de picioare cu Banca Mondiala pînă în 2023.

O semnătură iresponsabilă a  unui trădător din cuibul celor vînduţi intereselor străine, a amanetat România pînă în 2023.Să vedem cu ce se mai îndeletnicesc saltimbancii söröşişti în Ţară şi în lume. Urmărind dizolvarea moralei creştine, dezrădăcinarea şi atragerea tinerilor cu un fond de natură descoperit, mai pe şleau, a celor cu mintea tot timpul în vacanţă, oengiştii söröşişti, pentru că urăsc de moarte morala creştină şi tradiţională, în miez de iarnă, sfidînd bunul simţ, s-au plimbat în chiloţi cu metroul. În închipuirea lor diavolească, ar fi un gen de libertate absolută să mergi în fundul gol în locurile publice, unde au acces şi copiii. Dragi tineri, feriţi-vă, să nu cădeţi în plasa acestor comisari ideologici de extremă primejdioasă! Condamnabilul eveniment, intitulat „fără fuste şi fără pantaloni la metrou”, întruchipează decăderea, prostituţia, destrăbălarea, duse la paroxism şi trebuie interzis prin lege într-o ţară creştină! Faceţi-vă crucea mare şi rugaţi-vă pentru Florin Bădiţă, organizatorul „Zilei fără pantaloni la Metrou”, de fapt, „Ziua sfidării moralei şi a bunul simţ”! Păziţi-vă mintea de acei deviaţi, obsedaţi de dezinhibare, divertisment pornografic, sex, prostituţie, sodomie, violenţă, care trăiesc iluzia unei false libertăţii, ascunsă sub masca democratică! Dezbrăcatul în public în toiul iernii e o acţiune imbecilă şi satanică de atragere şi păstrare a unui consumator cronic de spectacole condamnabile.

Nu vedeţi că se duce o luptă aprigă de infestare a culturii, comportamentului, limbii române şi a valorilor naţionale autentice! Se duce o luptă aprigă împotriva Bisericii Creştine, în pridvorul căreia, spunea Petre Ţuţea, s-a format cultura neamului nostru! România este supusă unui criminal proces de urîţire spirituală, iar noi stăm cu mîinile în sîn! Migraţia în masă, violenţa, insecuritatea şi teama bat la poarta României! De ce credeţi că au fost chemaţi la ordin premierul Cioloş şi Ministrul afacerilor externe, Lazăr Comănescu? Să le dea Angela Merkel turtă dulce? Nu. Este vorba despre cota obligatorie de năvălitori, programaţi pentru ţara noastră. Deja un lot de şaizeci de migranţi, cu vîrste cuprinse între 20 şi 40 de ani, au intrat clandestin pe teritoriul României în noaptea de 15/16 ianuarie 2016. Nu e departe de noi reeditarea nopţilor de infern de la Koln, Düsseldorf, Paris şi din alte oraşe europene, unde barbaria năvălitorilor şi-a arătat valenţele.

4 Responses to Comisari ideologici de extremă primejdioasă!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *