Noaptea minții: CNCD sare în ajutorul lui Beke Istvan. Publicația naționalistă „NapocaNews” anchetată pentru discriminarea teroristului secui!

După ce anul trecut publicația electronică „NapocaNews” a fost anchetată pentru discriminarea religioasă a președintelui Klaus Iohannis, care s-a încheiat cu câștig de cauză pentru site-ul clujean, CNCD recidivează. Publicația „NapocaNews” este apelată și cercetată din nou de către Consiliul Național pentru Combaterea  Discriminării pentru o posibilă discriminare a teroristului Beke Istvan, care a dorit să pună o bombă la Târgu Secuiesc de Ziua Națională pentru a ucide peste 60 de copii români, conform analizelor SRI. CNCD i-a la rost publicația NapocaNews pentru că a publicat un editorial „Politicienii și autoritățile române au transformat Târgu Secuiesc într-un Molenbeek al teroriștilor secui”, scris pe baza comunicatelor oficiale ale DIICOT, SRI și pe baza informărilor judecătorești emise de Înalta Curte de Casatie și Justiție, care a hotărât arestarea teroristului Beke Istvan.

NapocaNews și-a exprimat în editorialul publicat îngrijorarea pentru propagarea grupărilor radicale și revizioniste maghiare care recurg la terorism pentru a își impune opțiunile autonomiste și nedumerirea că cetățeni din Târgu Secuiesc sprijină prin proteste publice acțiunile unor grupări teroriste. Se pare că pentru CNCD îngrijorările publicației NapocaNews legate de terorismul în creștere din secuime, trebuie sancționate prin amenzi. CNCD a ajuns, pe banii din taxele și impozitele românilor, să ancheteze publicații românești, pentru că publică articole pe baza comunicatelor DIICOT, SRI și a sentințelor judecătorești românești. (Mariu Sălăjean)

2 Responses to Noaptea minții: CNCD sare în ajutorul lui Beke Istvan. Publicația naționalistă „NapocaNews” anchetată pentru discriminarea teroristului secui!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *