ȘEITANII de la NEWS CAFE!

Îmi face plăcere să vă aduc la cunoștință că am reușit să tipăresc trilogia ȘEITANII, peste 1400 de pagini, scrise pentru sufletul celor care împărtășim aceeași credință și nădejde în destinul Neamului românesc. Trilogia cuprinde trei volume, intitulate VIN AMERICANII, PARIS BY NIGHT și LEPĂDAREA DE SATAN.

Este un roman în mare parte autobiografic, despre mocanii veniți din Ardeal în Dobrogea, despre constănțeni, despre lumea universitară, despre Petre Țuțea și camarazii săi, despre primejdiile și provocările pe care azi ni le pune în cale condiția de român, despre temeiurile îndreptățirii noastre ca națiune și stat în fața lui Dumnezeu și a Istoriei. Multe personaje sunt persoane reale, publice, incluse în trama romanului cu numele lor real și, parțial, cu faptele lor, reale. Multe dintre aceste fapte reale, până azi necunoscute, vor părea incredibile. Altele, desigur, sunt imaginate. În termeni tehnici, genul proxim este romanul de „auto-ficțiune”…

ȘEITANII este un roman politic, politic-fiction, în al cărui fir epic ideile politice grave, de maximă anvergură, trăite cu sinceritate și dăruire, cu autenticitate, determină în mare măsură destinul eroilor. Am gândit romanul ca pe un text care să dea satisfacție românilor de pretutindeni că sunt ceea ce sunt!

Am urmărit cu tot dinadinsul ca desfășurarea narațiunii să nu fie grevată de problematica politică, mereu prezentă, să nu fiu nici didactic, nici pedant. Căutarea adevărului, care este impulsul sufletesc al personajelor principale, îi pune pe eroi în situații spectaculoase, cu totul inedite, unice în proza cunoscută. Am ținut și cred că am reușit să dau narațiunii o desfășurare captivantă, palpitantă, după regula supremă a literaturii: să nu plictisească!… Mai multe veți găsi în cele 1400 de pagini!… Cartea va intra în librării în curând, prin grija editurii.

Eu, ca autor, încerc să dezvolt o rețea paralelă de distribuție, la prețuri mai mici, bazată pe internet și pe prieteni. Drept care la adresa ioncoja13@gmail.com primesc comenzi pentru carte. Cei interesați sunt rugați să-mi lase nr de telefon, să precizeze câte exemplare doresc, cu sau fără autograf /dedicație, pe ce nume să fie făcute dedicațiile, adresa la care să fie explediate cărțile (prin poștă sau altcum). Prețul, deocamdată promoțional, este de 60 de lei setul de trei volume.

Pentru autografe și pentru cei care doresc și un schimb de impresii, literare sau politice, stau la dispoziția onor publicului cititor din București în fiecare luni, între orele 12-15, la cafeneaua NEWS CAFE, pe Banu Manta, lângă Primăria sect. 1, peste drum de statuia lui Nicolae Ceaușescu.

…Rectific: Titulescu! Ceaușescu încă nu e statuie. Am încercat eu să-l fac pe Ceaușescu personaj în roman, dar nu s-a lăsat… Deh! Dragoste cu sila… N-a fost să fie! Nu-i vina mea!…

2 Responses to ȘEITANII de la NEWS CAFE!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *