Urarea lui Merkel către Europa: „La Mulți… Musulmani!”

Discursul lui Angela Merkel pentru noaptea de Anul Nou nu se adresează doar germanilor, ci întregii Europe. Mai mult, el a fost subtitrat nu doar în engleză, ca să fie comprehensibil întregii lumi occidentale, ci și în arabă! Iar esența urării pe care ne-o face Merkel tuturor europenilor poate fi rezumată astfel: „La Mulți… Musulmani!”

În timp ce capitalele europene și-au anulat petrecerile de Anul Nou de teama atentatelor teroriștilor islamici, Merkel ne transmite că „refugiații sunt o șansă” și că ”marea sarcină actuală constă în a primi şi integra atâţia oameni”.

Deocamdată, singura șansă reală a invaziei musulmane din Europa este că forțele anti-tero patrulează în Europa pe străzile mai demult liniștite și că, de exemplu, în Strasbourg, oamenii sunt controlați când intră în magazine dacă nu poartă centuri explozive! Cam greu să integrezi așa ceva…

Dar și faptul că alocuțiunea lui Merkel a fost subtitrată în arabă ne arată cum vor decurge lucrurile: nu imigranții vor fi cei care vor învăța limbile și obiceiurile locurilor în care vor fi plasați, ci invers, europenii vor trebui să pună tăblițe bilingve, subtitrări și să își acomodeze sărbătorile și obiceiurile după musulmani veniți buluc peste noi. Ca dovadă, la Bruxelles nu s-a mai sărbătorit Crăciunul în acest an, ci s-au urat deja celebrele „Felicitări de sezon”. Din cauza sensibilității musulmane, Europa deja nu mai celebrează Nașterea lui Hristos, ci doar laicele Sărbători de Iarnă, o tristă repunere în act a lui Moș Gerilă comunist pentru a ascunde semnificația religioasă a Crăciunului.

Cu cât imigranții musulmani ai lui Merkel vor avea mai mult spațiu în Europa, cu atât creștinii din Europa vor avea mai puține drepturi. În felul acesta se va face „integrarea” lor. Noi, care avem experiența dureroasă a cedării drepturilor pentru minorități până la sufocarea majorității, știm foarte bine ce se întâmplă atunci când o minoritate de orice fel își arogă superioritatea și transformă toleranța și acceptarea în dreptul de a le dicta celorlalți. De aici se ajunge ușor la terorism, așa cum s-a întâmplat la Târgu Secuiesc prin grija Mișcării celor 64 de Comitate. Totul plecând de la călcarea majorității în picioare pentru a le acorda drepturi minorităților. Cu islamiștii se întâmplă la fel peste tot în Europa și în lume. La asta vrea să ne condamne Angela Merkel, deși nu doar europenii din alte țări, ci chiar și germanii ei sunt speriați de consecințele nefaste. Așa încât Merkel are dreptate, venirea imigranților musulmani reprezintă o mare șansă, șansa victoriei finale a Semilunii chiar la noi acasă…

3 răspunsuri la “Urarea lui Merkel către Europa: „La Mulți… Musulmani!””

  1. SA II DEA MUIEEEEEEEEEEEEEEEE MUSULMANII BABETEI HITLERISTE

  2. alin spune:

    Baba are ALzheimer..jihadistii sunt Satane

  3. Sa-i lapteze aceasta coscadira de Merkel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*