România – vânat în calea lupilor…

A mai trecut un an dificil pentru români. S-a translatat de la un guvern politic ales de români, dar cu grave carenţe legate de corupţie şi imoralitate, la un guvern de tehnocraţi, care nu reprezintă poporul, ci doar interesele străine ale multinaţionalelor şi marilor puteri. Şi totuşi, marile provocări care vor veni în anul viitor nu sunt legate neapărat de politca internă dezastuoasă a „guvernului meu” impus de preşedintele de la Miami Beach, între două bronzuri pe plaja fierbinte şi o repriză de shopping a d-nei Carmen Iohannis, ci de provocările externe. România în 2016 e o ţară înconjurată, un vânat sigur în calea lupilor. Puterea politică post-decembristă a reuşit să facă din ţara noastră un vânat în calea lupilor, ca în 1940. Nici Marea Neagră nu ne mai este „prietenă”, deoarece în urma politicii externe iresponasabile a lui Traian Băsescu a devenit „lac rusesc”. Serbia care ne rămăsese singurul prieten până spre anii 2000, după „trădarea” lui Emil Constantinescu, ne aşteaptă la cotitură, în valea Timocului şi Banat. În istorie şi politică poliţele se plătesc.

Nu sunt optimist pentru anul 2016. Suntem înconjuraţi de o Republică Moldova, care se destructurează guvernamental prin corupţia endemică şi va cădea în braţele forţelor proruse la alegerile imediate. Deja la Chişinău şi în ambasadele acestui al doilea stat românesc artificial se vorbeşte de promovarea ideii Moldovei Mari. Vladimir Putin, prin războiul său asimetric de experimentat jucător de şah, pune la cale un puci pentru schimbarea politicii de la Bucureşti. Dacă nu vine un guvern prieten Moscovei la Palatul Victoria se va pune la cale o diversiune pe flancul de est al NATO, ca să ducă la crearea Moldovei Mari. În Transilvania, Victor Orban se poartă ca pe moşia proprie în complicitate cu politicienii ardeleni plătiţi prin interpuşi de serviciile secrete maghiare. În treburile astea murdare ce ţin de siguranţa naţională, DNA, care e o structură ce pare subordonată doar intereselor americane geostrategice, nu se implică pentru că nu a primit ordinul la apelul bocancilor.

Tardiv, SRI şi DIICOT încearcă zilele acetea să destructureze „Mişcarea de tineret a celor 64 de comitate”, după încercarea teroristului secui Beke Istvan de a ucide cu o bombă artizanală zeci de copii români la parada de 1 Decembrie de la Târgu Secuiesc. Serviciile secrete româneşti i-au lăsat 25 de ani pe radicalii maghiari şi UDMR să facă ce vor în Transilvania, de la tabere paramilitare cu Kalaşnicovul în mână până la recuperarea tuturor imobilelor şi economiei marilor oraşe ardelene.

Mă întreb oare retoric că actualele acţiuni ale serviciilor secrete româneşti nu fac parte dintr-un plan intenţionat de instigare a unui război civil coordonat de interesele marilor puteri care deja au împărţit România? Declararea în 2016 a autonomiei ţinutului secuiesc e o chestiune de luni de zile. Pe de altă parte au apărut recent informaţii că şi Turcia „pescuieşte în ape tulburi” în Dobrogea. Ankara acţionează pentru radicalizarea comunităţii musulmane turco-tătare din Dobrogea pentru recuperarea cel puţin geostrategic a acestui teritoriu pe care l-a controlat până în 1877, fiind cu o populaţie românească minoritară. Bulgaria la sudul României a fost întotdeauna pudelul Rusiei, iar la prima asmuţire a Moscovei va sări ca să muşte din podurile de la Dunăre. SUA cu scutul de la Deveselu mai mult ne-a încurcat pacea geostrategică din zonă, făcând o ţintă sigură din România. America a dovedit în Libia, Afganistan, Siria sau Irak că nu este în stare să asigure, protejeze şi să genereze pacea sau prosperitatea. Unde au intervenit americanii s-a adus şi produs haosul, anarhia, războiul civil în urma unor intervenţii nereuşite, fără nicio logică. Vezi cazul Irakului, care este cel mai elocvent. De aceea, scutul american şi protecţia NATO nu îmi inspiră încrederea că ne garantează siguranţa şi graniţele naţionale.

Ne aşteaptă în 2016 un an cu multe provocări geopolitice. Ţara noastră, care are un preşedinte „neamţ” exilat într-un concediu perpetuu în Florida, un premier „francez”, un şef de serviciu secret ce îşi cumpără casă de lux în Austria, iar un alt şef secret e un „soroşist” recunoscut, pare prada perfectă pentru toate scenariile posibile în noul an. România în 2016 e vânat sigur în calea lupilor ca în 1940! Şi atunci ca şi acum am fost singuri. Cred că numai bunul Dumnezeu şi unitatea forţelor şi energiilor naţionaliste, împreună cu Biserica, mai pot garanta supravieţuirea României şi a neamului românesc. Sus inimile români! Patrioţi până la moarte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*