Solidari cu pensionarii militari!

Partidul Noua Dreaptă se solidarizează cu pensionarii militari care protestează astăzi în faţa Palatului Victoria din Capitală pentru anularea Ordonanţei de Urgenţă nr. 57/2015 a Guvernului Cioloş, acordarea către pensionarii cu venituri minime a celei de-a 13-a pensii dar şi pentru reintroducerea în procedură de urgenţă parlamentară a Legii salarizării şi acceptarea, de la 1 ianuarie, prin HG, a salariului minim pe economie de 1200 lei.

Este inadmisibil ca într-o ţară europeană oameni bătrâni, cu pensii oricum mizere, să fie aduşi în situaţia incredibilă de a ieşi bolnavi sau în cârje în stradă să îşi ceară apărarea drepturilor pe care le-au câştigat după o viaţă de muncă. Pentru fostul comisar european Dacian Cioloş sunt în mod evident mai importante directivele primite de la fostul sau şef Jean-Claude Juncker sau de la George Soroş, sponsorul principal al ONG-ului globalist „Friends of Europe” la care este afiliat.

O delegaţie a partidului condusă de Vicepreşedintele Alexandru Năstase, Secretarul General Dorin George Lala şi Preşedintele Tudor Ionescu a fost prezentă la protest şi a luat cuvantul transmiţând tot sprijinul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) şi cerând demisia imediată a Guvernului „tehnocrat” condus de Dacian Cioloş, o simplă marionetă în mâinile păpuşarilor de la Bruxelles

______________________________________
Biroul de Presă al Partidului Noua Dreaptă

Lasă un răspuns