„Santa Klaus” de Florida!

Anul trecut când toţi românii erau entuziasmați de alegerea greşită făcută pentru un preşedinte care nu este român, nu simte româneşte şi nu doreşte să fie alături de români şi care a preferat să petreacă Crăciunul la biserica catolică nu la cea ortodoxă, care reprezintă covârşitoarea majoritate a românilor, am tras un semnal de alarmă editorial că instituţia preşedinţiei se desparte brutal de aspiraţiile, interesele, credinţa şi nevoile poporului român.

Anul acesta, Klaus Iohannis nici măcar nu se mai sinchiseşte să petreacă Crăciunul împreună cu românii care l-au ales preşedinte. Obosit după un an de zile de excursii, delegaţii şi concedii costisitoare peste hotare împreună cu soţia Carmen, preşedintele Klaus Iohannis preferă să petreacă Crăciunul românilor cât mai departe de popor, nici măcar în mijlocul Diasporei naive şi manipulate de serviciile secrete, ci tocmai în locaţia exotică Florida, la Miami, de unde se ia lumina, dar nu cea a lui Hristos, ci una cu scânteieri luciferice. De obicei, românii petrec Crăciun în familie, alături de cei dragi, rude, prieteni, iar în seara de ajun la biserică, la slujbă în mănăstiri, dar Iohannis preferă ca diva Carmen să-şi etaleze noul costum de baie la Miami Beach, nici măcar la casa părintească din landul Bavaria. Ajung şi eu la vorba lui Florin Chilian de pe blogul său: Nominalizati, vă rog, o singură iniţiativă a preşedintelui Iohannis în favoarea poporului român. Una singură, nu mai multe!

Când mă gândesc că alţi preşedinţi de ţară îşi petrec Crăciunul în mijlocul poporului, arătând că le pasă şi că îşi iubesc şi respectă tradiţiile naţionale, Klaus Iohannis a ajuns să fie un fel de orfan al neamului românesc, de care nu vrea, nu ştie şi nu doreşte să fie înfiat şi iubit, pentru că de fapt locatarul pe bani scumpi de la Cotroceni nu ne iubeşte pe noi românii, astfel se explică fuga lui cât mai departe de România în zilele de pace, dragoste, bine şi frumos specifice Sărbătorilor de Iarnă. Vladimir Putin petrece ca de obicei Crăciunul în mijlocul copiilor la o mănăstire ortodoxă din Siberia, iar Klaus Iohannis pe plajă la Miami: două viziuni diferite de a vedea lumea, poporul şi pe Hristos.

Aş vrea ca poporul meu nenorocit din 1990 încoace de preşedinţi atei şi bolşevici, ca Ion Ilici Iliescu, să aibă parte de un preşedinte conducător cum vechii voievozi români cu dragoste de ţară, neam şi biserică, să simtă că are un domn în frunte, nu un manechin al intereselor străine din alt aluat şi care pe deasupra  şi sfidează de Crăciunul românilor. Dacă aşa de mult îi place lui Klaus Iohannis să stea prin străinătate şi de sfânta sărbătoare a Naşterii Domnului, totuşi e preşedintele ales pe banii noştri, noi românii putem să-i facem o bucurie şi un cadou de Crăciun: un paşaport pentru exil acolo unde se vede că îi place cel mai mult: Miami Beach.

Un răspuns la “„Santa Klaus” de Florida!”

  1. floarea-soarelui spune:

    Da, dar Putin e comunist,pe cand Ciolannis e ,,capitalist” platit de stat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*