S-a deschis sezonul de vânătoare a patrioţilor români…

„Extremism, antisemitism, naționalism – pericolele contemporane ale Europei” a fost genericul sub care, la mijlocul verii acestui an, la Cercul Militar Naţional din Bucureşti s-a desfăşurat un preambul „profesionist” la votul pe furiş al adormiţilor de la Casa Poporului şi la promulgarea din galopul calului a Legii-fără-de-lege 217/2015. „Masă rotundă” – a se citi conclavul viperelor machiaveliste -, consistent „înstelată”, organizată de „New Strategy Center” în colaborare cu Institutul Naţional pentru studierea Holocaustului din România – „Elie Wiesel” (I.N.S.H.R.-E.W.), un fel de platformă de atac infam la adresa românismului şi a memoriei colective, a fost deschisă în mod „întâmplător” de Ionel Niţu, a cărui apartenenţă profesională nu o comentez, moderarea ei fiind preluată „din mers” de către Alexandru Florian (A.F.), acuzatorul public al românilor. Partenerii conclavului: „Adevărul” și „Foreign Policy”.

Dintre participanții la această manifestare-trambulină anti-românism nu puteau lipsi „oamenii de bine”, cunoscuţii prieteni ai românilor şi ai României: Aurel Vainer, Radu Ioanid, Alexandru Florian, Liviu Rotman, Paul Schwartz, Mihail Ionescu, George Maior, Dan Dungaciu, Liviu Beriş, Ion M. Ioniță, Andrei Muraru, cărora le adaug compania reprezentanţilor Ambasadei S.U.A. în România şi, „bineînţeles” „românul” anti-român sută la sută, de la I.N.S.H.R., aflat sub umbrela Guvernului României. Câtă grijă pe capul lor privind viitorul Europei!? După o scurtă învălmăşală de cuvinte netraduse a reprezentantului Ambasadei S.U.A. la Bucureşti (conform privirii, posibil posesor al maladiei endocrine Basedow), rostită cu o voce parcă ieşită din goarna unui gramofon, a urmat pledoaria „acuzatorului public” de serviciu; A.F.: „In contextul Europei au fost elaborate şi emise legi care interzic (indiferent dacă au sau nu argumente convingătoare şi legale, rezultat al cercetării documentelor vremii) negarea holocaustului evreilor”.

Desigur, A.F. urmează „pas cu pas” declaraţiile ipocrite ale mentorului său, impostorul afişat pe firma I.N.S.H.R., prin care individul susţinea, sus şi tare că holocaustul evreilor este „unic”, chiar dacă numărul chinezilor ucişi de trupele japoneze în cel de-Al Doilea Război Mondial a fost mult mai mare decât al evreilor-victime, chiar dacă numărul neevreilor-victime a depăşit – indiscutabil – pe cel al evreilor, chiar dacă holocaustul românilor-victime, asasinaţi sau aruncaţi în temniţe de cominterniştii de ieri, înaintaşii-confraţi ai „acuzatorilor publici” de azi – cu toţii, „întâmplător” alogeni – nu poate fi nici ignorat, nici şters din memoria colectivă. Au fost destui evrei cinstiţi, corecţi şi de bună credinţă care au desconspirat minciunile patronului I.N.S.H.R.. Patrioţii precum profesorul Valentin Iliescu, care au curajul de a spune adevărul, sunt puşi la stâlpul infamiei şi, conform imbecilei anti-constituţionalei şi condamnabilei legi 217/2015, vor fi viitorii deţinuţi politici ai României-europene.

Cu certitudine, sinapsele „acuzatorului public” A.F. şi ale conclavului „New Strategy Center” funcţionează în regim de scut-circuit comandat. „E ceva putred în… Danemarca!”. Tot meditând asupra „suferinţelor” şi a „privaţiunilor” la care sunt supuşi – după cum declară A.F. – mă întreb şi vă întreb: el şi confraţii lui care, conform afirmaţiilor lor, o duc atât de rău în România, cum de se simt confortabil în fotoliile puse la dispoziţie de statul român? Se cunoaşte că A.F. este plătit gras din banii celor pe care-i admonestează sistematic şi asupra cărora îşi manifestă în mod abuziv obrăzniciile şi tulburările de personalitate de tip Borderline şi elementele schizo-paranoide?

Cum îşi permite să afirme că cel care, nefiind ţăran, poartă costumul naţional românesc este naţionalist şi legionar? Să fie pentru el o justificare dubla expresie a lui Aristofan şi a lui Plutus: „Ubi bene, ibi patria”? Să fie vorba de materializarea unor obsesii episodice, cu potenţial efect electoral? Chiar dacă nu sunt medic, îmi permit să recomand administrarea de medicamente antivomitive şi de calmante celor care vor dori să urmărească „lucrările” prezentat de „Adevărul-live” sub denumirea nevinovatului şi „tânărului” O.N.G., „New Strategy Center”. Prezenţa covârşitoare a unei anumite etnii la acest conclav, în detrimentul celorlalte minorităţi şi a majoritarilor acestei Ţări nu poate fi numită discriminare?, poate chiar un fel de extremism mascat? În acest context ostil românismului, intervenţia temerară a preşedintelui Fundației Academia DacoRomână „Tempus DacoRomânia ComTerra”, Geo Stroe, este onorant, provocând acuzatorului public exteriorizarea unor grimase, la antipod, situându-se discursul autist al consilierului prezidenţial, ce practică somnul în post, pe banii contribuabilului român.

Preşedintele a dat liber la vânătoarea patrioţilor români şi la scoaterea lor din circuitul valorilor naţionale, cuvintele ce urmează, rostite în urmă cu şapte decenii fiind cât se poate de potrivite situaţiei actuale: „Domnule Președinte, domnilor judecători ai poporului, în inchizitoriul său de joi seara (31 mai 1946 – n.r.), onorata acuzare a spus răspicat: «Dacă există credință adevărată, atunci să fie absolvită». Și a mai spus acuzarea: «Sunt prăbușiri de idealuri, de credințe, dar numai pentru curați». Într-adevăr, sunt naufragii sufletești. Eu am avut o credință. Și am iubit-o. Dacă aș spune altfel, dacă aș tăgădui-o, dumneavoastră toți ar trebui să mă scuipați în obraz. Indiferent dacă această credință a mea apare, astăzi, bună sau rea, întemeiată sau greșită, ea a fost pentru mine o credință adevărată. I-am dăruit sufletul meu, i-am închinat fruntea mea. Cu atât mai intens sufăr azi, când o văd însângerată de moarte”. (Radu Gyr – Ultimul cuvânt în fața Tribunalului Poporului – procesul din 1945).

O dovadă în plus că actualul Preşedinte al României nu reprezintă şi nu pledează în favoarea intereselor cetăţenilor, sfidându-i prin tăcere şi neinformare, este faptul că, prezent la summitul U.E.-Turcia, nu a anunţat cetăţenii României despre suplimentul de 500.000 de „refugiaţi” care vor fi relocaţi direct din Turcia, în statele membre ale U.E. Ca şi în cazul militarilor trimişi în Siria, a fost nevoie ca alţii să-i anunţe pe români ce îi aşteaptă. În cazul de faţă, informaţia ne-a fost oferită de prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban. În celelalte state europene situaţia a fost reconsiderată: după atentatele din Franţa, Polonia a anunţat că refuză cotele obligatorii de „refugiaţi”; Suedia a declarat că nu va mai accepta cereri de azil şi că îi va reloca pe „refugiaţi”; Germania şi Austria susţin ca „refugiaţii” să fie relocaţi direct din Turcia în ţările U.E., asigurându-se, astfel, că aceştia nu vor mai ajunge pe teritoriul lor; Grecia, Croaţia, Slovenia şi Italia, fiind state de tranzit pentru migranţi, este puţin posibil ca aceştia să fie relocaţi direct din Turcia pe teritoriul lor; Cehia şi Slovacia sunt extrem de reticente la primirea de noi „refugiaţi”; Ungaria şi Slovacia au anunţat ca vor ataca în justitie decizia J.A.I. de impunere a „cotelor obligatorii”.

Discret, cum îl ştim, probabil că domnul preşedinte a vrut să ne ofere supriza că, noua porţie de refugiaţi o va adăposti în casele sale, unde, cum se spune pe la noi, vor avea „casă şi masă” din veniturile modeste de şef al statului. Aşa să fie? Rămâne „insignifiantul” impediment: cum se împacă transmutarea acestei mase de oameni cu prevederile articolului 3 din Constituţia României? S-o fi modificat legea fundamentală a României fără să ştie poporul ? Se pare că este posibil orice!

P.S.:

Israelul recomandă europenilor acceptarea „refugiaţilor”. Vă rog să vă imaginaţi – pentru o clipă – că aceşti „refugiaţi” ar forţa graniţele Israelului… Ei, bine, credeţi că vor exista somaţii? Nu, se va trage în plin, apoi, ca-n filmele proaste, se va trage salvă de avertisment… Dacă nu credeţi, transformaţi-vă în „refugiaţi” de conjunctură şi încercaţi! Nu înainte de a vă fi comandat sicriul, apoi, ziua aceea va fi trecut, fără să treacă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*