„Teroriştii” secui au ieşit în stradă pentru autonomie armată!

Am privit zilele trecute cu lacrimi în ochi poza copiilor de români, care au participat la parada de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României de la Târgu Secuiesc. Erau foarte tineri şi nevinovaţi ca nişte îngeri, cu icoane creştine în mâini şi cântau melodii patriotice pe stradă şi la Casa de Cultură din Târgu Secuiesc. Ei trebuiau să fie aruncaţi în aer şi arşi de vii de către bomba improvizată şi detonată prin telefonul mobil de către teroristul artificier Beko Istvan, liderul local al organizaţiei extremiste şi iredentiste HVIM, care militează pentru autonomia Ţinutului Secuiesc.

Cât de bolnavi de ură antiromânească trebuie să fie membrii organizaţiei „Mişcarea celor 64 de comitate” ardelene ca să se răzbune pentru Trianon pe nişte copii nevinovaţi şi să îi arunci în aer că se vrea autonomie secuiască şi dezmembrarea Transilvaniei de România. Un incident terorist a mai avut loc în secuime la Sfântu Gheorghe, în 1984, când un copil a fost aruncat în aer de către o bombă improvizată la statuia lui Mihai Viteazul. Paradoxul a fost atunci că acel copil mort în chinuri groaznice era maghiar, iar teroristul secui a fugit în Ungaria, fiind ajutat de serviciile secrete ungare şi trăieşte bine mersi cu o pensie grasă la Budapesta. Deci a fost firească reacţia DIICOT şi SRI, ştiindu-se precedentul terorist din 1984 să îl aresteze pe Beke Istvan care în data de 10 octombrie fusese însărcinat de organizaţia locală a HVIM să pună bomba într-un coş de gunoi la parada de 1 Decembrie la Târgu Secuiesc, ca să moară circa 60 de români, tineri şi copii, aşa cum preconizau analiştii dacă dispozitivul ar fi fost declanşat prin telefonul mobil, în cadrul operaţiunii „Pizza”. În urma deflagraţiei trebuiau să moară invitaţii lui Mihai Tîrnoveanu la manifestări în cadrul campaniei „Români pentru români” şi activistul civic bucureştean Mihai Tociu, un demascator al acţiunilor violente ale organizaţiilor teroriste secuieşti. Bomba a fost găsită ascunsă în poligonul din Târgu Secuiesc, deci nu a fost o „invenţie” a serviciilor secrete, cum încearcă să inducă în eroare organizaţiile ungureşti şi presa soroşistă din România. La dosar sunt şi convorbirile telefonice şi ambientale înregistrate cu teroristul Beke Istvan care dorea detonarea bombei de Ziua Naţională. Normal ar fi fost ca şi ceilalţi membrii ai organizaţiei HVIM din Târgu Secuiesc să fi fost arestaţi ca şi complici. Poate SRI şi DIICOT ar fi trebuit să demanteleze celula teroristă cu câteva zile înainte de 1 Decembrie pentru a nu se strica frumuseţea Zilei Naţionale cu un comunicat despre teroriştii secui care pun la cale atentate şi asasinate în Covasna. De asemenea, această acţiune ar putea fi considerată de inamicii României şi ca o provocare de care se pot folosi pentru acţiuni de violenţă stradală în vederea proclamării autonomiei ţinutului secuiesc.

Ce au înţeles locuitorii oraşului Târgu Secuiesc din acţiunea teroristă a lui Beke Istvan: să sprijine un lider al unei organizaţii extremiste care dorea să pună o bombă ca să moară copiii românilor. Câteva zeci de secui au organizat o manifestare în favoarea lui Beke Istvan la Târgu Secuiesc! Manifestanții strigă și declară că vor adevarul! Scandează: Eliberati-l pe Beke! Nu suntem teroriști! Nu poate fi arestat! Vrem să-l vedem! De ce l-au dus la Bucuresti? Nu e bine ca a fost dus la Bucuresti! Statul Roman inventează teroristi! Puterea româneasca a construit scenariul! Secuii agresivi manifestează cu steagul Ungariei Mari și vor aducerea teroristului Beke Istvan în Covasna pentru a fi cercetat la domiciliu. Unii secui scandează: Autonomia!Mai mult secuii nu s-au liniștit. Ei au făcut o Pagină pe Facebook cu titlul: ,,Ma alătur lui Beke Istvan”! Se solicită ca tot mai multi maghiari să iasa în strada si sa mai aduca cu ei cate un om! E important sa fie cat mai multi! Manifestarea e programata pentru 03.12.2015, orele 16:00, în centrul municipiului Tg Secuiesc! Deci pentru secui teroristul Beke Istvan este un erou, pentru că dorea să ucidă copii şi tineri români de Ziua Naţională a României. Acesta e gradul de ură, ca o hârtie de turnesol, a secuilor faţă de valorile româneşti şi faţă de Ziua Naţională a României. Secuii se folosesc de arestarea teroristului Beke Istvan ca de un detonator social şi etnic pentru declanşarea luptei armate împotriva statului român şi proclamarea autonomiei ţinutului secuiesc în Harghita, Covasna şi Mureş.

Ceea ce s-a întâmplat zilele acestea la Târgu Secuiesc este prelungirea acţiunilor teroriste din decembrie 1989, când extremiştii secui au jucat fotbal la propriu cu capetele ofiţerilor de Miliţie: Coman şi Agache, ca vinovaţii să fie făcuţi scăpaţi, mai apoi, în Ungaria. La fel se încearcă şi acum: eliberarea din arest a lui Beke Istvan şi apoi fuga acestuia în Ungaria, fiind şi cetăţean maghiar, ca să primească o pensie substanţială de la serviciile secrete maghiare ca alţi criminali unguri din anii 80. De aceea, pentru a preveni fuga lui Beke Istvan în Ungaria, acesta trebuie ţinut în arest, judecat de urgenţă şi condamnat exemplar pentru terorism. Ar fi pentru prima dată după 1990 când statul român ar arăta că mai poate controla fenomenul extremist unguresc şi menţine cele trei judeţe în cadrele constituţionale ale României. Dacă nu se procedează ferm cu organizaţiile teroriste secuieşti, ar însemna şi s-ar considera un moment de slăbiciune pentru statul român şi radicalii unguri vor declanşa lupta armată pentru autonomia ţinutului secuiesc şi ruperea Transilvaniei de România. Târgu Secuiesc nu este un Molenbeek pentru România!

2 Responses to „Teroriştii” secui au ieşit în stradă pentru autonomie armată!

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *