Previziuni sinistre…

La începutul anului, în ianuarie, a apărut o copertă a revistei „The Economist” intitulată „The World in 2015”, lumea anului 2015. „The Economist” este o publicație de o valoare recunoscută pe plan mondial, pe care o deține familia Rothschild. Editorul-șef al acestei publicații este John Micklehwait un personaj obișnuit al reuniunilor oligarhiei bancar corporatiste, a clubului Bilderberg. Ceea ce este halucinant la acest editor este obsesia lui pentru încriptarea informațiilor pe care le deține, ca urmare a participării la întrunirile oligarhiei occidentale. Așa că „The World in 2015” este plină de mesaje cifrate într-o alegorie sinistră, dar care, retrospectiv, a reprezentat personaje și evenimente din anul care se apropie de sfărșit. Astfel, unul dintre personajele din planul depărtat este un jihadist cu un kalashnikov în aer. O fantomă citește un magazin de vacanță, reprezentând ideea că, în situația actuală financiară, numai morții visează la vacanță sau aluzie la cei care au murit în avioanele de pasageri prăbușite în 2015. Alte simboluri: elicopter în mâna lui Putin care împrăștie pesticide, copil chinez care mănâncă o supă procesată, planeta cu doua fețe, Alice din țara minunilor privind la zambetul sinistru al pisicii Cheshire etc.etc.

Partea șocantă a acestei alegorii, însă, se află în colțul din dreapta jos unde se vede un tablou celebru de la Luvru, „La Belle Ferroniere” a lui Da Vinci. Apoi, se distinge o gramadă de praf și, la picioarele personajului Alice, se văd două săgeți înfipte în pămant. În coada săgeților de disting cifrele 11.5 și, respectiv11.3. Retrospectiv, interpretarea este: tabloul de la Luvru, adică de la Paris, ca locație iar, anagrama de pe săgeți este 11.13.15 adică, data la care au avut loc atacurile teroriste de la Paris. Nu este nicio îndoială asupra mesajului cifrat al copertei din ianuarie a publicației The Economist, este o predicție voalată, cifrată a unui act criminal pe care oligarhia l-a conceput încă din ianuarie sau chiar dinainte de 2015.

Faptul că, evenimentele de la Paris au fost concepute de oligarhie, grupul Bilderberg și, probabil, executate cu ajutorul serviciilor secrete sau a companiilor de mercenari, se află în afara lumii raționale. Avem de a face cu cerc de psihopați care, urmăresc narativul impunerii unei dictaturi de tip feudal a elitelor asupra popoarelor lumii, metodele criminale fiind justificate, în mintea lor, de scopul urmărit. Senzația sinistră, pe care acest adevar al secolului XXI o are asupra celor care înțeleg realitatea se află în antiteză cu gagalandul peșterii platoniene indus de mass media, în care trăiesc majoritatea oamenilor. Ca să folosesc o formulă plastică, populația lumii este o cireadă enormă, pe care câini de turmă o împing către prăpastie. Acești câini de turmă sunt formatorii de opinie din mass media, jurnaliștii, profesorii din mediul academic, politicienii, reprezentanții administratiei, birocrații, activiștii de toate culorile politice etc. etc. Toți aceia care predică, fără să gândeasca, informațiile din știrile transmise de agentiile de presă proprietatea aceleiași familii Rothschild. Din acest punct de vedere, toți trăim pe planeta Rothschild!

După atentatele de la Paris, sute de posturi de televiziune și radio, mii de publicații, analize, comentarii, conferințe de presă, documentare și investigații jurnalistice etc. etc., toate au acționat cu scopul de a impune în conștiința popoarelor aberațiile propagandistice ale oligarhiei: diviziunile sociale, culturale, religioase sau economice care să ducă la confruntări între grupurile umane și/sau state. Conflagrația, fiind mijlocul cel mai eficient, impune o nouă ordine mondială, NWO, dictatura oligarhiei. Nu pot să nu constat că, strategia inducerii de false mesaje, a manipulării realității nu este extrem de eficientă, în a abate conștiința generală de la realitate pentru narativul fictiv urmărit de elite.

Somnul rațiunii naște monștrii și este cât se poate de clar că nu contează metoda prin care s-a indus somnul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*