Războiul împotriva Europei

Criza refugiaților și atentatele teroriste fac parte dintr-un scenariu complex, pe care elitele bancar corporatiste l-au pregătit popoarelor europene. Instalarea guvernului mondial este împiedicată de diversitatea națională și culturală a statelor europene. Integrarea lor într-un singur stat dictatorial european nu este posibilă decât prin omogenizarea societăților multirasiale și multietnice și prin generalizarea multiculturalismului și a globalismului pe continentul european. Emigrația masivă din ultimele decenii a populațiilor non-europene și, acum, accelerarea crizei refugiaților urmăresc apariția confruntărilor sociale între refugiați și populația autohtonă, haos și criminalitate, ceea ce, inevitabil, va duce la Legea Marțială și statul polițienesc, cu abolirea libertăților și a drepturilor omului. Țările scandinave, care erau state monolitice, din punct de vedere rasial și social, au fost ținta predilectă a globalismului și multiculturalismului elitelor. Procesul de înăsprire a controlului populației scandinave este în plină desfăsurare.

Astfel, „The World Bank Group” încearcă implementarea identificării biometrice, „Biometric Identity Management System”, care va permite identificarea rapidă a tuturor membrilor societății. De asemenea, în Suedia, la cererea bancherilor, se desființează moneda în numerar, „cash”, toate tranzacțiile fiind bazate pe card bancar! Mai mult, a început deja desființarea tuturor mașinilor ATM, urmând ca, în viitor, această practică să se extindă în toate țările din peninsula scandinavă. Principiul este controlul total! Protestezi și te revolți, ți se blochează cardul și vei fi aruncat în stradă, fără a mai avea acces la resursele financiare personale depozitate în bănci. De asemenea, aberația ratelor de dobândă negative va fi posibilă în acestă situație.

Criza refugiaților este un act deliberat, a constituit un obiect de studiu pentru Academia Americană, precum, „The New American Foundation” sau Academia de la Harvard. Astfel, studiul strategic efectuat de „Belfer Center for Science” în colaborare cu „International Affaires”, de la Harvard University, s-a numit: „Strategic Engineered Migration as a Weapon of War” și a fost publicat, în 2008, în „The Civil Wars Journal”, sub semnătura lui Kelley Greenhill. Întrebările la care acest studiu a răspuns au fost de tipul: poate emigrarea controlată a refugiaților să devină un tip special de armă, poate această armă să fie folosită în timp de pace sau război și, cât de eficace poate fi această armă? Răspunsurile au fost, bineînțeles, pozitive.

Un caz aparte îl reprezintă și studiul unui profesor de la Harvard, Noel Ignatiev, care a adoptat un limbaj agresiv împotriva „rasei albe”, în sensul social al termenului, adică, a privilegiilor de care se bucură albi în societatea multirasială și multiculturală americană. Acest domn editează un jurnal „Race Traitor” și „The New Abolitionist Society” în care afirmă că trădarea față de rasa albă înseamnă loialitate față de umanitate. Ignatiev tratează rasa albă ca fiind un club privat privilegiat, iar privilegiile sociale pe care apartenența la rasa albă le conferă, într-o societate multirasială și multiculturală, trebuiesc abolite. Din această perspectivă, strategia elitelor este foarte clară: întâi emigrare masivă în țările monolitice, covârșitor majoritare rasei albe europene și, apoi, abolirea „privilegiilor“ rasei albe, autohtone.

Într-un articol dedicat crizei refugiaților în Europa, dl Haas, președintele centrului de putere globalist american „CFR”, „Council on Foreign Relations”, a accentuat dezbaterea asupra ajutorului pe care SUA trebuie să-l dea Europei pentru managementul influxului masiv de refugiați, ceea ce denotă că criza emigranților nu a fost un accident, ci un act deliberat al elitelor.

Cine a inițiat și cine a finanțat această migrare masivă? Este clar că o parte din refugiații sirieni avea mijloace financiare pentru susținerea drumului, inclusiv pe mare. Dar, majoritatea refugiaților, mai ales din alte state decât Siria, nu dispunea de mijloace financiare. Cine a plătit pentru aceștia, cine a plătit asigurarea vaselor care transportau refugiații? Există dovezi că ONG-uri precum „Open Society Institute” și „Arabic Network for Human Rights”, finanțate de George Soroș, au asistat refugiații cu informații de drum, informații pentru petiții, pentru identificarea surselor de suport din partea guvernelor europene. De asemenea, rețelele de socializare, cu predilecție din America, au jucat un rol determinant în comunicarea cu refugiații angajați pe drumul către Europa.

Implicarea unor ONG-uri ale oligarhiei occidentale tip Soroș, precum și studiile Academiei americane, finanțate tot de elite, sunt dovezi clare pentru faptul că dirijarea și susținerea influxului de refugiați către Europa a fost un act deliberat, încurajat de politicienii din țările vest europene, la presiunea elitelor, cu scopul de a destabiliza statele naționale și de a aduce în lumea civilizată occidentală statul polițienesc și suspendarea drepturilor civile.

De ce statele bogate din jurul Siriei nu au preluat refugiați? De exemplu, Arabia Saudită care dispune de o sută de mii de corturi cu aer condiționat pentru pelerinii de la Mecca? Numai în aceste corturi ar putea fi adăpostiți trei milioane de refugiați. Trădarea politicienilor occidentali este evidentă, nu au niciun fel de compasiune pentru popoarele lor, pentru suferința și degradarea pe care aceste națiuni le vor cunoaște ca urmare a emigrării masive a unei populații total diferită de populația autohtonă, rezistentă la integrare sau asimilare.

Experiența americană a migrației din anii 70’, arată că emigranții au invadat piața muncii necalificate, ceea ce a dus la stagnarea ulterioară a salariilor pentru toate categoriile de salariați. Transferul capacităților de producție în țările subdezvoltate, începand din anii 70’, a avut ca efect, pe lângă creșterea profitului companiilor multinaționale și agravarea somajului în lumea occidentală, stagnarea salariilor și erodarea poziției sindicatelor în țările emisferii de vest. Este foarte clar că transferul producției în țările lumii a treia, emigrația masivă controlată în țările occidentale, proliferarea fără precedent a instituțiilor supranaționale tip WTO, OSCE, BM, FMI sau a suprastatelor de tip UE, și subordonarea suveranității statelor naționale în favoarea corporațiilor multinaționale, prin adoptarea tratatelor tip TPP, TTIP si TiSA, au ca scop exercitarea instituționalizată a controlului elitelor asupra popoarelor, NWO.

Zbigniew Brzezinski, avocatul guvernului mondial, al „New World Order”, al dictaturii de tip feudal al oligarhiei ce va să vie, a exprimat, cum nu se poate mai clar, necesitatea controlului sofisticat al elitelor asupra popoarelor. „Azi, este mult mai ușor să ucizi un milion de oameni decăt să controlezi același milion!”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*