Guvernul SIE de la Iohannis

Deja tot mai mulţi analişti şi jurnalişti consideră Guvernul de „tehnocraţi” Dacian Cioloş ca reprezentantul noilor „partide” care guvernează ţara: SRI, SIE sau DNA, în colaborare cu societatea civilă finanţată şi susţinută de fundaţiile internaţionale „soroşiste”. Cel puțin cinci miniștri din noul cabinet ar putea fi ofițeri acoperiți ai SIE – asta nu exclude prezenţa oamenilor SRI – este declarația șocantă a cunoscutului disident Paul Goma, postată sub formă de comentariu la un editorial al lui Cornel Nistorescu, pe site-ul pubicaţiei „Cotidianul”. Postarea era semnată cu numele lui Paul Goma şi se afirma aşa: „Guvernul „Ciolos” o nouă etapă în acapararea întregii puteri în stat de serviciile de informații; indiciul este prezența a cinci funcționari ai Statului Român, care au ocupat sau ocupă functții care sunt în atribuirea SIE. De aceea, dacă în România ar exista presă independentă sau ONG-uri fără afilieri necunoscute, acestea ar trebui să întrebe oficial, prin căile la dispoziție, dacă d-nii Motoc, Irimescu, Grigorescu, Stoenescu și Comănescu sunt ofițeri sau colaboratori ai unui serviciu de informații? A bon entendeur, salut!”.

Şi liderii liberali s-au sesizat imediat faţă de imaginea „militarizată” a Guvernului Dacian Cioloş. Prezența președintelui Klaus Iohannis la ceremoniile de instalare a noilor miniștri ai Apărării, Externelor și Afacerilor Interne marți seară nu a fost pe placul prim-vicepreședintelui PNL, Ludovic Orban. Orban a scris miercuri pe Facebook că „aș fi preferat să îl văd pe președintele Johannis la instalarea oficială a noului ministru al educației, a noului ministru al culturii, a noului ministru al sănătății, a noului ministru al economiei, chiar al noului ministru al justiției. Acestea sunt prioritățile mandatului său. Nu mi-au plăcut uniformele din școală, când eram obligați să ne îmbrăcăm toți la fel. Nici pompa, fanfara, alinierea și etalarea demonstrativă a forței”.Mai aflăm, pe surse, că principele Radu Duda va fi avansat de către Guvernul Dacian Cioloş, la gradul de general. Radu Duda, deşi doar membru colaborator pe o listă CNSAS de prin anii 80 , a urcat repede la gradul de colonel, odată cu căsătoria cu principesa moştenitoare Margareta. Pe 1 Decembrie- Ziua Naţională a României, premierul Dacian Cioloş doreşte ridicarea la gradul de general a lui Radu Duda?

Tot mai mult, guvernul de „tehnocraţi” al lui Dacian Cioloş seamnănă cu un guvern SIE/SRI, cu o liotă de acoperiţi sau ofiţeri secreţi activi, cu misunea să răspundă la apelul bocancului comandantului suprem Klaus Iohannis. Preşedinţia lui Klaus Iohannis se identifică tot mai mult cu dictatura lui Carol al II-lea, când prin metode specifice Siguranţei Generale s-au compromis partidele şi parlamentul, ca ţara să fie condusă cu o mână de fier de către un singur om. Comănescu, Tobă, Motoc sau Dâncu par cei mai expuşi crticilor privind legătura directă cu serviciile secrete româneşti. România se pare că trece într-o altă etapă istorică, paralelă cu U.E. Nu se mai conduce ţara prin instrumentele democraţiei: partide politice, parlament şi influenţa societăţii civile independente, ci direct prin ofiţeri mai mult sau mai puţin acoperiţi de la SIE/SRI. „Revoluţia tinerilor” de pe Facebook se declanşează Instant, doar pentru interesele serviciilor secrete şi ale fundaţiilor internaţionale. Când acestea îşi ating obiectivele legate de Legile Big-Brother, interesele multinaţionalelor sau politice ale comandantului suprem, IP-urile şi conturile de Facebook se dezactivează instantaneu. E pustiu pe stradă, iar tinerii maipulaţi şi sideraţi nu mai înţeleg ce se întâmplă cu această linişte asurzitoare…

Un răspuns la “Guvernul SIE de la Iohannis”

  1. mosu spune:

    Sa intelegem ca ong-urile sie si sri sunt impotriva poporului rpman?Normal ar fi ca aceste institutii care traiesc din taxele si impozitele celor amarati -hotii si-au mutat beneficiile si fururile prin paradise fiscale-sa acorde o sansa Romaniei si sa-si elimine cangrenele din propriu organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*