„Dragnazizarea” socială…

Dă-i prostului putere și o va folosi! Dă-i penalului putere și o va aplica! Și fă din ăștia doi unul singur și dă-i un nume să se știe! De fapt, nume i-a dat cine l-a făcut, renume i-a dat cine l-a tot promovat. Căci, penalul Dra(c)gnea s-a pus iar pe bătut țăruși. Dar nu la munca de jos, ci din fruntea partidului de penali sociali-democrați, promovând proiectul unei legi care l-ar putea scuti de orice viitoare acte „sociale”, și de nedreptate socială!, la adresa sa, dar nu prin calomniere și insulte pe seama naturii sale umane și a metarialului (ne)cuprins în scoarța cerebrală, ci față de acuzațiile civice aduse condamnatului apostilat în primă instanță!

În România condusă de infractori și trădători, un penal și-a luat dară drept de inițiativă legislativă! A frunzărit ce i s-a pus, la comandă, la semnat și promovat, a mai adăugat câte un „post-it” să-și cuprindă și el dreptul la imagine, la un soi de drept la uitare, marca „goagăl”, și ne-a trântit inițiativa penalului pentru o lege vizând dreptul la demnitate socială.

Un penal care ne împunge cu o lege anti-defăimare! Dar nu una cuprinsă pe sfere de denigrare, ci un ghiveci atotcuprinzător: „Sancționarea faptelor de defăimare socială”. A grupurilor, dar și pe persoană fizică! A grupurilor de infractori organizați, partinic ori transpartinic, dar și a cetățenilor, evident din fruntea acestor grupuri sociale.

Și este de ajuns să răsfoiești proiectul de lege pentru a vedea că nu e din capul lui Dragnea! Este o ciornă „copy-paste” după alte aberații strecurate în procesul continuu de culpabilizare a românilor. Doar că s-a înlocuit sintagma holocaustului cu norma generală de defăimare socială. Că la asta nu s-au gândit nici evreii! Ori, dacă s-au gândit, probabil că au pus ideea de o parte pentru reîncălzirea la termen a unui holocaust supralicitat și supraplătit de către vinovații de serviciu și urmașii lor.

Proiectul lui Dragnea este periculos și prin segmentul „etnic” pe care este previzibil a-l proteja. În numele aceleași marote a toleranței, românilor li se pune pumnul în gură pentru a nu se avânta în critici și proteste. Pentru că vor avea ce să critice, după cât de întins e litoralul și imigrantul cuibărit la loc de vacanță (de ce nu, și „la loc de odihnă”, după cum i-au repartizat alte țări, în tabere organizate prin cimitire, măcar să e obișnuiască cu imaginea crucii; desigur, să nu mai refuze pachetele de la crucea roșie, nu ca loc de pomenire!).

O lege în care penalul Dragnea, jihadistul de urne la prima mână și întâia instanță (!), a prevăzut și structurile de timorare și executare, deocamdată doar financiară. Un CNCD în CNCD, un compartiment de antidefăimare socială botezat Departamentul pentru Promovarea Demnităţii Umane şi Toleranţei, și care va aviza și manualele şcolare ori materialele didactice, dar și implementarea unor programe de îndoctrinare prin minutul de îndobitocire și „dragnazizare” la TVR, dar și module educative prin școli și facultăți (unităţile de învăţământ urmând a fi obligate să adopte un „plan anual pentru implementarea acţiunilor privind combaterea discriminării”).

Și seamănă perfect cu procesul de sluj în fața holocaustului întrodus mai agârț prin școli și facultăți. Pentru că profesorii vor fi din nou călăriți, de data asta pentru a implementa „procedurile de dragnazizare”, post anti-holocaustice! Astfel, ocuparea unui post în învățământul preuniversitar va depinde de urmarea unui curs de anti-defăimare socială, iar fişele de evaluare a învățătorilor și profesorilor vor include „criterii de performanţă privind promovarea demnităţii umane şi a toleranţei în activitatea didactică” (că pe cine mai interesează pregătirea profesorală, bonusurile se vor acoda pentru denunțarea făptașilor anti-toleranți, nu?!).

Ba, toată țara ar urma să fie cuprinsă în ghetourile construite în numele „toleranței”, de la instituţiile publice, obligate să predea „nir”-uri cu rezultatele anti-defăimare, la angajatorii care au de la 50 de salariaţi în sus. Și care vor fi obligați să includă în Regulamentele de organizare şi funcţionare seturi de reguli privind respectarea drepturilor omului, combaterea discriminării şi promovarea demnităţii umane şi a toleranţei faţă de diferenţele de grup!

Un răspuns la “„Dragnazizarea” socială…”

  1. ionel spune:

    Din pacate nu-i singurul care-i pupa in fund o anumita etnie,in ideea de a fi sprijinit.Atentie fratilor,poate mai votati astfel de canalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*