Ofensiva celor 6300 de imigranţi musulmani. Se prefigurează Regiunea Autonomă siriano-irakiană „ținutul Secuiesc”?

Când Klaus Iohannis ne-a minţit cu „sânge rece” ca Truman Capote, în stil german, că România va primi doar 1685 de refugiaţi musulmani am scris că ne trage pe sfoară. Poate 1685 de imigranţi musulmani veniţi o dată pe lună la noi în ţară? Premierul Victor Ponta a sărit, ca un inculpat penal, de la DNA să ne informeze că suntem pregătiţi să preluăm pe imigranţi. Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a afirmat răspicat, ca un gauleiter nazist, fără să întrebe pe nimeni că România trebuie să primească 6300 de imigranţi musulmani în luna noiembrie. Realitatea e că în luna noiembrie România va primi de şapte ori 6300 imigranţi musulmani pentru că trebuie reîntregită familia numeroasă, cu „renumeraţie mică”.

În familia musulmană o cifră de şapte membri este, desigur, cea mai redusă, în realitate pot fi cu mult mai mulţi, o gintă întreagă sau un trib la reîntregirea familiei. Jean-Claude Juncker ne-a informat că în noiembrie a.c. vom primi 6300 de imigranţi musulmani ori şapte pentru reîntregirea familiei, dar în ianuarie 2016 va veni un alt val imigraţionist cum ne avertizează ONU. În 2016 încă un milion de musulmani vor veni în Europa ne anunţă forul mondial. Cum îi ştiu eu pe conducătorii noştri îngenunchiaţi moral şi financiar marilor puteri străine, Klaus Iohannis şi Victor Ponta vor accepta în poziţie de drepţi din genunchi şi cu leucoplast pe gură propunerile Comisiei Europene, că aşa dictează noul fuhrer german Angela Merkel, care a transformat Europa în cel de-al IV Reich, unde se aplică un rasim şi o xenofobie pe invers împotriva albilor creştini de pe continentul nostru. Deja Guvernul a început să caute locuri în căminele universitare şi şcolare pentru a îi da afară pe studenţi şi elevi şi a-i caza pe musulmani că aşa vrea Angela Merkel, iar sergenţii majori şi acoperiţii SRI din presă au demarat campania media de propagandă că românii trebuie să-i accepte pe imigranţii musulmani. Reprezentanţi ai Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din MAI, MApN, Ministerului Finanţelor, Ministerului Transporturilor, SRI, SIE, Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale vor face parte din grupul de implementare a Strategiei naţionale privind imigraţia. Guvernul a aprobat, miercuri, prin hotărâre, completarea componenţei actuale a Grupului de coordonare a implementării Strategiei naţionale privind imigraţia.

Evident că asităm la o invazie musulmană organizată şi finanţată de forţe geopolitice care au sponsorizat “primăvara arabă” şi războialele din Golf. Pare că islamizarea Europei e ireversibilă că aşa vrea SUA şi Germania. Încă nu înţeleg rosturile, deşi le bănuiesc: să se mai elibereze presiunea demografică pe anumite state din Orientul Mijlociu. Vorba lui Gadaffi: “Avem 50 de milioane de musulmani în Europa. Sunt semne că Allah va conferi Islamului victoria în Europa – fără săbii, fără puști, fără cuceriri. Cele 50 de milioane de musulmani din Europa vor transforma continentul într-unul musulman, în numai câteva decenii.”

Şi cum se pare că ofensiva organizată a islamului asupra Europei şi României e ireversibilă, că aşa vrea Germania şi SUA, iar dovezile că circa 70 la sută dintre refugiaţii musulmani sunt luptători ai Statului Islamnic, lucru dovedit de presă şi Europol, trebuie să ne gândim şi noi la o strategie de siguranţă naţională. Să închidem ermetic graniţele cu militari nu ne lasă drepturile omului şi nemţii, iar Iohannis nu vrea să o supere pe Frau Merkel. Aşa că cele circa câteva zeci de mii de musulmani ce o să-i primim cadou în 2015 şi 2016 trebuie să-i relocăm şi reaşezăm în judeţele Harghita şi Covasna, unităţi teritoriale slab populate şi dezvoltate cu o acută nevoie de braţe de muncă, că aşa justifică analiştii serviciilor secrete migraţia musulmană. Mai mult, cele două judeţe au şi o bogată tradiţie de autonomie, deci imigranţii musulmani se vor simţi protejaţi de alteritatea regiunii şi independenţa faţă de centru.

Cum statul român deja nu mai controlează judeţele Harghita şi Covasna, lucru dovedit zilele trecute la o manifestare a veteranilor de război, sub egida MAN, unde militarii români înarmaţi nu au fost lăsaţi de primar, portarul pensionar şi femeia de serviciu să arboreze Drapelul Naţional pe sediul Primăriei din Sfântu Gheorge, unitate administrativă a statului român, e clar că guvernul Ponta e de faţadă în „Secuime”. Deci, arabii din Harghita şi Covasna se vor integra rapid la Gheorgheni, Odorheiu Secuiesc şi Miercurea Ciuc şi vor putea primi mai repede cetăţenia Ungariei pentru a obţine viză de America.Mai mult, imigranţii arabi pot dezvolta ideea de autonomie într-o ţară care a devenit un teritoriu fără stăpâni şi uitat de marionetele străine de la Bucureşti. Le va fi imigranţilor foarte uşor ca să proclame Regiunea Autonomă siriano-irakiană „ținutul Secuiesc”, iar locuitorii musulmani vor putea arbora mândri pe moscheia “Wass Albert” steagul albastru cu semiluna otomană pe care să adauge ceva negru, în amintirea fraţilor lăsaţi cu kalasnicovul în mână la Mosul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*