Israelul și islamizarea Europei!

Circulă pe internet, cu mare succes, discursul ținut de liderul olandez GEERD WILDERS în fața autorităților americane pe tema musulmanizării Europei! Nu înseamnă că sunt de acord cu (tot) ce spune autorul textului, ci înseamnă că subiectul merită dezbătut. Discutat pe toate fețele sale, în toate implicațiile sale. Este subiectul cel mai important din aceste zile și din anii următori: islamizarea Europei! A lumii, deci!

Una dintre afirmațiile dlui GEERD WILDERS mă obligă însă să intervin pe marginea cuvîntării sale istorice: afirmația sa precum că existența statului Israel ar fi o pavăză în calea musulmanizării Europei! Statul Israel, prin poziția sa geografică, ar pune piedică invaziei musulmane. Dacă n-ar exista statul Israel, năvala musulmană ar fi și mai masivă. Norocul nostru, al europenilor, că există statul Israel!… Ce ne-am fi făcut fără el?! Etc., etc. Adică bla, bla, bla!… Această parte a discursului mai sus pomenitului olandez mi-a adus aminte de toate răutățile și sarcasmele citite de-a lungul anilor la adresa olandezilor!… O prostie mai mare nici că puteai spune, domnule Geerd! Avea dreptate vărul Voltaire!…

Fac o precizare: deși nu sunt o persoană a cărei părere să conteze prea mult, pentru prea multă lume, totuși, în mai multe rânduri, mi-am arătat susținerea pentru existența statului Israel! E drept, din cu totul alte motive decât cele invocate de domnul olandez! Motivele mele nu au nicio legătură cu subiectul de azi: islamizarea Europei! Existența statului Israel, ca orice lucru lăsat de la bunul Dumnezeu, are părțile sale bune, dar există și reversul acestora. Iar în legătură cu islamizarea Europei, existența statului Israel nicicum nu poate fi invocată în termenii olandezului, cu o slugărnicie dezgustătoare, adică mințind, spunând prăpăstii acest domn ministru olandez!

Auziți-l:

„Eu susţin Israelul. Întâi, pentru că este patria evreească după două mii de ani de exil, incluzând Auschwitz-ul, în al doilea rând pentru că este o democraţie şi în al treilea rând pentru că Israelul este prima noastră linie de apărare. (s.n.) Această micuţă ţară este situată pe linia de luptă contra jihadului, împiedicând avansarea teritorială a Islamului. Israelul înfruntă linia de luptă a jihadului la fel ca şi Kaşmirul, Kosovo, Filipinele, Sudul Tailandei, Darfur în Sudan sau Libanul. Israelul stă pur şi simplu în calea Islamului.”

În această discuție intervin ca martor: am fost contemporan cu începuturile acestei islamizări. În general, am trăit cu ochii deschiși în lume, am văzut multe, am auzit multe, am mai și citit presa vremii, inclusiv cea occidentală, parte din ce am văzut am mai și înțeles!Am avut norocul să cunosc și mulți oameni deștepți, unii mai deștepți ca mine… Și nu mi-a fost greu să înțeleg, domnule Geerd, că începutul islamizării Europei este una din consecințele nedorite și neprevăzute (sper!) ale apariției statului Israel. Repet: începutul islamizării Europei!

Dacă este cazul să invocăm existența statului Israel în legătură cu islamizarea Europei – este ideea dlui Geerd!, apoi asta se poate face într-un sigur fel: stabilind o legătură între Israel și primele valuri de imigranți musulmani de după război, abătuți asupra Europei.

Anume:  un număr relativ mare de palestinieni au luat calea exilului, plecând din Israel, din diferite motive și cauze pricinuite de autoritățile israeliene! Acestor palestinieni li s-au deschis cu generozitate toate ușile Europei, inclusiv ale Universităților europene!… Din solidaritate cu statul Israel, statele europene au sărit în ajutorul palestinienilor, afirmând că o fac din rațiuni umanitare. Le-au oferit  condiții de exil în Europa care să-i ajute să uite de țara natală. Să se simtă mai bine la Paris decât la Haifa, de exemplu! România s-a aflat și ea printre statele care s-au arătat generoase cu victimele palestiniene ale statului Israel. Tot așa: din solidaritate cu statul Israel.

Nu aș zice că a fost o greșeală! Aș adăuga chiar că lucrurile au căpătat și o turnură neașteptată, fericită: palestinenii au ajuns în împrejurările descrise mai sus poporul musulman cel mai școlit, cu cel mai mare număr de licențiați, cu o intelectualitate elevată, formată mai ales în Europa, cum n-ar fi avut dacă nu-i scotea statul Israel din ale lor!… Vorba ceea: în tot răul este și un bine!…

Europa, ca să arate cât e de solidară cu statul Israel, le-a oferit palestienilor condiții nevisate de aceștia, doar-doar să plece mai mulți din Israel! Ăsta-i adevărul! Și tot de adevăr ține și faptul că purtarea palestinienilor în Europa nu a deranjat pe nimeni. Dimpotrivă!

A urmat apoi Libanul. Sute de mii de libanezi au luat și ei calea exilului, din motive și cauze legate și ele de statul Israel… Evident, acțiunile statului Israel au urmărit salvarea statului Israel, nu au avut în vedere acest efect colateral: exodul unui număr tot mai mare de musulmani din Israel și din statele vecine, din Liban îndeosebi!…

Evident, ponderea acestora în noianul musulman revărsat azi asupra Europei este neînsemnat. Dar nu contează numărul de data asta, ci contează începutul, breșa! Cum a apărut prima fisură!

Dar n-aș zice nici că prima fisură a fost cea „palestiniană”! Nu m-aș aventura într-o discuție pe această temă. Sunt mai multe breșe care au apărut simultan. Etc., etc.

Ce vreau să obțin prin aceste rânduri este o țintă mai modestă: o corectă lectură a textului rostit de Geerd Wildeers. E cazul să ne întrebăm și să ne mirăm: ce-o fi fost în capul lui când, făcând inventarul suferințelor pe care le au de îndurat europenii de pe urma islamizării tot mai accentuate a continentului, individul enumeră, cu prioritate, neputința de a se mai ține elevilor lecții despre Holocaust!… Țara piere și baba Geerd ăsta nu mai poate de grija propagandei Holocaustului!… Ce hahaleră!

Domnule Geerd, dacă faci vreo legătură între prezența Islamului în Europa și lecțiile despre Holocaust, cum că aceste lecții vor fi scoase din programa școlară din pricina Islamului, riști să provoci la mulți europeni reacții de simpatie față de Islam! În mod sigur la foarte mulți români! Adică îți tai singur craca, semn de prostie, de imbecilitate! Neisprăvitule!… Europa are nevoie de lideri care să sune deșteptarea! De lideri care să afle soluția salvatoare! De avocați buni care să-i pledeze cauza! Cu lideri ca Geerd Wildeers, cu avocați ca acesta, Europa va pierde procesul, va pierde meciul, va pierde lupta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*