Nu vă e destul?! Mai vreți moschee și centru islamic la București, în România?

În ultimele zile asaltul islamic asupra Europei s-a dovedit a fi o realitate de care trebuie să ținem seama de acum înainte în toate marile proiecte de viitor! Speranțele noastre generoase, de multiculturalism și alte …vrăjeli europenizante, e bine să le atârnăm în cui, la muzeul proiectelor imposibile, eșuate. Omenirea nu este pregătită pentru așa ceva, omenirea mai are de lucrat asupra sinelui său. Fiara din om este departe de a se fi domolit, de a se domesticit, de a fi capabilă de con-viețuire, de co-laborare, de com-pătimire… Homo homini lupus este mai adevărat ca oricând!…

Carta drepturilor Omului, scris cu majusculă: Omului, se dovedește tot mai greu de aplicat. Tot mai greu de înțeles de către cei ce nu i-au simțit niciodată lipsa!

Nu poți acorda drepturi unora care refuză să aibă și obligații! Sau unora care se bucură, se înfruptă din drepturile oferite de europeni, dar datori și devotați ei se simt față de alte legi, față de alte culturi, față de ideologii ostile europenismului, ostile creștinătății!

Îi primești în casa ta, omenește, ca să aibă un acoperiș protector deasupra capului, iar ei, după ce se instalează confortabil, îți cer să scoți icoanele din casă, a căror prezență îi îngrețoșează sau îi revoltă! Să nu mai vadă cruce și crucifix în preajmă!… Nu e corect …political!

Iar dacă le explici că datorită Crucii, datorită celui aflat de 2000 de ani pe cruce tu ai fost atât de generos cu el, un străin picat pe capul tău de neunde, el îți răspunde cinic: păi, vezi unde v-a adus Iisus al vostru?! Unde v-a adus iubirea voastră pentru semeni?!… Noi nu vă considerăm semenii noștri! În zece-cinsprezece ani vom fi mai mulți ca voi!… De ce mai țineți la învățătura Lui? Este perdantă!…

Trebuie pusă mâna pe bici, căci și acest gest intră în arsenalul cristic! Duhul blândeții suntem datori să-l încercăm, să ne purtăm ca atare până la proba contrarie! Dar numai până la proba contrarie! Nu credeți că sunt destui anii de când în Europa se produce zilnic „proba contrarie”?!

Slavă, Domnului, că s-a întâmplat ce s-a întâmplat! Nici nu contează cine este în spatele „invadatorilor”, pe banii și logistica cui au ajuns în Europa! Contează realitatea faptului care s-a făcut evident: rasa europeană este agresată fizic și spiritual cu o vrăjmășie pe cât de absurdă, pe atât de tenace, neînduplecată!

I-am primit în Europa și i-am lăsat să se înmulțească pe niște semeni de-ai noștri, semeni care nu ne recunosc și ei pe noi ca semeni! Care ne simt ca pe niște adversari, ca pe niște dușmani neîmpăcați! Care nu ne vor, și este chestiune de timp până când ne vor arăta ușa! La câți vom avea norocul să mai fim în viață atunci!…

Slavă Domnului că s-a întâmplat invazia „siriană” de zilele trecute. A înțeles și ultimul imbecil cât e de mare primejdia!… Da, răspunsul nostru cel mai potrivit este să-i găzduim, temporar, pe refugiații creștini, care n-au avut altă soluție de supraviețuire, dacă este adevărat că islamiștii au început în Siria să-i persecute, să-i ucidă pe creștini!… Suntem popor creștin și așa ne este și țara! Nu avem cum să le purtăm de grijă celor care vin să dea jos crucea!… Ar însemna să nu le mai purtăm de grijă copiilor și nepoților noștri!

…Îi iubesec dintotdeauna pe turcaleții din Kustenge, din Dobrogea. Am scris de zeci de ori despre impecabila lor loialitate față de statul român, față de români, în general. Mi-e drag Iusuf, mi-e drag Adnan sau Memet, Omer sau Feuzi, m-am bucurat când, după 1990, au redeschis moscheea de pe Tomis, în Constanța!

Dar, din păcate, nu pentru „turcii noștri” s-au gândit unii la Moscheea cea mare din București, la centrul islamic din incinta acesteia. Iar cei ce s-au gândit la așa ceva nu sunt turcii mei din Constanța! Nu știu exact cine sunt, dar pun mâna-n foc că sunt străini de cultura și spiritualiatea musulmană din Dobrogea, din România! Atât de plăcută, de omenoasă!

De aceea – ca să nu lungesc vorba, spun răspicat și nu în nume propriu că povestea cu moscheea din București nu mai poate fi valabilă, indiferent care au fost înțelegerile până acum semnate! S-au schimbat datele problemei! S-a dovedit cu asupra de măsură că Europa, Europa noastră, Europa Europă, este în primejdia de a dispărea sub povara unei imigrații incapabile să se asimileze, să se mlădieze după normele culturale și spirituale europene! Și asta pentru că imigranții nici nu vor să-și însușească aceste norme europene, nu vor cu niciun chip să se europenizeze!…

Și atunci ce vor ei? Ce vor ei și cei care ni i-au trimis?

Păi ei vor Europa, drăguții! Ei vor casa pe care noi am construit-o și în care au fost primiți cu o generozitate de neînțeles pentru ei! Dar au înțeles că le-ar fi ușor să-l scoată pe proprietar în stradă!… Europenii ăștia sunt proști de buni ce sunt, cu drepturile omului ale lor!…

Și mai pe scurt: moschee la București nu se mai poate construi decât prin consultarea publicului, numai după ce ni se va cere acordul printr-un referendum! Europa a fost de atâtea ori trădată! România la fel! Destul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*