Chemarea la ascultare a „imamului” Daniel PFA!

Ăștia ar fi în stare să îi ia pe toți „acasă”! Acasă la noi, nu în vilele lor somptuoase. Le-ar face și centre extinse. Eventual, cartiere. Numai să-i trimită Europa la noi! Desigur, cu plata înainte! Adică, sprijinul financiar al UE să ajungă, preferabil, înaintea cotei de refugiați.

Și atât de disperați sunt după bani (banul nu are culoare, nici politică, nici religioasă, nu?!), după aceste fonduri bune de prăduit pentru alegerile viitoare, că doar nu o să-și bage DNA nasul într-o acțiunea umanitară!, că nici nu-i interesează o minimă selecție. Nu le pasă nici măcar dacă vorbim într-adevăr de refugiați!

Să întrebe poporul ce-și dorește? Asta e exclus! Poporul nu a fost el întrebat în cazul unor chestiuni mult mai puțin grave. Ba, din păcate, poporul însuși a uitat să se mai întrebe dacă nu ar trebui, din când în când, să mai pună câte o întrebare guvernanților.

Iar politicienii sunt atât de „înfometați” că ar fi în stare să se certe cu marile puteri pe tema emigranților! Dar din perspectiva alocării unui număr și mai mare de refugiați! Or, în marile cancelarii se știe deja de această „bunăvoință”. Această disponibilitate care a configurat de la o zi la alta harta relocării emigranților de la procentele inițiale pentru România, timide, de 0,3 la sută, mai apoi, trei procente, la cifre concrete, de 7000, 7500 de imigranți…

Problema este că nu vorbim de o cotă unică. Păi ce, la anul, guvernanții nu vor mai avea nevoie de bani? Ori anul următor?! Așa că s-ar putea să avem cote multinuale cu o lungă bătaie în timp. Căci, pentru întâia oară, UE ar putea aprecia aplecarea spre deturnarea de fonduri a politicienilor noștri! Și ar da oricât să scape de o parte dintre refugiați. Că pe aia mai isteți se pricep ei să-i integreze, dar cu cei neșcoliți ori bolnavi, ce să facă? Îi trimit în România!

Iar dacă politicienii și-ar vinde și sufletul, ce mai contează țara ori amărâtul de viitor dacă nu pot scoate un ban în prezent?, noi ar trebui să protestăm… Căci, problema nu se mai pune din perspectiva faptului că „decât să plângă mamele noastre, mai bine să plângă ale lor”! Ci din faptul că s-ar putea să ajungă să plângă copii noștri, într-un viitor în care Biblia ar putea deveni cartea clandestină a unei majorități refugiate în propria-i țară! Pentru că, în condițiile în care avem minorități de câteva sute de suflete, secuii, oare cum va suna aducerea atâtor emigranți în România? Și nu vor fi o minoritate „a refugiaților”, ci una a sirienilor ori a altor seminții care se vor grupa în cotele alocate. Ne putem aștepta chiar la urgentarea revizuirii Constituției, pentru eliminarea Articolului 3(4) care precizează că „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”.

Ei bine, fiind vorba de bani, mulți bani, nu putea să lipsească din peisaj PreaneFericitul Daniel PFA! Care și-a glăsuit oferta de a sprijini autoritățile în acest proces de colonizare! De a se implica în ajutorarea „refugiaților”. Că sunt bani din care și nesfânta lui societate ar putea prădui, nu?! Așa că, a tunat la adresa creștinilor care au ridicat o cruce pe pământul țării și a tăcut când imamul Bucureștilor ne-a batjocorit credincioșii.

Și ce îi pasă lui Daniel că refugiații devin violenți doar când văd crucea pe ajutoarele pe care le primesc? Ce îi pasă aceluiași cap al bisericii de faptul că imamul ne jignește credința și compară Potopul biblic cu o revărsare ce a lăsat în urmă… rahat. PF(A) Daniel a acceptat el ridicarea unei mega-moschei, chipurile la schimb cu un teren la Istambul unde să-și facă BOR-ul magazin de desfacere pentru pelerini, că de biserică nu poate fi vorba?! Așa că, nu e de mirare că susține și colonizarea islamistă.

Și se află încă în fruntea bisericii! Este acolo pentru că preoții care glăsuiesc a avertizare sunt taxați pentru neascultare și trimiși să vândă lumânări la margini de cătune! Treaba e că Daniel nu ține cont că de la cei 7000 de emigranți nu o să poată se le ia sfintele taxe BOR: 1000 nunta, 500 botezul, banii de calendare (!) și alte cele… Poate doar abonamentul radio TV Trinitas, dacă le face emisiuni în limba arabă!

Dar găseste el soluții de compensare, că ar fi în stare să dea jos și crucile de pe turle pentru „despăgubiri” corespunzătoare!

2 răspunsuri la “Chemarea la ascultare a „imamului” Daniel PFA!”

  1. Magda spune:

    Foarte bun articolul!

  2. ionel spune:

    Cam ai dreptate dle Cezar,nemernicia ajunge si acolo unde nu te-ai astepta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*