Fărădelegea legii pentru oprimarea ființei naționale!

După toate nedreptățile din ultimul sfert de secol la care a fost supusă românitatea de către iudele fără de sânge românesc, canaliile alogene din fruntea statului s-au gândit că a venit timpul să ne mai dea încă o lovitură nemiloasă. Legea prigoanei anti-românești a fost promulgată fără nici o ezitare de către sasul de la Cotroceni. Personalități marcante ale culturii și rezistenței anticomuniste românești precum Mircea Eliade, Constantin Noica, Mircea Vulcănescu și Petre Țuțea vor fi scoși din circuitul cultural, pe motiv că au fost legionari. În plină democrație, martirii neamului, care au îndurat cincizeci de ani jugul sclavagismului comunist, vor fi iar oropsiți, stigmatizați și marginalizați de către urmașii comuniștilor. Este lesne de înțeles că toate frâiele se trag de la nivelul cel mai înalt, iar cu puțin timp înainte de a fi promulgată legea, unul dintre cei mai îndârjiți dușmani ai României, păpușarul satanicei oculte, George Soroș, tocmai a făcut o vizită la noi în țară cu scopul de a le trasa noi misiuni slugoilor din fruntea țării.

Mass-media românescă (cea filo-sinonistă) a dezbătut problema în favoarea legii, desigur. De ani de zile campaniile media, prin acțiuni de dezinformare, intoxicare, măsluirea adevărului și denigrarea valorilor autentice românești, a a avut o contribuție decisivă la decăderea și pervertirea morală a societății românești. Sunt puține voci, deocamdată, care s-au ridicat împotriva aplicării acestei legi, iar cei care iau atitudine fermă sunt tinerii din grupările naționalist-legionare, cățiva din oamenii de cultură și foste cadre militare. Șeful Bisericii Ortodoxe Române, cameleonicul părinte Daniel, care ar fi trebuit să se opună fără rezerve legiferării prigoanei, nu a reacționat în nici un fel, circulând zvonurile că ar face parte din rândul masoneriei, fiind uns cu gradul de „grande maestro”.

„Ne-preafericitul” Daniel Ciobotea… De când îl știm în fruntea bisericii, n-am văzut măcar o dată să se implice în vreo campanie anti-avort, anti-eutanasiere a câinilor sau împotriva legalizării prostituției sau homosexualității. Tot face mare caz de misionarismul ortodox, da, prin acest tip de misionarism susținut de dumnealui, nu face altceva decât să se ocupe cu colectarea de fonduri pentru imperiul finaciar pe care și-l extinde în defavoarea sărmanilor care ar trebui ajutați de biserică. Nu există nici o legătură între ortodoxia adevărată și pseudo-creștinismul bazat exclusiv pe materialism, promovat de cel ce pare a se vrea un „Arsenie Boca” sau un „Iustin Pârvu”, adevărații duhovnici și îndrumători spirituali pentru care niciodată nu a primat interesul material sau altfel de interese care să contravină principiilor și moralității creștin ortodoxe.

Patriarhul doar a a vociferat formal și fără vreun rezultat dorit, prin intermediul unor reprezentanți BOR, privind intenția comunității musulmane din România de a construi o moscheie care, vezi doamne!, ar fi o datorie morală mai veche a românilor față de musulmani. În România toate etniile cer drepturi, pe când cetățenii de drept nu au decât obligații. Cea mai grea lovitură dată de sioniști nouă românilor, este obligația de a renunța la valorile autentice și la identitatea națională. Nici în vremea comunismului nu s-a ajuns atât de departe încât să se încerce măca a ni se impune să renunțăm la portul tradițional românesc. Este un atentat fără precedent această măsură abominabilă, la ființa noastră națională. Portul tradițional românesc este o emblemă a românismului creștin, o moșternire din vremuri îndepărtate de la strămoșii noștri daci. Cum să renunțăm la identitatea noastră ancestrală? Oare, aceste mizerii aruncate asupra noastră precum și multe alte nedreptăți priciunuite de ura nemăsurată a criminalilor alogeni, chiar ne îndreptățește să mai credem că a existat și există un holocaust al evreilor împotriva românilor și nu invers, așa cum se face mare caz? Sigur că da!

Se știe prea bine că holocaustul evreiesc a fost un scenariu sionist pus la cale de către evreii cei mai bogați din lume și că s-a urmărit să fie pretextul primordial pentru crearea statului Israel. Aceiași dușmani de moarte ai României, între care fostul președinte Ion Iliescu, precum și escrocul Eli Wiesel, au bătut palma pentru întocmirea unui raport mincinos în vederea acuzării României de implicare în holocaustul evreiesc, deși există nenumărate dovezi și mărturii că România a fost barca de salvare a evreilor în timpul guvernării marelui om politic și strateg militar, Mareșalul Ion Antonescu, martirul pe care acești trădători de neam îl acuză de a fi fost criminal de război în timpurile în care Europa extremistă trimitea la gazare evreii. Au uitat, oare, veneticii aceștia marcați de ură satanică, de bunătatea și ospitalitatea românească de popor creștin  ales? Trebuie grabnic să ne deșteptăm și să ne mobilizăm prin puterea conștiinței colective pentru a ne salva din ghearele diabolicei oculte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*