Desertul de la Casa Albă, distrugerea cipurilor şi legalizarea marijuanei!

O problematică ieşită din tipare dă de furcă autorităţilor germane. Washington Post informează că tot mai mulţi germani protestează într-un mod inedit faţă de cipurile inserate în cărţile de identitate. Exasperaţi de controlul exercitat asupra vieţii lor private, de violarea intimităţii şi de programul de spionaj electronic al N.S.A., realizat cu complicitatea serviciilor secrete ale Germaniei, aceştia au trecut la distrugerea cipurilor, folosind cuptorul cu microunde. Pentru a evita controlul vieţii private prin internet, tot mai multe persoane au renunţat la corespondenţa electronică, cumpărîndu-şi maşini de scris clasice, vînzările pe acest segment înregistrînd creşteri semnificative. Situaţia nu este una izolată, în Germania. Pe internet circulă mai multe tutoriale, care prezintă explicit metode de distrugere a microcipurilor din cartea de identitate. Iată cum măsurile mondializatoare se întorc ca un bumerang împotriva „elitei luciferice”.

Europa are şi ea teroriştii ei economici! După ce a obţinut profituri de circa 100 miliarde de euro de pe urma crizei din Grecia (explică Institutul pentru Studii Economice din Leibniz), pentru că, de fapt, scopul declanşării crizei în Grecia a fost acela ca profiturile să depăşească nemărginit costurile, Germania este acum purtătoare a unui alt microb primejdios prin răspîndirea sa în Europa. Mii de germani, cu mintea tot timpul în vacanţă, au defilat la Berlin în faţa Porţii Brandenburg pentru a cere legalizarea marijuanei, scrie A.F.P. Potrivit estimărilor poliţiei, cei aproximativ 8.000 de germani participanţi la cea de-a nouăsprezecea paradă de acest gen,  au primit sprijin din partea unor personalităţi membre ale partidului „Verzii”. Ecologista Monika Herrmann susţine aprobarea unui proiect de „cafenea”, unde consumatorii să poată fuma legal marijuana, într-un cadru reglementat. Ce-i mîna pe aceşti rătăciţi la paradă? Probabil, o doză primită gratis i-a manipulat să ceară public legalizarea unor afaceri de trafic de droguri, deţinute de personaje deocheate ale societăţii germane. Cînd vă spuneam că ateul şi destrăbălatul Occident se face vinovat de răspîndirea nenorocirilor în ţările estice, poate nu m-aţi crezut! După presiunile exercitate asupra Ţării noastre de a legaliza sodomia cu tot cortegiul deviaţilor-sexual, acum ne bate la poartă legalizarea drogurilor, apoi, cine ştie?, poate, legalizarea pedofiliei, a criminalităţii… O societatea complet bolnavă ne va rostogoli spre degradare şi moarte, dacă nu vom şti să ne păstrăm cu sfinţenie moralitatea şi credinţa în Dumnezeu.

Privind spre miliţia planetară, ne vom minuna de contractele fabuloase ale industriei de armament americane şi de războaiele teleghidate, servite ca desert la masa Casei Albe! S.U.A. se amestecă unde nu-i fierbe oala, învrăjbind Coreea de Nord şi de Sud, aducînd în pragul unui conflict militar două popoare care vorbesc aceeaşi limbă, au aceeaşi cultură şi tradiţie. Repercusiunile, însă, nu se lasă aşteptate! Cînd visa că are lumea la picioare, dolarul primeşte alte gloanţe în aripi şi se prăbuşeşte. Dominat de egolatrie, din ce în ce mai cupid, mai fals şi mai periculos, Obama doreşte cît mai multe războaie, haos, homosexuali, lesbiene şi atei şi se distrează copios cheltuind sume uriaşe pentru înarmare, agresiuni şi războaie în colţurile vizate ale lumii. Generaţiile tinere trebuie să afle că, pe lîngă cele două mari conflagraţii planetare, americanii au folosit asasinatul economic şi forţa armată în peste 125 de conflicte pe glob. Acestora li se adaugă alte zeci de operaţiuni ale serviciilor lor secrete, care au regizat lovituri de stat, au asasinat preşedinţi şi au impus în locul lor marionete loiale Washingtonului.

Numărul conflictelor şi cantitatea de arme vîndută de industria americană de război, au făcut ca democraţia livrată cu forţa de Obama să nu mai fie prea uşor acceptată pe planetă. Popoarele au început să se trezească şi să vadă că hegemonia americană a subminat în totalitate rolul O.N.U., butonînd în voie punctele de interes de pe glob, prin intermediul unor diversionişti îmbătaţi de vise. Majoritatea cetăţenilor americani consideră că actualul Congres american este violent, haotic şi mai slab din istoria lor. Pentru prima dată de la criza financiară din 2008, preţul petrolului marchează cel mai puternic declin din ultimii 30 de ani, ajungînd la 40 de dolari barilul. Căderea drastică a preţului petrolului se aseamănă căderii lui Klaus Iohannis în sondajele interne. Preşedintele a pierdut peste douăzeci de procente de la instalarea la Cotroceni, relevă recentul sondaj al C.S.C.I. Adevărul este că preşedintele Iohannis a realizat o performanţă greu de egalat: cuplul Iohannis a cheltuit, în doar şase luni de mandat, toţi banii alocaţi pe un an Administraţiei Prezidenţiale pentru deplasări externe, adică  peste 1,1 milioane euro, cu circa zece la sută mai mulţi bani decît cei alocaţi înaintaşului Băsescu. Nici deputaţii şi senatorii noştri nu s-au lăsat mai prejos. Cu toate că sînt buni doar la inventat partide, alianţe, uniuni, comisii, organisme şi la migrat acolo unde mirosul de ciolan este mai pregnant, cu toate că munca lor se reduce la mimarea atribuţiunilor, contabilizarea propriilor afaceri necurate şi număratul banilor din buzunarul naţiunii, în şase luni, aceştia trîntori necalculaţi au cheltuit peste 50 de milioane de lei. Ba în opoziţie,  ba pe metereze, au găsit terenul propice să-şi împartă România între ei ca pe un tort, prin contraservicii şi revanşe. Pentru că noi stăm cu mîinile în sîn de un sfert de veac.

One Response to Desertul de la Casa Albă, distrugerea cipurilor şi legalizarea marijuanei!

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *