O lege fără-de-lege împotriva Neamului Românesc!

Să începem cu individul Crin Antonescu, o canalie care cerea pedepse pentru cei care manifestă simpatii pentru ideile legionare. Crin spera să ajungă președinte și dorea să se gudure pe lângă evrei ca să primească sprijin. Acum, la o distanță de 13 ani la propunerea Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului – „Elie Wiesel” (I.N.S.H.R.-E.W.) din România se readuce pe tapet, pentru a fi impusă cu forța, legea antilegionară care vine cu pedepse de câte trei ani închisoare pentru cei care au simpatii legionare, „antisemite”, „xenofobe”.

De acord, să nu existe antisemitism, nici xenofobie, dar stați puțin: românii din Covasna și Harghita sunt batjocoriți în țara lor! Ceea ce este grav în legea lui Wiesel – ca să-i zic astfel -, este că impune din nou revizuirea valorilor noastre interbelice, căci cer dărâmarea statuilor: a Mareşalului Antonescu, pe care românii continuă să-l vadă, pe bună dreptate, ca pe un mare patriot, nu dau voie la numirea unei străzi din Timișoara cu numele filozofului Petre Țuțea (Wiesel însuși s-a opus) etc. Alexandru Florian, evreu, președintele Institutului a avut obiecții împotriva tuturor marilor spirite ca Mircea Eliade, Emil Cioran, Vulcănescu, Radu Gyr, care ca tineri au susținut Mișcarea Legionară, despre care știm că a pornit ca o ripostă la revoluţia rusească din 1917 şi împotriva intensificarii pregătirilor de comunizare a României și de sfârtecare a țării, ca opoziție la jaful țării.

Și alte grupări politice au comis crime, dar câte crime fac evreii împotriva palestinienilor? Asta se iartă, se trece cu vederea. Sigur, sigur în cazul lor este patriotism. Numai Antonescu a fost tâlhar! În două mese rotunde de la „Realitatea TV” reprezentanții lui Wiesel în România merg mai departe și vor să radă, să radă memoria românească din istoria rezistenței partizane din munții României. Vă rog să vă documentați despre Ion Gavrilă Ogoranu, care a rezistat 17 ani în munții Făgăraș împreună cu grupul lui, și a fost scăpat de la executare de președintele Nixon, vă rog să revedeți Memorialul Durerii toate secvențele ca să înțelegeți că domnii de la „Wiesel” vor să-i omoare a doua oară pe eroii Neamului Românesc, pe cei care s-au opus ocupaţiei sovietice şi comunismului, pe cei care au plătit, pentru o idee, cu viața. Au plătit cu viaţa, nu au făcut cefe groase în jilţuri parlamentare, ca partinicii cominternişti reciclaţi azi! Majoritatea au murit în temnițele comuniste pe când Ana Pauker se întorcea de la Moscova și îl băga în sperieți pe Dej zicând: „Tovarăşul Stalin a spus!”.

Toate spiritele românești de azi se opun legii în forma ei actuală, iar unii, pe bună dreptate o consideră o diversiune pentru ca procesul împotriva comunismului să nu fie deschis”. Un cercetător din Canada, Roșca a și spus că în implantarea comunismului la noi evreii au jucat un rol important, sprijiniți de baionetele sovietice. Sunt evreii tare îngrijorați la 70 de ani de la război de legea antilegionară, dar nu suflă o vorbă de cei peste trei milioane de români pieriți în închisorile comuniste, despre care acum încearcă să ne interzică să vorbim. Dominația legionară a existat pentru foarte puțin timp, dar teroarea comunistă s-a întins pe o jumătate de secol.

Crima nu e scuzabilă în nici un caz, dar legionarii au comis infinit mai puține crime, în schimb comuniștii – cu sprijin sovietic şi exces de zel – au decimat cu ferocitate elitele noastre interbelice. Nu ne lasă să ne cunoaștem istoria interbelică. Tot Roșca le-a amintit de politica de genocid din fâșia Gaza nu mai departe decât anul trecut (2014), în schimb noi trebuie să ne interzicem din nou, înainte de a fi cunoscut cu adevărat, biografiile celor care au fost partizani în munți? Noi trebuie oare să rămânem doar cu istoria lui Roller? Jesus Christ! Obrăznicia domnului Wiesel întrece orice măsură, așa că s-a spus pe bună dreptate că în forma actuală legea este impotriva bunului simț.

Urmărind masa rotundă de la „Realitatea TV”, am fost cuprinsă de o revoltă de nedescris. Domnul Florian a conchis că în România este o problemă, că suntem încă incapabili să adoptăm valorile europene, că – asta e culmea! -, noi încă folosim sintagma Neamul Românesc. Domnului Florian i se pare oarecum tribală această sintagmă pentru că, zic eu probabil e deranjat, că ar sugera ideea înrudirii prin sânge a indivizilor. Să-i reamintim că Christos a zis: „luați, mâncați, acesta este sângele meu care pentru voi se varsă spre iertarea păcatelor!”. Da, pe cei de-un neam îi leagă nu doar sângele, ci istoria, tradițiile, valorile morale, dragostea de glie. Tocmai evreii să fie împotriva sintagmei Neam Românesc, tocmai ei care cultivă un naționalism pe față?!

Este incredibil că în 2015 li se dictează din nou românilor cum trebuie să gândească și cum trebuie să-și scrie istoria. E regretabil că Johannis a promulgat legea înainte de o dezbatere națională.

Se încearcă minimalizarea atrocităților care se ascund în imprecizia premeditată a legii, dar asta e o nouă tactică criminală și românii sunt sătui de farsele care li s-au jucat mereu, mai ales după 1989. Alexandru Căutiș, un participant la masa rotundă de la „Realitatea TV” a mărturisit că preferă să intre în închisoare decât să renunțe din nou la demnitatea și libertatea lui de a gândi. S-a spus că legea contrazice Constituția și dreptul la liberă gândire și exprimare câtâ vreme nu faci rău nimănui.

De aceea vor să impună globalizarea ca să distrugă națiunile? Întrevăd probleme uriașe în viitor. Se amestecă populațiile ca să le șteargă identitatea, dar vor fi grave ciocniri cu voia sau fără voia Institutului Wiesel. O mare tristețe coboară peste noi din nou!

2 răspunsuri la “O lege fără-de-lege împotriva Neamului Românesc!”

  1. Richard spune:

    Doamna Jinga,

    Printre numeroasele aberatii, declarati „Tocmai evreii să fie împotriva sintagmei Neam Românesc, tocmai ei care cultivă un naționalism pe față?!” Va inselati, doamna, si faceti niste generalizari aberante, triste si in necunostinta de cauza, care doar va dovedesc ignoranta brutala. Nu cred ca este corect sa recurgem la generalizari despre o religie, oricare ar fi aceasta. Folositi o tactica deplorabila si rusinoasa, care nu va onoreaza ca un reprezentant al speciei umane civilizate din secolul 21.

  2. Legionarii n-au facut crime.Cei care i-au asasinat pe Iorga si pe Magiaru au intrat in randurile legionarilor in mod ilegal pe vremea h sima(fara majuscule)pentru care eu am o mare convigere de fatarnicia si tradarea lui.Multi banditi au fost lasati sa intre in mod ilegal in miscare,ei nu erau romani.Legionarii care i-au executat,in urma unui proces juridic legionar,pe unii din reprezentantii statului din vremea aceea,s-au predat cu totii,cu demnitate,si-au judecat singuri cauza.Evreii care i-au omorat pe legionari au facut-o ascunzandu-se fugind din fata judecatii,astia sant criminalii nu cei ce si-au facut singuri dreptate cu responsabilitate totala si cu o demnitate care a impresionat atunci si inca mai impresioneaza si azi lumea.Tocmai acestia sa fie pusi la zid inca odata iar canaliile criminale sa triumfe batjocorind esenta unui popor care n-a facut decat binele delungul istoriei lui.Asa zisele progromuri legionare au fost facute de unii jidani(in nici o limba nu este cuvantul evreu ci jwish,judoca,juga,judel..)si alti criminali platiti care au imbracat camasa verde.Sant numeroase probe spuse chiar de unii evrei de calitate in acest sens.Dupa aceasta lege ar trebui ca intregul popor roman sa fie bagat la zdup.Fii si nepotii canaliilor din vremea legionara astazi triumfa in Romania.Oare crede cineva ca Sfantul Dumnezeu chiar ar permite asa ceva?Eu nu cred ci simt ca aceasta lege este un semn care sa-i scoale pe romani din amorteala lor de moarte.Daca nu se vor scula cred ca Dumnezeu ne-a parasit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*