Cine va plăti juridic pentru legea 217/2015?

În orice stat democratic și consolidat din punct de vedere constituțional și al drepturilor omului, inițiatorii unei legi asemănătoare cu Legea nr. 217/2015 ar fi fost cel puțin anchetați penal pentru instigare la conspirație împotriva Constituției, a legilor țării și pentru încălcarea drepturilor omului și a valorilor democratice specifice statului de drept. Să instigi la adoptarea unei legi care încalcă toate normele unui stat de drept, toate valorile democratice, constituționale și fundamentele naționale devine extrem de periculos.

Se dovedește încă o dată că Statul Român și-a pierdut de mult anticorpii pentru a lupta împotriva unei boli totalitare reprezentată de comunism și în special bolșevism, în cazul Legii 217/2015. Este firească astfel cererea documentaristului istoric TV Lucia Hossu Login de sesizare a Parchetului General față de inițiatorii legii anti-constituționale, anti-democratice și anti-naționale 217/2015 pentru instigare la încălcarea Constituției și a valorilor statului de drept.

Nu mă miră faptul că Parchetul General nu s-a autosesizat în cazul celor care au inițiat această lege care instigă la interzicerea valorilor constituționale, naționale și democratice și la instaurarea unor paradigme ale statului totalitar de factură bolșevică și marxistă. Legea 217/2015 este rodul unor minți îmbolnăvite de totalitarismul roșu bolșevic, al căror idoli sunt Marx și Lenin. Ei au conspirat pentru promulgarea acestei legi pentru a lovi tocmai în valorile naționale care s-au opus comunismului de tip bolșevic. Parchetul General nu a inițiat încă procedura urmăririi penale și din cauza faptului că statul român post decembrist este, din punct de vedere structural și al duratei lungi istorice, o prelungire a comunismului din anii 50. Să nu uităm că corifeii lui Dej, bolșevicii Brucan și Bârlădeanu erau unii din stâlpii statului din anii 90. Lovitura de stat din 1989 are rădăcini bolșevice, nu democratice, iar statul român post-decembrist este condus de oameni legați de vechile structuri securisto-comuniste. Klaus Iohannis, ca mare parte a clasei politice, reprezintă doar prelungirea fostei securități de tip bolșevic.

Timpul va scoate, în curând, la iveală documentele legăturii statului cu acele structuri care au pus mai presus interesul personal și de grup decât pe cel național. Sesizarea Parchetului General în legătură cu inițiatorii Legii 217/2015 ține de o igienă democratică și constituțională și de protejare a valorilor naționale. Nu mai poți să fii consilier prezidențial după ce ai cerut să fie închiși oameni, că slujesc valorile naționale, democratice și Constituția. Din punct de vedere juridic și apoi moral acești instigatori ai încălcării valorilor democratice, constituționale și naționale trebuie să plătească imediat.

Democrația trebuie să se apere, altfel vom deveni din nou sclavii ideologiei comuniste și ne vom închina lui Lenin, Marx, Engels și Stalin că așa doresc niște corifei ai bolșevismului care lucrează la Cotroceni sau institute plătite de stat din banii românilor.

2 răspunsuri la “Cine va plăti juridic pentru legea 217/2015?”

  1. Aşteptăm abrogarea acestei legi nelegiuite. CCR a analizat-o?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*