Urecheați-l pe nerușinatul de Alexandru Florian, directorul mincinosului Institut la Holocaustului!

La emisiunea lui Bogdan Rareș la care a fost invitat săptămâna trecută, Alexandru Florian a spus o mulțime de minciuni. Dat fiind prestigiul aparte al emisiunii și al postului Realitatea TV, aceste minciuni riscă să capete circulație și autoritate de lucru dovedit. Cred că este de datoria domnului Bogdan Rareș să pună lucrurile la punct.

Când doamna Oana Stănciulescu l-a întrebat pe nemernic „dar cu Mircea Vulcănescu ce ați avut?!”, nemernicul, adică acest Alexandru Florian, a susținut că Mircea Vulcănescu este un criminal de război deoarece „din stenogramele ședințelor de guvern rezultă că nu a avut nimic de obiectat atunci când guvernul a hotărît măsurile ce urmau să fie luate pentru exterminarea evreilor” (citat din memorie).

Consider că publicul postului Realitatea TV trebuie corect informat: nu există în nicio stenogramă a acestor ședințe vreo frază, rostită de Ion Antonescu sau de vreun membru al guvernului, din care să rezulte că a existat o intenție criminală, de exterminare, de genocid, în politica guvernului față de evrei.

Cu alte cuvinte, Realitatea TV este datoare să-l întrebe în mod oficial pe derbedeu unde se află textul incriminator, care să justifice calificativul de „criminal de război”, textul în temeiul căruia Institutul Elie Wiesel a intervenit public pentru a împiedica cinstirea cuvenită memoriei lui Mircea Vulcănescu. Unde se află textul pe care l-a invocat în fața telespectatorilor?

E bine de știut că de pe urma guvernului Ion Antonescu a rămas o înregistrare / consemnare completă a discuțiilor purtate în guvern. Vestitele stenograme. Au fost publicate după 1990 și constituie un instrument fără de care nu se poate purta nicio discuție serioasă asupra guvernării mareșalului.

Doamna Oana Stănciulescu – pe care o felicităm încă o dată pentru felul demn și avizat în care le-a ținut piept detractorilor Neamului românesc, celor doi pușcăriabili Crin și Florian, este cea mai în drept să-i ceară socoteală lui Alexandru Florian pentru minciună, pentru inducerea în eroare a publicului. Când acesta a invocat „stenogramele”, doamna Oana s-a retras, a făcut pasul înapoi, l-a crezut pe cuvînt că stenogramele conțin așa ceva. Nu, doamnă Oana! Nemernici ca Alexandru Florian sau Crin Antonescu ori Mihai Șapira nu trebuie crezuți nicicum! Au trăit o viață întreagă în minciună! Nu e nicio vină pentru dvs că nu ați citit integral Stenogramele, ca să știți ce anume nu conțin acele stenograme. Ca tot românul, credeți pe cuvînt adversarul! Numai că Alexandu Florian nu vă este adversar, ci vă este dușman! Este dușmanul oricărui român inteligent și corect, care ar putea sta în calea minciunii!… Aveți acces la micul ecran! Faceți în vreun fel și transmiteți-i întrebarea de mai sus: în ce volum, la ce pagină a Stenogramelor se poat găsi planul lui Antonescu de lichidare a evreilor, plan la care Mircea Vulcănescu nu a avut nimic de obiectat?

Faceți public faptul că ați adresat această întrebare și că sunteți în așteptatrea răspunsului. Aveți dreptul, dar și obligația să procedați în acest fel!

3 răspunsuri la “Urecheați-l pe nerușinatul de Alexandru Florian, directorul mincinosului Institut la Holocaustului!”

 1. Buta D. spune:

  A.Florian- evreul psihopat peste tot vede numai legionari. Este un nebun.Evreii niciodată nu stiu să recunoască. Acest nebun a trăit în România și s-a bucurat de toate drepturile cetațenești. De ce nu spune că în timpul comunismului la cârma securității erau nimai evrei. Profitând că sunt militari și executa ordinele miltare cei de sub ordinea lor, a făcut din securitatea poporului instrumentul cel mai feroce contra poporului, iar închisorile au fost transformate în lagăre de exterminare. A suferit destul acest popor sub teroarea evreească. Până când acești paraziți sociali care trăiesc numai din hoții,speculă,amanet,numai din muncă cinstită NU !
  Românii i-au primit în curtea lor și ei au ajuns să te dea afară și din casa ta?
  Legionarii au fost destul de îngăduitori cu ei. PÂNĂ CÂND merg cu nemernicia lor? Ce stat ce nație primește bani pentru morții nevinovați ai lor din al doilea război mondial? Toți GOYII sunt animale numai ei jidanii sunt oameni Un neam care a speriat timp de un secol și jumătate popoarele Europei. O altă întrebare:Dacă se vaită atât de mult că au suferit în România, dece imediat după 1989, au năvălit aici pe șest fără să cunoască poporul și împroprietăriț și cu cetățenie?
  La urziceni și înalte orase mari și-au croit ghetouri de mare lux. Ne-au jefuit aurul băncii naționale, au cerut ca aurul dus la ruși să li se dee lor în contul Holocaustului iar noi sunte victimizați în masă.AFARA cu jidanii din România, au țara lor acum. Unde spun că curge numai lapte și miere. Ce mai caută în românia undfe au suferit așa de mult? A fost un popor român răbdător,tolerant,ospitalier, ăștia vor să ne scoată și din țara noastră.

 2. Toţi contribuabilii corecţi din România aşteptăm să fim informaţi cu maximă celeritate şi transparenţă cum a fost cheltuită suma de 2,7 milioane de lei de către Institutul Elie Wiesel din Bucureşti, în ultimii doi ani, bani având ca sursă bugetul României.
  Dacă impostorul ce s-a dat, în deceniile recente, drept Elie Wiesel a fost beneficiarul unor sume de bani din finanţarea mai sus citată, solicităm opinia Curţii de Conturi despre felul cum au fost cheltuiţi banii de la buget şi din donaţii etc., astfel ca instituţiile abilitate să se autosesizeze şi să-l oblige pe impostor să restituie banii rezultaţi din taxele cetăţenilor români!
  Deoarece pretinsul Elie Wiesel a denigrat sistematic România, istoria noastră, solicităm celor în drept a-l declara PERSONA NON GRATA.

  • Este cel puţin bizară calitatea unor cititori ai cotidianului NATIUNEA. Mă refer la aceia care — neiubind adevărul — se aliniază unor puncte de vedere contrare opiniiilor exprimate, bunăoară, de profesorul Ion Coja, în prezentul articol, respectiv, opiniei exprimate de subsemnata în comentariul precedent. Se iscă întrebarea cărei naţiuni îi aparţin menţionaţii cititori, care sunt vajnici admiratori ai unor Alexandru Florian, pretinsul Elie Wiesel etc.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*