Urecheați-l pe nerușinatul de Alexandru Florian, directorul mincinosului Institut la Holocaustului!

La emisiunea lui Bogdan Rareș la care a fost invitat săptămâna trecută, Alexandru Florian a spus o mulțime de minciuni. Dat fiind prestigiul aparte al emisiunii și al postului Realitatea TV, aceste minciuni riscă să capete circulație și autoritate de lucru dovedit. Cred că este de datoria domnului Bogdan Rareș să pună lucrurile la punct.

Când doamna Oana Stănciulescu l-a întrebat pe nemernic „dar cu Mircea Vulcănescu ce ați avut?!”, nemernicul, adică acest Alexandru Florian, a susținut că Mircea Vulcănescu este un criminal de război deoarece „din stenogramele ședințelor de guvern rezultă că nu a avut nimic de obiectat atunci când guvernul a hotărît măsurile ce urmau să fie luate pentru exterminarea evreilor” (citat din memorie).

Consider că publicul postului Realitatea TV trebuie corect informat: nu există în nicio stenogramă a acestor ședințe vreo frază, rostită de Ion Antonescu sau de vreun membru al guvernului, din care să rezulte că a existat o intenție criminală, de exterminare, de genocid, în politica guvernului față de evrei.

Cu alte cuvinte, Realitatea TV este datoare să-l întrebe în mod oficial pe derbedeu unde se află textul incriminator, care să justifice calificativul de „criminal de război”, textul în temeiul căruia Institutul Elie Wiesel a intervenit public pentru a împiedica cinstirea cuvenită memoriei lui Mircea Vulcănescu. Unde se află textul pe care l-a invocat în fața telespectatorilor?

E bine de știut că de pe urma guvernului Ion Antonescu a rămas o înregistrare / consemnare completă a discuțiilor purtate în guvern. Vestitele stenograme. Au fost publicate după 1990 și constituie un instrument fără de care nu se poate purta nicio discuție serioasă asupra guvernării mareșalului.

Doamna Oana Stănciulescu – pe care o felicităm încă o dată pentru felul demn și avizat în care le-a ținut piept detractorilor Neamului românesc, celor doi pușcăriabili Crin și Florian, este cea mai în drept să-i ceară socoteală lui Alexandru Florian pentru minciună, pentru inducerea în eroare a publicului. Când acesta a invocat „stenogramele”, doamna Oana s-a retras, a făcut pasul înapoi, l-a crezut pe cuvînt că stenogramele conțin așa ceva. Nu, doamnă Oana! Nemernici ca Alexandru Florian sau Crin Antonescu ori Mihai Șapira nu trebuie crezuți nicicum! Au trăit o viață întreagă în minciună! Nu e nicio vină pentru dvs că nu ați citit integral Stenogramele, ca să știți ce anume nu conțin acele stenograme. Ca tot românul, credeți pe cuvînt adversarul! Numai că Alexandu Florian nu vă este adversar, ci vă este dușman! Este dușmanul oricărui român inteligent și corect, care ar putea sta în calea minciunii!… Aveți acces la micul ecran! Faceți în vreun fel și transmiteți-i întrebarea de mai sus: în ce volum, la ce pagină a Stenogramelor se poat găsi planul lui Antonescu de lichidare a evreilor, plan la care Mircea Vulcănescu nu a avut nimic de obiectat?

Faceți public faptul că ați adresat această întrebare și că sunteți în așteptatrea răspunsului. Aveți dreptul, dar și obligația să procedați în acest fel!

3 Responses to Urecheați-l pe nerușinatul de Alexandru Florian, directorul mincinosului Institut la Holocaustului!

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *