Ne vedem la tribunal!

– Domnule profesor ION COJA, ați urmărit la Realitatea TV cele două emisiuni dedicate legii „scelerate”, cum ați numit-o dvs?

– Am urmărit numai a doua emisiune, de prima n-am aflat din timp, din păcate! O emisiune bună datorită domnului Nicolae Roșca, doamnei Oana Stănciulescu și lui Bogdan Rareș, de data asta corect! Pe primii doi mi-ar plăcea să-i cunosc personal, să schimbăm câteva gânduri care bat în aceeași direcție: salvarea Neamului! Ceilalți, penibili. Cel mai penibil Alexandru Niculescu!… De  Crin Antonescu nu mai zic!… Dar de Haplea, cum era poreclit fiul onorabililor mei colegi/profesori Sandu și Florica Niculescu, îmi pare rău, mă doare sufletul să-l văd că-și face de rușine părinții!… Îi trădează, așa cum a făcut și atunci când a rămas fără voia lor în Occident și le-a stricat viața…

– Cei doi evrei, Șapir și Florian, cum vi s-au părut?

– M-a amuzat să-l aud pe Șapira că se declară om de știință! Despre ce știință o fi vorba?! Florian, pe cât de obraznic ți de mincinos, pe atât de prost și de impostor!… Nu calcă pe urmele lui ta-su! Pot spune că bolșevicul de Florian a umplut cupa răbdării mele și mă obligă să acționez!

– Doamne, ferește, domnule profesor! Ce aveți de gând?

– Să acționez, cum ți-am spus! Să-i acționez în judecată pe infractorii de la „Elie Wiesel” și pe cei de la Federația Comunităților Evreiești din România! Îi iertasem, nu am timp și nici bani de umblat prin tribunale, dar dacă n-o fac acum, altă ocazie mai potrivită nu știu când va mai fi!

– De ce ar fi acum „ocazia potriivită”?

– Pentru că au reușit să răscolească toată suflarea românească cu legea asta a lor! Lumea va fi atentă la ce urmează și, printre altele, va urma și chemarea la tribunal a haimanalelor mai sus numite! Știi, o dată, când l-am auzit pe Țuțea vorbindu-i de bine pe evrei, l-am întrebat: dar de reproșat ce le reproșați evreilor? Răspunsul a venit prompt: lipsa de măsură! N-au măsură, domnule!… Eh, cam asta au făcut cu legea asta a lor! Au depășit orice măsură!

– Nu-i legea lui Antonescu, cum o numesc unii?

– O numesc așa, dar nu merg până la capăt, să lămurească ce l-a apucat pe derbedeu să iasă ca păduchele în frunte cu acest proiect de lege!…

– Ce?

– Proiectul este din 2012, parcă! În 2012 hahalera era candidatul la preșidenție al opoziției! Era foarte aproape de biroul de la Cotroceni! Și-a făcut el niște calcule și și-a zis că nu poate reuși fără sprijinul evreilor, al celor din Țară, în primul rând! Un anormal, un rebut uman!…

– Același calcul pe care și l-a făcut și Vadim, atunci când a declarat că a greșit când a negat Holocaustul și și-a cerut iertare de la toți evreii! Se apropiau alegerile din 2004, dacă nu mă înșel!

– Bună observație! Nici Vadim nu face mai multe parale, per total!… Ba poate că e chiar mai nociv decât Crin ăsta!… Cine îl ia în serios pe intrigantul de Crin, cu comportamentul lui muieratic, de țațetă?!… Vadim însă a indus în eroare mii de români!… A amărît sufletul la mii de români!… Două personaje funeste, de bâlci, dar și tragice, când te gândești ce rol important au jucat în biata noastră viață politică!… Vai de capul nostru cu asemenea lideri! Niște…

– Bine, bine, îi dați în judecată, dar pe ce temei?

– Asta vei afla la timp. Și dumneata, și dumnealor!… Eu nu știam că acest Florian este director la Elie Wiesel și că este direct implicat în infamul protest al infamului institut față de cinstirea memoriei lui Țuțea și Mircea Vulcănescu. Știam că director este unul Ionescu!… Eh, măgăria asta nu i-o pot trece cu vederea! A avut ocazia să recunoască că a greșit, dar nu a folosit-o! Din prostie și infatuare… Mă rog, îți voi da mai multe detalii după ce voi discuta cu un avocat, cum să acționăm!… Lasă-mă să mizez pe factorul surpriză! Așa ne-a învățat la armată maiorul Verzea să acționăm!

– Eu mă gândeam la dumneavoastră ca la una dintre persoanele care ar putea s-o pățească dacă se aplică legea lui Crin! Dar văd că se întâmplă invers! Asta e chiar o surpriză!

– Asta e tradiția și la bolșevici, dar și la evrei: să te faci din acuzat acuzator!… Ca-n vestitele procese ale comuniștilor!… S-au făcut zeci de filme pe acest subiect! Acest ins insalubru trebuie pus la punct. M-a supărat cu minciunile lui, debitate la Realitatea TV, Oana Stănciulescu a scos în evidență câteva din aceste minciuni și l-a pus în situația de a nu mai avea replică, nici el și nici… cum să-i mai zic, ca să nu-i zic pe nume?!

– I-ați zis deja „țațetă”, și cred că i se potrivește foarte bine! Din toate punctele de vedere!… Îl veți da în judecată și pe Crin Antonescu?!

Dacă mă roagă frumos!… Dar nu știu pentru ce aș face-o!… Dreptul de a propune un proiect de lege nu poate fi luat nimănui!… Nu-i de vină cine cere!… De vină sunt cei care au luat în serios un asemena proiect de lege!… Calitatea parlamentarilor pe care îi avem s-a văzut mai bine ca oricând din felul cum au reacționat față de acest proiect de lege! S-au făcut de rîs! Au făcut de rîs democrația din România!…

– Johannis are vreo vină?

– Johannis are, până acum, un singur merit, dar mare de tot. A împiedicat candidatura lui Crin ăsta! Să fi ajuns președintele României asemenea lepră, mai mare rușine e greu de imaginat!

Un răspuns la “Ne vedem la tribunal!”

  1. Aştept ca legea nelegiuită (cred că am definit-o cum nu se poate mai exact) să fie declarată neconstituţională de către CCR şi sunt o susţinătoare foarte sinceră a domnului profesor Ion Coja în această binevenită chemare în judecată a unor impostori penibili şi plini de ură. Evident, ca om care detestă minciuna, voi continua să dezavuez pe paginile mele da Facebook şi la evenimentele culturale de mine organizate orice tentativă de falsificare a istoriei noastre: tot felul de hahalere împânzesc librăriile cu volume antiromâneşti publicate cu mare sârg mai ales de editura HUMANITAS, cum împânzesc şi presa scrisă, audio-video şi Internetul cu inepţii despre etnogeneza românească, despre originea limbii noastre, despre istoria interbelică a României etc., ducând de nas o mulţime de semianalfabeţi cu susţinerile pedofilului Miceal Ledwith, ale mitologului Lucian Boia, ale medicului cu veleităţi hilare Napoleon Săvescu, ale altori simbriaşi, bolnăviori, trădători de neam şi ţară. Doamne, ajută ca adevărul să triumfe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*