O lege cât un genocid spiritual…

Trei ani de pușcărie pentru că ai îndrăznit să promovezi adevărul istoric al neamului tău?! La o adică nici n-ar fi așa mult! Petre Țuțea a făcut 13 ani de temniță… Problema e să nu constați, aidoma marelui filosof, că i-ai făcut… degeaba.

Cu atâția ani de pușcărie sunt amenințați românii pentru îndrăzneala de promova acele file de istorie care nu convin alogenilor! Și este pentru întâia oară în 25 de ani când, la adresa unui popor întreg, este vehiculată o astfel de amenințare. Fățișă! Și care este cuprinsă cu subiect și predicat într-o lege anti-românească pe care Avocatul Poporului (dar și aici avem o problemă, al cărui „popor” este oare acest „avocat” – clădire?!) ar trebui să o dea de pereți. Pentru că este o lege croită pentru a timora generații întregi de acum înainte.

Și totuși, leguitorul nu a urmărit doar cenzurarea istoriei. Mai ales că, pentru a decupa nestingheriți în carnea românismului, de la tradiții până la simboluri, alogenii, prin vasalii lor de la guvernare (vasaloguvernanții, coadă de topor), și-au dospit oricum suficiente legi și ordonanțe „cu dedicație”, în speță pentru interzicere cultului istoric patriotic și sădirea unor sămâne otrăvite.

Legea lui (Crin – floare de ferpar!) Antonescu, și ce tristă soartă!, un epigon pokerist purtător al unui nume de rezonanță patriotică să inițieze o asemenea lege, constituie, de fapt, un cumul legislativ de tip „Big Brother”. Care va pune la îndemâna statului polițienesc, cazon și tot mai „generalism”, instrumentele supravegherii.

Pentru că, în numele acestei legi, ce vizează interzicerea cultului istoric al marilor noștri înaintași, gheara sistemului va scotoci, de acum înainte, la nivelul oricărei structuri media sau sociale deranjante. Inclusiv în sistemele informatice! Și cel mai grav, fără a mai avea nevoie de acordul Curții Constituționale! Pentru că s-a găsit o metodă de ocolire a gardienilor (instituționali și civici) ai statului de drept, dar și de eludare a minimelor norme ale libertății de exprimare și opinie. Metodă care poate deveni precedent în instituirea de noi și noi limite „democratice”.

Prin această lege, a florii-crinului-de-ferpar, ni se interzice practic să ne mai promovăm istoria! Vom ajunge, în schimb, să studiem istoria imamilor a căror învățături și chemări, și nu doar culturale, se vor auzi la ore fixe peste meleaguri pentru care înaintașii noștri și-au vărsat sângele pentru a păstra identitatea Neamului Românesc.

Dar poate de o asemenea interdicție are nevoie un popor mult prea blajin și prea cumsecade. De o lege care îi trântește un zid pe locul unei libertăți neapărate. Și care poate îl va trezi! Îl va trezi când va constata că va fi fost obligat să-și elogieze înaintașii doar în spatele ușilor închise! Și va fi devenit un popor căruia i se fură identitatea și i se trântesc atavisme maghiarizate pe locurile crucilor smulse ale ortodoxismului. I se înfig în carnea pământului strămoșesc efigii și cârpe de pe șaua cailor de pustă prezentate drept steaguri de „ținuturi”! Iar acum ni se mai azvârle în fața ochilor a doua cârpă mizeră: cea a „ținutului Partium”. Ba, în curând poate, o să ni se spună că și tricolorul intră sub incidența legii pokeristului C.A. Căruia nu mai merită să-i pronunțăm nici măcar numele, căci el, și a doua mână moartă pentru neamul românesc, jolly-jokerul (mai mult sâsâit, decât săsesc!), nefasta combinație K.I, sunt cei ce ne mai ucid o dată înaintașii. Dar sunt atât de lași că nu au curajul să vină în fața noastră!

Cu cât ni se va interzice însă mai mult să credem în sfinții închisorilor, în sfinții vorbirii creștine, în martirii neamului românesc, în toți acei înaintași care au stat temelie brâncovenească istoriei, cu atât mai mult vor fi detestați vremelnicii viermi care încercă să ne timoreze.

Jos gheara dară de pe Istoria neamului, voi iude! Și jos casca din urechea ploșnițelor anti-naționale! Căci, eroii rămân eroi, indiferent de ceea ce spune o lege vremelnică!

P.S.:

În încercarea de generaliza ca delict de opinie curentul istoric, ca dezbatere și funcție formativă, legea a fost încropită din aberații atât de prost îngemănate că pleznesc din cusăturile prostiei! Teoretic, în cazul dezbaterilor „colective”, vor fi luați pe sus cei ce se grupează în număr de la trei persoane în sus pentru a promova ceea ce (ne) este interzis! Dar poți umple o sală pentru a dezbate ceea ce nu mai vor „criniștii” și „iohaniștii” să se mai vorbească în țara asta, putând apela chiar la instrumentele lor politice de manipulare. „Atelierele de dezbatere” – de la modelul șorosist la cel „wieseldilentantist”, constituind grupuri de câte doi, pentru a dezbate și a ne face auzită opinia!

5 Responses to O lege cât un genocid spiritual…

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *