Tandemul Klaus Iohannis – Viktor Orban!

România începe să semene tot mai mult cu un sat fără câini, cu o ţară fără stăpân român. Nici nu mă miră deja faptul că serviciile noastre secrete în loc să apere interesul naţional se ocupă de simpozioane unde sunt invitaţi foşti generali de securitate comunistă, sub umbrela preşedinţiei să omagieze pe torţionarii bolşevici din anii 50 că au lupta împotriva „bandiţilor” anticomunişti din Munţii Carpaţi şi pun la cale legi în parlament, protejate de foşti informatori ai securităţii să interzică valorile şi simbolurile naţionale de la Mircea Vulcănescu, Emil Cioran, Valeriu Gafencu, Radu Gyr, Mircea Eiade la Petre Ţuţea. Se confirmă faptul că România e condusă de interese străine de neam şi ţară: preşedintele Klaus Iohannis şi consoarta, care tot mai des petrec pe banii publici în vizite şi dejunuri de lux prin străinătate, ignorând lumea reală a satelor şi oraşelor româneşti, au plecat să-şi viziteze asociaţiile de saşi de la Salzburg, lângă casa părintească din landul Bavaria. Se pare că le pute lumea valahă! În Austria întâlnirea cu preşedintele austriac Fischer a fost doar o anexă a vizitei la saşii din Austria, unde s-a vorbit de cerşetorii români, care le creează probleme austriecilor. Klaus Iohannis care şi-a pus papion a refuzat să se întâlnească cu asociaţiile româneşti şi presa românească din Viena. Diasporenii români sunt buni pentru Iohannis numai când votează la alegeri ca „fraierii”?

 În timp ce Klaus Iohannis îşi etala papionul în faţa saşilor din Austria, premierul Ungariei, Viktor Orban, prietenul lui Putin, venea în România lăsată fără pază ca la el acasă, lansând, pe Facebook, la o terasă din Tuşnad, un apel şi un semnal românilor şi ungurilor din Ardeal: Am venit acasă, în Transilvania!”. În traducere liberă Transilvania nu mai este România, asta ca să înţeleagă „miticii” care l-au votat cu entuziasm „cretin” pe sasul Iohannis că Ardealul va avea o altă traiectorie geopolitică în contextul înţelegerii dintre Germania, Ungaria şi Rusia.

Mai mult, Viktor Orban a postat pe Facebook poze cu harta Ungariei Mari, insigne din vremea lui Horty şi însemne fasciste, fără ca Institutul „Elie Wiesel” să se sesizeze, ci tăcând complice la manifestările hitleriste ale premeierului maghiar? Insitutul „Elie Wiesel” e foarte breaz când e vorba să înfiereze valorile naţionale româneşti şi Sfinţii Închisorilor. Singura reacţie la obrăzniciile lui Viktor Orban a avut-o deputatul Bogdan Diaconu, liderul PRU, pentru că comunicatul subţire al MAE nu-l punem la socoteală, fiind o adiere de flutur la impertinenţa lui Viktor Orban. La aceste acţiuni separatiste şi revizioniste ale premierului ungur, preşedintele Klaus Iohannis, fiind preocupat să le placă la saşii lui papionul, nu avut timp să reacţioneze. Oare pe Iohannis îl preocupă doar să placă preşedintelui austriac Fischer? Tot mai mult cred că Klaus Iohannis şi Viktor Orban sunt doar piese din dominoul germano-rusesc de refacere a Austro-Ungariei? Noapte bună români din SRI, SIE, Diaspora, Bucureşti, ori oriunde vă aflaţi! Iohannis şi Orban lucrează pentru voi!

Un răspuns la “Tandemul Klaus Iohannis – Viktor Orban!”

  1. Ioan Pavel spune:

    Bateţi câmpii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*