Torţionarul Alexandru Vişinescu a fost condamnat, pe când şi şeful lui comunist Ion Iliescu?

După 25 de ani de la aşa-zisa revoluţie din decembrie 1989, de fapt o lovitură de stat kgb-istă în care s-a schimbat „tânăra gardă” bolşevică, Alexandru Vişinescu, primul torţionar al gulagului românesc, a fost condamnat la 20 de ani închisoare de prima instanţă, cu drept de recurs. Să nu ne bucurăm prea tare, la apel e posibil ca structurile securisto-comuniste din justiţie să-l găsească basma curată pe torţionarul, care a omorât direct cu mâna lui 12 deţinuţi politici şi a contribuit indirect la uciderea altor câteva sute.

Alexandru Vişinescu s-a făcut remarcat ca adjunct de închisoare la Mislea şi Jilava şi apoi ca director la penitenciarul Râmnicu Sărat, din 1956 până în 1964, ca un un torţionar sado-masochist care tortura şi ucidea deţinuţii politici cu mâna lui, lucru care-i făcea deosebită plăcere. Se spune că l-a ucis în bătaie pe Ion Mihalache, fostul lider PNŢ şi l-a zdrobit cu drugi de fier pe Corneliu Coposu. Vă daţi seama că acest torţionar dement tortura şi ucidea cu plăcere. După 1990, dovadă că nimic nu s-a schimbat structural în România, criminalul a beneficiat de pensie specială de colonel şi director de penitenciar, în timp ce deţinuţii politici care au scăpat din mâna lui au trăit greu, fără slujbe şi apoi cu pensii de ajutor social. A trebuit să treacă 25 de ani ca abia acum un membru al sistemului torţionar comunist, singurul, să fie comandat, decât provizoiru. Alte câteva sute de gardieni şi şefi de penitenciare comuniste care au torturat şi ucis cu sânge rece trăiesc şi acum bine mersi cu pensii speciale.

De ce s-a întâmplat aceasta? Simplu: România e controlată tot de vechile structuri securisto-comuniste cu noi denumiri FSN, PNL, PSD, UDMR, PDL sau UNPR. Ce să ne mire, când şeful SIE într-un stat NATO e MRU, fost membru CC al UTC Nicu Ceauşescu şi cel care punea portretele lui Ana Pauker pe pereţii MAE, după 1990. Dar simbolul continuităţii comuniste perene după 1990 e metecul bolşevic Ion Iliescu, preşedinte de trei ori al României, vinovat de crimele din decembrie 1989 cu teroriştii, cel care a făcut crime împotriva poporului român la Mineriadă.

Alexandru Vişinescu e singurul condamnat de crime oribile şi împotriva umanităţii, dar şeful lui pe linie de partid comunist Ion Iliescu e bine mersi şi liber să numească noii şefi de la PSD în persoana lui Liviu Dragnea. Când Alexandru Vişinescu era director la Râmnicu Sărat, Ion Iliescu era şeful Asociaţiei Studenţilor Comunişti, membru CC al UTC şi înalt funcţionar în Ministerul Tineretului, deci pe linie de partid era şeful lui Alexandru Vişinescu. Acum înţelegem de ce 25 de ani nu au fost trimişi în judecată foştii membrii de frunte ai aparatului represiv al PCR de la ministerul de interne şi securitate, aceştia trăind liberi, cu pensii de lux în timp ce poporului român i se tăiau salariile.

Până când Ion Iliescu vinovat de crimele revoluţiei şi de la mineriadă nu va fi judecat şi condamnat, împreună cu toţi torţionarii bolşevici, nu se va face dreptate zecilor de mii de români ucişi de comunism şi nu va fi democraţie reală în ţara noastră. Până atunci ne conduce umbra lui Ion Iliescu, prin structurile securisto-comuniste care l-au postat pe Ponta la Guvern, Iohannis la Cotroceni sau pe MRU la SIE şi exemplele pot continua.

Un răspuns la “Torţionarul Alexandru Vişinescu a fost condamnat, pe când şi şeful lui comunist Ion Iliescu?”

  1. George Petrovai spune:

    Ion Ilici Iliescu metec? Este adevărat că-i alogen, dar nici vorbă să fie lipsit de drepturi politice, nici în celălalt regim (când a contribuit din plin măcar la ruina moral-spirituală a României), nici în regimul postdecembrist, când – în calitate de preşedinte şi de cel mai influent politruc – a pus ţara pe butuci şi a adus la disperare milioane de români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*