De la Catedrala Mântuirii Neamului la mega-moscheia maritiriului creștinismului românesc

Unde greșesc ateii: că pot înlocui creștinismul cu un gol sufletesc numit ateism, că în locul creștinismul poate exista o societate fără Dumnezeu. Nu! Nu poate exista în locul creștinismului, foarte lovit în Europa și America de către neo-liberali și neo-marxiști, o societate ateistă fără Dumnezeu, în locul lui Hristos se așează indubitabil dictatura lui Alah, în locul democrației creștine vine societatea islamică. Ateii cred că lovind în Hristos pot construi o lume autonomă și atomizată în care se poate trăi fără Dumnezeu. Greșit în locul creștinismului lovit de marxiști și liberali nu rămâne golul spiritual, ateismul pur din mintea celor fără credință, ci ”golul” acesta se umple cu o altă religie, mai agresivă și mai fanatică și extrem de dinamică, deja stăpână în Orient, Africa și Europa Occidentală: islamul, ca înainte de lupta de la Poitiers din 711.

Până în prezent nu m-am pronunțat împotriva construirii de către statul turc a unei mega-moschei și a unei școli Madrasa de 6000 de studenți musulmani la București, pe un teren al statului român, lângă Romexpo.Moscheia o vrea ridicată, nu numai premierul Victor Ponta sau ambasadorul George Maior, cum insiduos critică opoziția. Adevărul este că ridicarea moscheii e fructul unei înțelegeri inter-statale între România și Turcia, cu acordul fostului și actualului președinte. Restul e propagandă. În realitate, din punct de vedere spiritual ridicarea unei mega-moschei la București e rezultatului ofensivei agresive, direct și indirect, a propagandei ateismului din presa și politica românească.

Românii se bat în piept cu credința ortodoxă, dar votează un sas lutheran președinte și doar politicieni atei de 25 de ani. Zilnic presa mainstream, în frunte cu ”Adevărul” și ”Gândul” duc o campanie de presă mizerabilă împotriva BOR, Ortodoxiei și construirii Catedralei Mântuirii Neamului, dar în locul acestor valori spirituale tradiționale și naționale, nu rămâne un ”gol spiritual”, ci, iată se ridică o mega-moscheie în centrul Bucureștiului, cu o școală Madrasa pentru islamiști. Când CTP, Moise Guran sau Andrei Pleșu critică ridicarea Catedralei Ortodoxe a Mântuirii Neamului pun de fapt o cărămidă, nu la societatea atee, fără Dumnezeu de tip occidental, ci la ridicare a unei imense moschei în București, ca un nou fanion al islamismului în Europa.

În 2050 se pare că nu numai Franța sau UK vor deveni califate islamice, ci, prin 2080, și România, fiind rodul unei politici a ateismului marxist prostesc împotriva creștinismului, care face un culoar al noii religii agresive a islamului. Charlie Hebdo a hotărât zilele trecute să nu mai publice caricaturi cu profetul Mahomed. Terorismul islamic a învins încă o dată, în schimb catolicismul, papa, patriarhii ortodocși și Hristos sunt ridiculizați în continuare în caricaturi pornografice. Produsul ateismului și neo-marxismului anti-creștin e islamismul. Cine nu a dorit iubirea și iertarea lui Hristos într-o societate tolerantă pentru că ei sunt atei fără niciun Dumnezeu și vor să impună ateismul marxist în Europa vor avea în schimb parte de intoleranța, pedepsele fizice, burka, lapidarea cu pietre și de Alah. Toți activiștii de tipul lui Cernea stipendiați de Soros cu propaganda lor anti-creștină, LGTB și ateistă nu fac altceva decât să pregătească spiritual ofensiva islamului radical biruitor. Cerna și echipele soroșiște nu sunt altceva în acest război religios împotriva lui Hristos, decât niște imami atei avant la lettre pentru steagul negru al islamului.Construirea mega-moscheii musulmane la București e ca o pedeapsă divină pentru necredința noastră a românilor, care ascultăm de profeți mincinoși, neo-liberali și atei din presa și politica dâmbovițeană din ultimii 25 de ani.

Cine dă cu piatra în catedrala Mântuirii Neamului de fapt pune o cărămidă la înălțarea moscheii martiriului creștinismului românesc în inima Bucureștiului, într-o țară care a luptat sute de ani să nu devină niciodată pașalâc și să existe fie minarete. Fructul propagandei atee din societatea noastră e moscheia din inima Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*