Sanepid-ul anti-Diaspora!

Acum chiar ar fi potrivită o lustrație! O lustrație a gândirii comunistoide. Că nu ar mai rămâne nimeni, nici prin Guvern, nici prin mare parte din Marea Adunare a „aleșilor”. O lustrație a tovarășilor cu ideologie pre și postiliesciană, năpărci scoțând capetele prin mâzga guvernării precum viermii din mormintele neîngrijite. Dar nu din cele încă nesăpate ale tovarășilor și ciracilor iliescieni, ci din cele ale indiferenței noastre…

Și abia ce am scăpat de tovarășul Rus, arogantul ex-ministru al Transporturilor, care s-a lepădat singur de haina puterii, dar nu și de gândirea retrogadă, după ce și-a deschis microfonul fuduliei din CPEx-ul pesedist de la Palatul Victoria, râcnind, critic-dojenitor, la adresa soțiilor celor plecați în capitalismul diasporei sa făcă un ban și care țin acasă, în România, trântori de gen, feminin egal curve, și masculin, adică băieți-golani. A nu se confunda însă cu băieții de bani gata ori cu soții politici ținuți acasă de nevestele plecate la munca intelectual europarlamentară!

Abia ce am scăpat dară de acea năpârcă sforăitoare, că altă viețuitoare s-a trezit cuvântând discursuri de factură leninistă. Iar dacă intelectualul gargarei în transporturi critica leprele crescute cu banii celor plecați la muncă afară, activistul din CC-ul de pe lângă Cpex-ul central, a aruncat cu mizerie exact în românii care se spetesc pe afară. Și care au nesimțirea să vină în țară să-și trateze bolile! Individul uită că suntem cu toții cetățeni europeni. Și avem aceleași drepturi în oricare țară. Dar mai ales în propria țară! Dar cum prostia e însoțitoare fuduliei în gândire, viermele sanitar de la casa de servicii medicale anti-pacienți nici măcar nu a comentat despre eventualul tratament al diasporei în spitalele cavou din țară, ci despre solicitarea serviciilor de urgență.

Adică, după mintea-i puțină, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, recte o curcă nomenclatursit delaționistă, ar trebui ca românii din Diaspora, veniți acasă în vacanță, să nu mai deranjeze urgențele tovarășului Arafat (asta e altă treabă penibilă, diaspora să bată, în propria țară, la ușa unui expat, dar trecem peste!)

Or, să spui că românii vin acasă să se trateze gratuit la Urgențe, e deja dincolo de logică. Păi, care tratament la Urgențe, domnu C(i)urcă?!

Acesta este însă cabinetul Ponta! Pentru țară, un Executiv, pentru Diaspora un guvern anti-românesc. O clică de neonomenclaturiști care duce un război cu Diaspora. Pe care vor să o izoleze, refuzând votul prin corespondență, alocând doar șase locuri în parlament pentru o diasporă care numără peste 3,5 milioane de români (din nou, jignitor, mai mulți reprezentanți au expații prin felurite comisii!) și cărora şeful CNAS vrea să le interzică să se trateze în România, deşi sunt posesorii unui card de sănătate european, valabil în orice ţară din UE. Un guvern condus de un personaj care voia să-i taxeze pe românii de afară cu zece euro pe lună pentru asigurări sociale…

De fapt, o clică de ministri de dezinsecție într-un guvern transformat în sanepid anti-diaspora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*