Poduri între „fiii legământului” (B’nai B’rith) și cei ai trădării (guvernamentale!)…

171Ce „Poduri de flori”? „Podurile Toleranței”! Adică, de la viziunea românească la cea iudaică! Aceasta este direcția Ministerului nostru de Externe! E drept, nu poduri cu felinare roșii, sub care să se dezbată inițiativa ministrului de justiție privind parteneriatele civile între persoanele de același sex (!), deși, mai degrabă, ar trebui să dezbată un parteneriat între miniștrii, de același rit, al furtului!, că s-au strâns deja de un penitenciar întreg, ci poduri ale toleranței în numele iudaismului… Păi, nu e toleranța cărămida fundamentală a „ziditorilor”?!

Așadar, o nouă imagine pentru MAE! Un minister al iudaismului (!) care semnează protocoale de colaborare cu Forumul B’nai B’rith – „Dr. Moses Rosen” România, ca de la omolog la omolog, e drept, la noi, un minister, de partea cealaltă, o centrală internațională. Pentru că de asta se ocupă acum ministrul B. A(i)urescu. Să dovedească fraților din spatele actelor pe care le tot semnează, că „în România s-au făcut paşi importanţi pentru studierea holocaustului”. Un protocol semnat cu fiii legământului B’nai B’rith, așa, ca o „alertă”, dar nu de călătorie, ci în viziunea asumării de noi învinovățiri pentru a mai plăti câte o compensație.

Și da, este vorba de acel minister care află din presă când un român are probleme în străinătate, dar care își dovedește priceperea la alte cele, colmatând alte segmente, nici măcar colaterale, prin rescrierea istoriografiei diplomației prin inserarea „iudaismului românesc” ca factor de dezvoltare!

De fapt, se pregătesc facturile pentru 2016, an în care România va deține președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului! An în care ministerul lui A(i)urescu ar putea fi rebotezat Ministerul iudaismului pentru afacerile interne de escrocare.

Toleranța pe poduri a fost creionată încă din 2012, sub mandatul lui T. Corlățean, și viza implicarea Ministerului Afacerilor Externe în sprijinirea iniţiativei B’nai B’rith Europa de a organiza un proiect menit să dovedească, și să impună!, „contribuţia comunităţii evreieşti la dezvoltarea identităţii europene”. Dar, așa cum se întâmplă de fiecare dată când se încearcă o evidențiere a contribuțiilor aduse de evrei, inclusiv la formarea și definirea unor modele interculturale, seminariile și dezbaterile au derapat în autovictimizările veșnice pe seama holocaustului. Și de această dată, dară, ambasadorul Israelului a subliniat că se impune „o mai mare participare a elevilor la evenimentele de comemorare a holocaustului”.

Dar de ce doar „Podurile Toleranței”? De ce nu, Parcurile Toleranței (memoriale!), imobilele ori chiar „Bulevardele Toleranței”? Sau chiar Autostrăzile Toleranței și Drumurile expres ale toleranței, ca de la fost ministru penal al transporturilor la actual ministru al transporturilor penale. Inclusiv cu o iudeovignietă de trecere, cultural-educativă (!), pe podurile, străzile, în general, trecerile toleranței? Că doar nu o să fie moca și nici nu ar strica încă o finanțare pentru Asociația caritabilă B’nai B’rith, nu?!

Un protocol de colaborare la nivelul unui minister cu o lojă care nu își ascunde intruziunile în guvernele statelor. Și nu va deveni B’nai B’rith doar un „protocol”, nici un secretariat pe lângă MAE, ci poate chiar un cabinet!

Vor urma, probabil, și alte „protocoale”, dar nu ale înțelepților, ci ale trădătorilor autohtoni (iudeoautohtoni!) semnate între B’nai B’rith și Banca Națională, dar și alte instituții „autohtone”! Poate și o reeditare a operelor, nu ale lui Titulescu ori Gafencu, că nu ar fi pre limba siniostă a externiștilor lui A(i)urescu, ci ale tovarășilor Pauker, Kișinevski, Brucan…

Ăia care au făcut atâta cultură pe români, la canal, în închisori și, de dată mai recentă, prin trimiterea în exilul pâinii. Păi nu de aia au plecat trei milioane de români din țară? Să vină aleșii lui B’nai B’rith!

P.S.:

Este firesc ca diplomația noastră să contribuie „la eforturile internaționale de luptă împotriva fenomenelor extremiste, xenofobe, rasiste”. Dar pentru apărarea drepturilor românilor de afară cine luptă? Poate Ministerul Transporturilor! Eventual prin compartimentul „Poduri, viaducte și podețe”!

Un răspuns la “Poduri între „fiii legământului” (B’nai B’rith) și cei ai trădării (guvernamentale!)…”

  1. ionel spune:

    Excelenta analiza,din pacate putini o vor prelua spre dezbatere in media romaneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*