Rămas bun, prieten drag…

Vestea a căzut ca un trăznet! Prietenul și colegul nostru de redacție Vlad Hogea s-a stins. A plecat dintre noi, subit, la numai 38 de ani, în a treia zi de Crăciun…

Doctor în istorie, Vlad Hogea ne lasă moștenire o bogată operă publicistică naționalistă, „Națiunea” fiind mândră să-l fi numărat în panoplia marilor ei gazetari. Să-i fi găzduit articolele aceluia care, prin fiecare rând, a luptat pentru Demnitatea Neamului Românesc.

Între 2000 şi 2008, Vlad Hogea a fost deputat în Parlamentul României, în 2005 îl regăsim și observator la Parlamentul European, în tot acest timp desfășurând o intensă activitate publicistică și istoriografică. A scris nenumărate cărți și sute de editoriale. A fost și un valoros om de televiziune, dar și un om politic care a visat să vadă realizat un partid al Naționaliștilor.

Vlad Hogea ne-a fost aproape în conturarea Mișcării pentru Unitatea Națiunii Române și a servit cu devotament cauza naționalistă.

Pentru noi, colegii de redacție de la Națiunea, vestea este cu atât mai cutremurătoare cu cât, pe 25 decembrie 2014, abia ce publicase un nou articol: Decalog Naționalist.

Vlad Hogea a plecat la cele veşnice cu mult înainte de vreme, lăsând în urmă o familie sfâşiată de durere. Națiunea transmite sincere condoleanțe familiei și deplânge pierderea unui adevărat naționalist.

Dumnezeu să-l odihnească!

5 Responses to Rămas bun, prieten drag…

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *