Infamii ţinute pînă acum la secret

Gheaţa pe care înaintează pas cu pas preşedintele ales se va sparge pe nepusă vestă de salvare sub greutatea corupţilor oportunişti care-l înconjoară. Presa de investigaţie scrie că P.D.L. este în top-ul partidelor corupte din România. Există peste 300 de sesizări ale corpului de control al Primului Ministru pentru fapte presupuse de corupţie, comise în timpul guvernărilor Boc-Ungureanu. Nu există scandal de corupţie, de evaziune fiscală, în care să nu fie implicaţi politicieni de top. De ce a fost săltat cu duba de către mascaţi baronul pedele Mircea Moloţ, preşedintele Consiliului judeţean Hunedoara? Păi, pe lîngă alte fapte de corupţie, în campania pentru preşedinţia României a promis fonduri guvernamentale, contrar dispoziţiilor legale, satului Turdaş, cu condiţia să-l voteze pe Iohannis. Vedeţi cît de exact au lucrat democrat-liberalii în campanie! Prin cumpărarea voturilor şi prin organizarea unor proteste „spontane”… Numai Parlamentului i s-au stricat limbile! Nu mai merge ceas pe ridicarea imunităţii.

Să facă liberalii aşa ceva? Nu, Doamne fereşte! Ei sînt uşă de biserică, Moloţ, săracul, a săvîrşit un act de diplomaţie faţă de superior, iar corupţia în P.D.L. dă pe dinafară! Ies la iveală tot mai mulţi complici în dosare penale celebre, cum ar fi Dosarul Bica. După alegeri, scena politică a devenit o lădiţă cu nisip unde vor scurma de acum înainte, pînă vor fi prinşi, motanii democraţi de dreapta, rebrănduiţi de sigla paradoxalului pedele, care sub sloganul luptei împotriva corupţiei i-a asigurat şi lui Traian Băsescu ascensiunea în funcţii cheie. Toate lumea a văzut-o zilele trecute pe sticlă pe Elena Udrea cum îşi spală în public rufele murdare din timpul guvernării P.D.L. Udrea recunoaşte că Vasile Blaga şi Ioan Oltean nu erau străini de clica de mafioţi de la A.N.R.P.

Iată dovada că Udrea spune adevărul: deputatul pedelist Cătălin Teodorescu, pentru care D.N.A. a cerut arest preventiv, a fost scăpat de privare de libertate de colegii săi din P.D.L. şi P.N.L.  Elena Udrea arată cu degetul şi înspre Cristina Trăilă, pe care ar fi denunţat-o în partid pentru că ar fi favorizat firmele lui Cocoş în licitaţiile pe bani europeni. În campania electorală au fost ţinute la secret toate mîrşăviile aflate acum şi neaflate, pentru că figurile mafiote jucau şi joacă încă şotronul cu ameninţările şi şantajul. Odată ce D.N.A. a început să le salte de acasă cu duba pe cucoanele care se delectau cu retrocedările ilegale de la A.N.R.P., pedeliştii au început să aibă fibrilaţii şi se vor turna între ei.

Cînd premierul Ponta a plecat în Dubai, după înfrîngerea din 2 noiembrie, a fost apocalipsă în mass-media românească. Au curs tone de cerneală neagră! S-au scris scenarii hollywoodiene, iar speculaţiile au atins limita absurdului. N-am treabă nici cu pesedeul, nici cu pedeleul, cu nici un partid n-am amestec, dar nu mă voi sfii niciodată să ţin în echilibru talerul cîntarului. Pe Iohannis Băsescu îl ştie foarte bine. Se ştiu amîndoi, ce mare lucru! Iohannis e o mare cunoscută pe ale cărei valuri vor trece vapoarele cu perdea ale aceluiaşi matelot. După demisia din funcţia de primar al Sibiului, Klaus Iohannis a zburat, pînă pe 22 decembrie, cînd va depune jurîmîntul pentru cea mai importantă funcţie în stat, colea, aproape, în Palm Beach, Florida, SUA, într-o vacanţă privată, pe banii personali, iar excursia lui, cum să nu?, e firească şi nu trebuie comentată. Măi să fie! De unde au primarii ăştia bani cu sacul pentru excursii de lux? Eu de ce nu am ajuns niciodată în Palm Beach?

Tu, române, care trudeşti între 8-12 ore pe zi, pe cea mai mizerabilă leafă din Uniunea Europeană, de ce nu ai ajuns niciodată în vacanţă în Palm Beach? Nu ştiu cît de privată este excursia preşedintelui ales, dar am visat astă noapte că vacanţa are, pe lîngă relaxare, un caracter instructiv-educativ, sub diapazonul organelor propulsatoare. Visele mele au întotdeauna respondent în realitate. În cauză, „ideoloaga” Estului, Victoria Nuland, cea cu înjurăturile de după blocuri, nefiind străină. Iar apoi, premierului David Cameron i se cuvin mulţumiri pentru frumoasa scrisoare de felicitare. Iar acest lucru nu e posibil decît din aproape în aproape, odată cu asigurarea că va continua procesul de colonizare a României. Pe noi nu ne interesează interviurile acordate de Klaus Iohannis în dreapta şi în stînga Europei. Vrem doar să acorde puţină atenţie poporului român. Sloganul „România lucrului bine făcut” a fost înlocuit la foc automat cu altul : „Forţa noastră ca naţiune vine din confruntarea dură cu vremuri grele”. Într-un cuvînt, atenţie români, vin vremuri şi mai grele!

Un răspuns la “Infamii ţinute pînă acum la secret”

  1. mosu spune:

    perfect de acord ca guvernarea basescu-boc a fost cea mai nociva pentru Romania,nu ca celelalte ar fi mai oneste.am avut o afacere-de la politia locala pana la consiliul concurentei am fost calcat,distribuiam ceva marfa,daca au vazut ca nu-mi pot face nimic au atacat pe vanzatorii care cumparau marfa de la mine-ii amendau.uniunea europeana ,mi-a dat dreptate.
    am proces la curtea europeana-dar pe aceste cauze s-a castigat tot timpul.
    ce ma doare ca daunele vor fi platite de contribuabilul roman ,nu de mafi-hoti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*