România, țara condusă de către minoritățile etnice (2)

Am urmărit cu atenție diferitele opinii despre naționalism; cele care sunt împotrivă, poartă pecetea promotorilor globalizării. Filo-sioniștii atacă dur naționalismul și naționaliștii. Acesta a fost și motivul pentru care am decis să scriu acest articol după mulțimea de amenințări primite în spațiul digital privat, din partea reprezentaților ONG-urilor care apără drepturile țiganilor… (și nu „romilor”, așa cum au consfințit tovarășii alogeni Ivanovici, alias Ion Iliescu, și Neulander, alias Petre Roman, să-i boteze, asă-i numească…). N-am nimic împotriva țiganilor care au ales să fie români și să respecte tradițile și legile românești. Cine ar avea ceva împotriva culorii pielii unui om , dacă acesta, prin comportamentul său antisocial și delicvențial, nu ar deranja cetățenii de bună credință? De la marșurile pentru autonomie ale maghiarilor, profanarea monumetelor istorice, mesajele cu tentă xenofobă lăsate pe clădiri, organizațiile paramilitare pregătite în Ungaria pentru un eventual atac îndreptat împotriva populației românești din Transilvania și până la actele de violență ale țiganilor soldate nu doar cu jefuirea, ci și cu uciderea cetățenilor pașnici, am urmărit într-o zi la televizor o știre despre uciderea unui sportiv de performanță din Slatina, autorii țigani făcându-se dispăruți… Reporterul de teren care relata isprava, a făcut o afirmație voluntar mincinoasă folosind condiționalul: „…dacă autorul crimei va fi găsit vinovat…”, dar cum se poate spune pee crane o asemenea aberație când probele care îâi încriminau pe țigani erau evidente ? De aici se deduce că slugărnicia oamenilor presei nu are limite. Eu sunt naționalistă , nu sunt nazistă, pentru numele lui Dumnezeu! Nu mă obligați să aprob faptele țiganilor care mă agresează pe stradă și în spațiul virtual cu insulte și amenințări!

Este o batjocură fără precedent ca o minoritate etnică necivilizată, incultă, parazitară, asistată, să amenințe cultura, demnitatea și siguranța unui neam lăsat de Dumnezeu între granițele aceluiași tărâm de mii de ani. Nu le-a interzis nimeni țiganilor să nu-și păstreze tradițiile, dar să nu îndrăznească să le înlocuiască pe ale noastre cu ale lor, manelizându-ne, țigănizîându-ne. În acest an s-a ajuns la apogeul batjocoririi culturii românești prin plasarea în unul dintre cele mai sacre sanctuare ale românității, „MUZEUL ȚĂRANULUI ROMÂN” a unor portrete de maneliști, de caricature… De către cine a fost permisă această blasfemie și defăimare tocmai într-un spațiu dedicat perenității românești? Răspunsul ar fi: de către aceiași fățarnici trădători care au făcut posibilă numirea unui   ministru maghiar la cultură și culte, ungur care s-a interesat doar să agite spiritele în rândul iredentiștilor obsedați de autonomie teritorială. Există sute de ONG-uri antiromânești în țară, care, sub masca programelor de incluziune socială a țiganilorâ, urmăresc destabilizarea unității românești…

Am asistat personal la desfințarea și îngroparea mai multor organizații care apărau drepturile românilor. Un camarad din breasla naționalistă a fost închis și torturat pentru curajul de a fi spus adevărul. Cum este posibil ca, în plină democrație, să li se aplice tortura psihică și fizică unior astfel de idealiști pentru adevăr? Este posibil fiindcă bestiile reminisciente ale bolșevismului determină românii să se mobilizeze împotriva nedreptăților. Ne-am săturat să tot fim batjocoriți și umiliți în propria țară. Acuzațiile de rasism și intoleranță nu mai țin loc de justificări atunci când țiganii omniprezenți și sfidători au devenit un real și previzibil pericol. Merg în haite pe străzi și în localuri și agresează oamenii care evită măcar să-i privească de frică. Nu-i vina țiganului că s-a născut țigan, sau a românului că s-a născut român, dar faptul că țiganii formează majoritatea infracțională din România, și și mai grav, că au distrus imaginea României peste graniță, este o realitate zguduitoare. De ce suntem otrăviți zilnic prin mass-media cu emisuni și filme care promovează obsesiv tradițiile de șatră și mahalagismul, iar singurul post cultural de televiziune a fost desființat? De ce românii pașnici și serioși sunt etichetați în afara țării drept țigani de către italieni, francezi, nemți ș.a.m.d., când responsabilitatea fărădelegilor revine grupurile de crimă și cerșetorie organizate țigănește? Nouă, românilor majoritario, cine ne va lua apărarea dacă nu o vom face noi înșine? Cum să renunțăm la lupta noastră de a rezista, de a nu fi asimilați de către o populație minoritară?

Multiculturalismul, acest cancer al globalizării, va distruge unitatea noastră culturală și știm foarte bine că în spatele acestor politici subversive se află diabolica mafie khazaro-sionistă. Cât despre jocul „curat murder” al U.E. cu privire la politica de integrare a țiganilor, nu încape nici o îndoială că aceștia au interesul să fim asociați cu țiganii, așa cum, de altfel, unii șefi din consiliu, la unele dezbateri, au făcut greșeala voluntară să confunde limba română cu limba romani? Oare acești oameni instruiți nu au un minim de cunoștințe istorice despre fiecare dintre statele comunității europene? Este praf cu care se aruncă în ochii proștilor. Nu este, oare, politica aceleiași caracatițe sioniste care a lucrat atâta timp să distrugă România? Cum am ajuns ca noi, românii, să fim acuzați de rasism și antisemitism, ca tot noi să fim calomniați și asociați imaginii de țigani de aceiași familie europeană? Ori suntem rasiști, ori suntem discriminați? Suntem discriminați, fără tăgadă, atât în țară cât și în afară. Scopul lor este să ne elimine prin exterminare lentă. Țiganilor, – ah, bieții de ei! – li s-au creat condiții să trăiască decent… Ce să spunem…După atâția ani munciți în folosul statului li s-ar cuveni, nu? Dar sunt milioane de români disperați, care au muncit o viață în beneficiul țării, și sunt răsplătiți cu o pensie mizerabilă. Profesorii, medicii, tinerii absolvenți de facultăți sau cei dornici să studieze fără a avea posibilități finaciare, oare nu au dreptul la facilități, măcar în aceiași măsură cu țiganii? La salarii mai mari, la locuri de muncă sau ajutor de șomaj. Voi, conducători strâmbi, ce faceți? Seduceți țigănimea cu ajutoare sociale, cu învățământ gratuit care nu-i interesează, deoarece, pe cât de mult iubesc igiena și munca, pe atât de mult iubesc și cartea… Dar ne vor „răsplăti” cu sporul de natalitate… Cineva trebuie să ne înmulțească, nu…?

Această politică perfidă a colonizatorilor ne-a confiscat drepturile cetățenești și ne-a înrobit finaciar, însă tot ei, strategii antiromânismului, știu că românii au o conștiință colectivă latent, care, la un moment dat, o să se deștepte. Atunci se vor învăța minte că acest neam cotropit și jefuit de mii de ani nu avea cum să reziste în istorie decât printr-un legământ ancestral, spiritual, de conștiință colectivă vie, imabatabilă în final. Eroii uciși pentru idealuri curate, cum au fost Decebal, Mihai Viteazu, Constantin Brâncoveanu, Ion Antonescu, Corneliu Zelea Codreanu, Mihai Eminescu, Țepeș-Vodă există și vor mai exista chiar dacă nu au ajuns la un nivel de recunoaștere totală în spectrul public. Așteptarea noastră nu va fi în zadar…

4 răspunsuri la “România, țara condusă de către minoritățile etnice (2)”

 1. nationalistul spune:

  Stimata D-na Andreea, sunt perfect de acord cu Dv. In 1989, poporul roman a fost mintit si dus de nas de o gasca ordinara care ar merita pe deplin streangul. Sper, pentru ca numai speranta ne-a mai ramas, ca intr-o buna zi se v-a face dreptate si tradatorii de tara vor platii cu vietile lor mizerabile.

 2. ionel spune:

  Sustin intru-totul punctele de vedere,atat ale dnei Andreea,cat si a dlui Zarnescu.Nu mai putem accepta umilinta de zi cu zi la care sintem supusi.

 3. Motan Birman spune:

  Foarte frumos si adevarat textul de mai sus, totusi merita nitel verificat inainte sa fie postat, multe greseli obositoare, stiu ca-i putin important acest lucru vis-a-vis de cele scrise, dar un jurnalist poate sa fie mai atent si sa-si verifice textele, altfel da impresia de agramat, scuze inca odata , textul in sine este super fain.

 4. Vasile Zărnescu spune:

  Acum timpul nu se mai măsoară ca pe vremea lui Mihai Viteazu sau a lui Mihai Eminescu. Acum, aşa cum a relevat Alvin Toffler, a apărut tranzienţa – adică accelerarea schimbării! Procesele sociale nu se mai petrec lent, în timp de generaţii sau chiar secole, ci în decenii sau chiar cincinale. NU mai avem timp să aşteptăm apariţia unui Vlad Ţepeş.
  Trebuie să devenim mulţi Vlad Ţepeş sau Ion Vodă cel Cumplit în mod rapid, chiar spontan. Trebuie să-i tragem în ţeapă sau să-i spînzurăm de primul stîlp pe toţi trădătorii, care se manifestă în orice formă: de parlamentari vicleni care fac legi antiromâneşti, sau sunt concilianţi, sau indiferenţi sau adormiţi în fotolii, de miniştri vînzători de ţară, de cumpărători de „drepturi litigioase”, de judecători care au dat decizii false de „restituire” a unor averi care nu au aparţinut pretinşilor moştenitori, de parveniţi care şi-au însuşit în două decenii averi mai mari decît au „agonisit” alde Rothschild într-un secol etc.
  Dacă poponarii îşi reclamă „drepturile” pe care nu le au, cu atît mai mult şi oamenii normali trebuie să-şi IMPUNĂ drepturile naturale, ancestrale. Altfel, trebuie să se înfiinţeze şi asociaţia drepturilor pentru protejarea ţînţarului anofel transmiţător al malariei, al puricilor care transmit ciuma, al păduchilor care transmit tifosul exantematic – fiindcă şi ele sunt vietăţi care, nu-i aşa, au „drepturi la viaţă”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*