Tricolorul românesc interzis la Carei!

La festivitățile de la Carei, din ziua de 25 octombrie 2014, la 70 de ani de la eliberarea Sfântului Pământ Românesc de sub ocupația Ungariei, oficialitățile prezente, inclusiv Președintele și primul-ministru al României nu au avut voie să poarte cocarde cu tricolorul românesc. Organizatorii evenimentului de sărbătorire a Zilei Armatei Române le-au pus la participanți, la butonieră, o floare de culoare roșie. Fiindu-i rușine că i se spune că e român, candidatul alogen Victor Viorel Ponta, cu un arbore genealogic variabil și secret, a refuzat să poarte o cocardă cu tricolorul românesc, inclusiv atunci când s-a adresat de la microfon celor prezenți, oferindu-le noi gogoși electorale.

De Ziua Armatei, comandantul suprem, la fel și candidatul la funcția de Președinte al României, premierul Victor Viorel Ponta, nu au purtat cocarde tricolore, respectând astfel solicitările venite de la Budapesta și de la U.D.M.R., pentru a nu-i supăra pe unguri. În cuvântările lor, comandantul suprem Traian Băsescu și premierul Victor Viorel Ponta au ascuns participanților și Poporului Român starea jalnică în care a fost adusă, în mod programat, Armata Română în ultimii 25 de ani.

Poporul Român trebuie să știe că Regimurile Iliescu, Constantinescu și Băsescu, împreună cu P.S.D., P.N.L., P.D.L. P.N.Ț.C.D. și U.D.M.R., au desființat aproape toate unitățile militare și au lichidat numeroasele depozite de armament, mai ales cele care au existat în Ardeal. Un exemplu edificator îl constituie județul Bihor unde au existat 22 de unități militare și trei mari depozite de armament, iar în prezent mai există doar o singură unitate militară.

În timp ce pe teritoriul României au fost lichidate unitățile militare, în Ungaria, la granița de est s-au înființat mai multe unități militare și paramilitare, în care sunt pregătiți etnici unguri din România. Cu știința și cu acceptarea tacită a conducătorilor României din ultimii 25 ani, Ungaria și U.D.M.R. au înființat în Ardeal mai multe unități paramilitare, care își au sediile și se pregătesc în pădurile retrocedate ilegal către bisericile ungurești și Statusul romano-catolic. Unele dintre aceste unități paramilitare ungurești au fost vizitate în județul Harghita de către premierul Victor Viorel Ponta, în ziua de 3 august 2014, când a fost primit cu drapele ungurești și cu imnul național al Ungariei. Aceste informații și multe altele îi sunt cunoscute fostului director al S.I.E., domnul Teodor Viorel Meleșcanu, care a fost împins de către stăpânii săi străini, unii de peste Ocean, să candideze, din nou și inutil, la funcția de Președinte al României.

Candidatul P.S.D la funcția de Președinte al României, premierul Victor Viorel Ponta s-a lăudat în campania electorală că el unește nu dezbină, că este adeptul unității, înțelegerii și bunei colaborări între cei aleși în funcții de demnitate publică. În realitate, la Carei, de Ziua Armatei Române, premierul Ponta împreună cu gașca lui aflată în atenția D.N.A și Parchetului, s-a așezat la mare distanță de Președintele României, comandantul suprem al Armatei și nici măcar nu s-au felicitat cu ocazia acestei mari sărbători. Premierul Ponta nu a reușit să-i aducă la Carei pe frații săi, din U.D.M.R., pe care i-a adus însă în Guvernul României. El nu a avut inspirația să-l invite la Carei pe premierul Ungariei, Viktor Orban.

În cuvântarea sa la Carei, premierul Victor Viorel Ponta nu le-a spus participanților că datorită legilor de retrocedare a imobilelor pe care le-au promovat Guvernele Tăriceanu și Ponta s-a ajuns ca peste 50 la sută dintre clădirile și terenurile din Carei să aparțină Ungariei și unor persoane juridice și persoane fizice maghiare.

Cele mai multe imobile din Carei, la fel ca în tot Ardealul au fost retrocedate ilegal, inclusiv sediul Primăriei din Carei a fost retrocedat ilegal și locuitorii plătesc chirie la hoții de imobile.

Armata Română a eliberat, acum 70 de ani, de sub ocupația Ungariei, Sfântul Pământ Românesc, iar Regimurile post-decembriste, mai ales Guvernele Năstase, Tăriceanu, Boc, Ungureanu și Ponta au retrocedat ilegal peste 30.000 de clădiri și peste 2.000.000 hectare de terenuri agricole și păduri. La toate acestea se adaugă vânzarea ilegală de către Guvernul Ponta a terenurilor agricole către persoane juridice și persoane fizice maghiare.

Îi asigur pe românii din Țara-Mamă și de pretutindeni că dacă îmi vor acorda încrederea și votul lor și voi fi ales Președinte al României, Ardealul nu va mai fi în pericol, vor fi anulate toate retrocedările ilegale, vor fi pedepsiți toți trădătorii de Neam și Țară, iar Drapelul României va flutura peste tot. De asemenea, va fi refăcută capacitatea de apărare a țării, vor fi reînființate unitățile militare, în toate județele, va fi modernizată dotarea Armatei Române, iar militarii și pensionarii militari vor beneficia de câștiguri la nivelul omologilor lor din celelalte țări membre ale N.A.T.O.

3 Responses to Tricolorul românesc interzis la Carei!

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *